Gość mikado3 21.09.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Witam mam domek letniskowy drewniany o powierzchni 40 m2 -niestety nie mam prądu.Domek jest parterowy. :Dchcę żeby służył mi również na jesieni i wiosne kiedy dni i noce jeszcze są chłodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.09.2003 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Witam mam domek letniskowy drewniany o powierzchni 40 m2 -niestety nie mam prądu.Domek jest parterowy. :Dchcę żeby służył mi również na jesieni i wiosne kiedy dni i noce jeszcze są chłodne. Możesz zastosować no "kozę". Poczytaj np. wątek ogrzewanie "kozą" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.09.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Tylko kozą. Efekt jest zajebisty. Kiedyś byłem zmuszony mieszkać w namiocie przy -20 stC na zewnątrz przez dwa tygodnie (poligony i te sprawy). Koza była cała czerwona a my chodziliśmy w koszulkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martius Laurens 28.09.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 No tak, koza niby jest fajna, ale przy dzieciach juz nie do końca. Proponuję piec kaflowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.09.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Dobrze wyizolowany domek możesz spokojnie ocieplać elektrycznie. Warunek - szczelny opóźniacz pary (paroizolacja).Znajomy, właściciel firmy Hermes z Włodawy, budujący domy w szkielecie drewnianym, na dom o powierzchni ok.220 m2 rocznie na ogrzewanie, ciepłą wodę i gotowanie (wszystko na prąd) wydaje 3.200 złotych.Warunek - dobra izolacja i szczelna paroizolacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 28.09.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Do Pana Wojtka Nitki, ale Mikado3 nie ma prądu czyli elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.09.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Fakt. Pozostaje "koza" lub kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts