Nefer 28.06.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 no widzisz... Ty mnie też z góry skresliłaś. A ja liczyłem na "chody"... A w życiu !!!! Tylko co ja CI mogę zaproponować Retro ? Mamy trochę inne branże :( A skąd Ty wiesz coś o moich branżach????? sugerujesz się moją elektryką????? oszibka, dorogaja No pewnie, że sie sugeruje Twoją elektryką. Ale jeśli znasz się na badaniach rynku to na pewno coś poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Obywatelu............ Obywatelu ! ! ! ! ! Do Was mowie !!! Wy tu nie siejcie defetyzmu na bazie irracjonalizmu bo przeciez napisano w y r a z n i e pozyzej , ze stale r o s n i e a silna zlotowka s p r z y j a , dzieki czemu sie r o z w i j a, postepuje i kwitnie i wy tu nie wyskakujcie tak z gupia frant, ze nie macie pracy. Drogi Lumpie - manipulancie :) Było o rynku pracy w W-wie - przynajmniej tak wynika z dynamiki dyskusji cfaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.06.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jakie manipulacje ? ? Co, gdzie ? ? ? To czysta ekonomia i statystyka . Niech retro wezmie w troki przyjzedza wiec do Warszawy i zobaczymy ile zajmie mu znalezienie pracy. Ja sie bede przygladac i , dopingowac. Oraz udzielac cennych rad ( z ktorych jestem znana a wcale sie nie chwale bo to dar. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Jakie manipulacje ? ? Co, gdzie ? ? ? To czysta ekonomia i statystyka . Niech retro wezmie w troki przyjzedza wiec do Warszawy i zobaczymy ile zajmie mu znalezienie pracy. Ja sie bede przygladac idopingowac. Oraz udzielac cennych rad ( z ktorych jestem znana a wcale sie nie chwale ) i w ogóle nie wiem o co kaman :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.06.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No bo jesli jest praca w Warszawie i jest jej duzo to wieksze prawdopodobienstwo, ze znajdzie w Wawie, nie ? Wiec niech przyjedzie i szuka a ja bede go dopingowala i sie przygladala ( niech zdaje tu relacje pisemna ) a pozniej korzystala z jego doswiadczen . Jakas zaraza w kremowym swetrze a jest prawie 100 F wlazla mi do ogrodka.To ta cholera, Al Tee. Ide przepedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 . Jakas zaraza w kremowym swetrze a jest prawie 100 F wlazla mi do ogrodka. No i tu jestem zaskoczona... Masz broń ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.06.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Mam miec. On tez ma pare krzakow pomidorow ( bo to ogrodki wspolne - taka komuna -na terenach po indianskich ) ale niech sobie nie mysli, ze zaraz zostanie obszarnikiem ........na dodatek psuje mmi widok na las , lazac i powloczac nogami, w dodatku w kremowym swetrze. W taki upal ! ! ! Tak nota bene to tam gdzie Ty sie teraz budujesz mieszkaja wszystkie moje ciotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Obserwuj, bo może przyszedł wyżreć Twoje pomidory ? W końcu jest w kremowym swetrze ... Dobranoc O... fajne masz ciotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.06.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Dobranoc. Niech splynie na mnie jakas moc bo musze sie doczolgac do samochodu i pojechac po jakis plyn do tego czolgu. Coolant - to chyba bedzie plyn do chlodnicy. Przy okazji moznaby kupic czeresnie albo truskawki albo co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No pewnie, że sie sugeruje Twoją elektryką. Ale jeśli znasz się na badaniach rynku to na pewno coś poradzę noooo.... jakby to powiedzieć..... badania rynku.... (w końcu jeszcze niedawno byłem szefem eksportu na rynkach wschodnich) mogą być i badania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.06.2008 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No prosze jak wszystko siem sklada ... i do tego, jak nadmienil przedmowca, eksoprt nasz tam, mimo silnej zlotowki, rosnie i rozwija sie tez........... ale ja sie na tym nie znam ni w zab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ......... ale ja sie na tym nie znam ni w zab. ani przez chwile nie podejrzewalam , ze jest inaczej ale gadaj zdrow pozdrowienia dla kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No pewnie, że sie sugeruje Twoją elektryką. Ale jeśli znasz się na badaniach rynku to na pewno coś poradzę noooo.... jakby to powiedzieć..... badania rynku.... (w końcu jeszcze niedawno byłem szefem eksportu na rynkach wschodnich) mogą być i badania... Obawiam się trochę , że to raczej tak nie działa Ale będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.06.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ......... ale ja sie na tym nie znam ni w zab. ani przez chwile nie podejrzewalam , ze jest inaczej ale gadaj zdrow pozdrowienia dla kozy Zosia - szkoda energii na "droczenie sie" z defetysta... A korzystajac ze sposobnosci - kiedy nas odwiedzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Zosia - szkoda energii na "droczenie sie" z defetysta... A korzystajac ze sposobnosci - kiedy nas odwiedzisz?? Ciiiiii.... Ona własnie przygotowuje się do konkursu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.06.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Uuoooaaa, czyzby silna grupa optymistow rzadowych na forum ???? Proponuje wyszyc na sztandarze " Majac n a d z i e j e na lepsze jutro, m er y t o r y c z n i e jestesmy przygotowani na najgorsze . " Koze to zamierzam sobie sprawic , na razie hoduje 30 krzakow pomidorow. hodowla organiczna na terenach gdzie Indianie koczowali latem. Kiedys. Co do posiadania broni to, oczywiscie, zartowalam. Nie mam i miec nie zamierzam. Sad Najwyzszy jedynie zawyrokowal, ze posiadanie broni nie jest n i e z g o d n e z Konstytucja, ale to nie znaczy wcale, ze kazdy nosi tu bron. Albo ma schowany rewolwer w szafie z ubraniami. Lub w szufladzie pod stosem skrpetek. Sa roznice w prawie stanowym i tak np w stanie Nowy Jork nie mozesz posiadac broni. W wiekszosci stanow musisz miec pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 29.06.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No bo jesli jest praca w Warszawie i jest jej duzo to wieksze prawdopodobienstwo, ze znajdzie w Wawie, nie ? Wiec niech przyjedzie i szuka a ja bede go dopingowala i sie przygladala ( niech zdaje tu relacje pisemna ) a pozniej korzystala z jego doswiadczen . Jakas zaraza w kremowym swetrze a jest prawie 100 F wlazla mi do ogrodka. To ta cholera, Al Tee. Ide przepedzic. Ile to jest 100F ? Na ile stóp można wejść do ogródka, żeby nie było to potraktowane jako wtargnięcie na teren prywatny? Ile cali wysokości mają twoje krzaczki? Ile mil masz do granicy stanu? Ile $ kosztuje cię ciągłe utrzymywanie tak odmiennego stanu psychicznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A co to jest " odmienny stan psychiczny " ? Rozumiem, ze koncert boney m ogladali tylko ci w prawidlowym stanie psychicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ...Ile to jest 100F ? Na ile stóp można wejść do ogródka, żeby nie było to potraktowane jako wtargnięcie na teren prywatny? Ile cali wysokości mają twoje krzaczki? Ile mil masz do granicy stanu? Ile $ kosztuje cię ciągłe utrzymywanie tak odmiennego stanu psychicznego? lumpie czy odpowiesz na pytanie? Odmienny stan swiadomości, to Twoj stan swiadomosci - to nie jest trudne pytanie Temat koncertu pomin - nie ma zwiazku z pytaniami. No to jak? Bedzie odpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Zosia - szkoda energii na "droczenie sie" z defetysta... A korzystajac ze sposobnosci - kiedy nas odwiedzisz?? AnSi a zadzwonie telefonem w okolicach weekend'owych ps. w kwestii energii - mialam akurat nadspodziewana nadwyzke - w sam raz do bezproduktywnego wydalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts