Gość Lostris 22.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Czy ktoś ma doświadczenia z użytkowaniem tego wkładu? Jak długo trzyma żar, ile pochłania drewna, czy w ogólnym zarysie sprawdza się w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.09.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witam. Mam Hajduka i jest super. Model podstawowy Volcano, 12kW. Żar trzyma dość długo, generalnie nie ma problemu, aby przez całą noc był żar. A ile pochłonie - wrzucam 3,4 kłody i styka na 8 godzin jak nic. Mam go dopiero 3 miesiące i w zimie go nie testowałem. W chłodne dni sprawdził się genialnie. Obszerne palenisko. regulacja dopływu powietrza, automatyczny szyber. Warto kupić. Jest prawie identyczny jak Spartherm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts