Ew-ka 27.06.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 u nas okna wytrzymały Nie wiem dlaczego, może żadna z piłek nie trafiła skąd wiesz ,że nie trafiły ? ja widzialam jak trafiały i to celnie prosto w szybę ( w ubiegłym roku przeżyłam atak trąby i gradobicia - lodowe kule jeszcze po godzinie można było znaleźć w trawie i były wielkości piłek do tenisa !!!) ....powiem Wam ,że widok straszny - płakałam z bezsilności i przerażenia kto tego nie przeżył nie uwierzę ,że rozumie ..... ale nikomu nie zyczę takich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 u nas okna wytrzymały Nie wiem dlaczego, może żadna z piłek nie trafiła skąd wiesz ,że nie trafiły ? ja widzialam jak trafiały i to celnie prosto w szybę ( w ubiegłym roku przeżyłam atak trąby i gradobicia - lodowe kule jeszcze po godzinie można było znaleźć w trawie i były wielkości piłek do tenisa !!!) ....powiem Wam ,że widok straszny - płakałam z bezsilności i przerażenia kto tego nie przeżył nie uwierzę ,że rozumie ..... ale nikomu nie zyczę takich doświadczeń Siły natury są przerażające. Kiedyś, będąc w drodze widziałam cos takiego w Niemczech. Rzeczywiście - to zupełnie przerażające. Mam nadzieję, że wszystkich nas to ominie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Kraków, 23.06. http://m.onet.pl/_m/913aae57e43d24a09da8f282ad5f94d0,14,1.jpgihttp://m.onet.pl/_m/530bd92af8d067efcbd46c49e75ca15d,14,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Retro, ładne zdjęcia Ja zrobiłam tylko tel komórkowym, aparat był nie naładowany, a poza tym, jakoś nie miałam energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Zamieściłem te zdjęcia, aby Was pocieszyć. Bo nic tak nie pociesza człowieka, jak świadomość, że sąsiedzi mają nie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Zamieściłem te zdjęcia, aby Was pocieszyć. Bo nic tak nie pociesza człowieka, jak świadomość, że sąsiedzi mają nie lepiej świetnie znam tą zasadę, zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 u mnie złamało moja piekną jarzębine ozdobną. No i wszystkie rosliny co miałe wieksze liście w strzępach. Poutrącało owoce, kwiaty, sypało ze spustów tak,że aż dziury w ziemi porobiło. Mój Bruno do psychologa zwierzęcego się nadaje.Ale jechałem przez podkarpacie w poniedziałek 23.06 i widziałem domy poprzywalane drzewami. To dopiero na mnie mzrobiło wrażenie. Jeden zajazd w lesie miał na dachu 4 ogromne drzewa. Straszne to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.07.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A w Biwszczadach byla taka burza, ze sasiadowi mojego dziadka trzy krowy zabilo. ten to dopiero ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts