kor_nick 06.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 drogo. u mnie 160 m2 wyszło 6500, z pełną instalacją kd, tv i net w pokojach. a fachowiec najtanszy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwt 06.09.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 no właśnie! cały czas mam dylemat! z jednej strony drogo (w porównaniu z niektórymi z Was), z drugiej strony wykonawca sprawdzony... Ale im więcej czytam opinii, tym bardziej się przekonuję, że płacę "średnią krajową". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 07.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 A ja znalazłam w Bydgoszczy elektryka , który niezależnie od rodzaju punktu bierze tyle samo czyli 25PLN. Bez materiału za domek 500m wział 5300PLN. Myślę że to tanio bo inni wołali 40-50 bez materiału. te 25 PLN to tanio czy drogo? samo położenie kabli czy coś jeszcze zrobił? za łączenie rozdzielni też 25 pln od bezpiecznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Moi drodzy musicie też wziąć poprawkę na to w której części Polski budujecie dom ?! W Warszawie w zwykłym spożywczym za 10 jajek ostatnio zapłaciłam prawie 8z !!! I nie były to jaja strusie czy przepiórcze - niezła paranoja Tak samo jest z cenami, które sobie "krzyczą" wykonawcy W Warszawie 55zł od punktu to chyba standard a gdzie indziej ludzie dają 35zł a nawet mniej. To samo jest z cenami materiałów budowlanych, ceną za m2 ziemi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts