Kathi 23.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Chciałam sie z wami przywitać, z małego miasteczka, w małopolsce, z Gorlic.W tym roku kupiliśmy działkę, teraz jestesmy na etapie załatwiania wszelkich potrzebnych dokumentów i pozwoleń. Planujemy w przyszłym roku ruszyć z budową a jak dobrze pójdzie latem 2010 roku zamieszkać w naszym domku. Wierzę, że wy doradzicie a ja ucząc sie na waszym doświadczeniu zrobię wszystko, aby mój domek był wspaniałym miejscem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Czeeeeee Jak zaczniecie wiosną na na Boże Narodzenie już będziecie mieszkać :) Miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 23.06.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Czeeeeee Jak zaczniecie wiosną na na Boże Narodzenie już będziecie mieszkać :) Miłego budowania Dziekuję Mąz mówił, że rok dom musi postać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Czeeeeee Jak zaczniecie wiosną na na Boże Narodzenie już będziecie mieszkać :) Miłego budowania Dziekuję Mąz mówił, że rok dom musi postać Jak się nie spieszy to tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Święta prawda Jak będę budowała mój drugi dom to se rozplanuję na lata witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 To ja się grzecznie też przywitam z tym staniem, to różnie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 witam bardzo serdecznie i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.06.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Czeeeeee Jak zaczniecie wiosną na na Boże Narodzenie już będziecie mieszkać :) Miłego budowania Dziekuję Mąz mówił, że rok dom musi postać O!!!!!!! Ja też bym chciał, żeby cały rok stał! A żona to dopiero by była szczęśliwa Acha, i bym zapomniał się z Wami przyywitać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathi 26.06.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Stukpuk, tam pisało o domu ale rok...hmmm. musze sie zastanowić czy az tak bym sie ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Stukpuk, tam pisało o domu ale rok...hmmm. musze sie zastanowić czy az tak bym sie ucieszyła Faktycznie.......nie doczytałem........ Och kobiety, kobiety.........jak nie chce stać to nażekacie, a jak by stał cały rok to też źle I bądź tu mądry!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts