Redakcja 23.06.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Czekamy na adresy uczestników aukcji. Chcielibyśmy jak najszybciej wysłać licytowane przedmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a ja bym chciał od Redakcji dostać jakiś kwit (kubek albo i cóś innego), że też brałem udział (jako ofiarodawca fantów ) Może kiedyś do IPN-u się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2008 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Droga Redakcjo, Jako KOMTUR MAZURSKI i z woli Redakcji moderator tego tematu, oraz jako miłośnik twórczości kolegi Retrofooda popieram jego starania o uzyskanie kultowego kubka Muratora. Tylko w takim kubku smakuje poranna kawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.07.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przekazaliśmy gadżety do wysyłki. Sporo jeszcze zostało - nie mamy adresów. Drodzy Forumowicze, czekamy zatem na adres jako prywatną wiadomość do Redakcja. Kubek dla Retrofooda - załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dziękuję Redakcjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a może Redakcja wyśle na PW do wiadomych osób prośbę o podanie adresu, myślę, że na pewno odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.07.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wszystkie licytowane przedmioty opuszczają redakcję, jak tylko otrzymujemy adres. Zaczeliśmy wysyłkę kilka dni temu. I problem: w rozgardiaszu po aukcji pozamieniane zostały kartki Zejlki. Mamy nadzieję że to nie problem, jeśli dotrą inne - ale równie piękne. Pozdrawiamy i dziękujemy. Wkrótce raport ze stanu konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam pytanie czy przesylka zostala do mnie wyslana?? Adres podeslalam na priv do Redakcji jeszcze przed wysylka ale do tej pory nic nie dotarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.07.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Odpowiedzieliśmy, zaraz po otrzymaniu adresu, wysyłamy. Czekamy także na adresy innych uczestników aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts