e-Mandzia 30.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Moim zdaniem kryzys dopiero nadchodzi - smutne to, ale nieuniknione Obecna sytuacja, to jedynie przedsmak, tego co nastąpi Ceny ropy nieustannie rosną, przewidywana inflacja - 7%, giełda w dół. W USA jest już recesja, rynek hipoteczny - załamamy, tylko się o tym mało mówi, bo nikt nie chce słuchać Dodam, że zasadniczo, jestem optymistką , fakt ten dotkliwie odczułam jako drobny inwestor giełdowy , no cóż przewidziałam, a nie zadziałałam - cholerny optymizm Stopy procentowe wzrosną - należy się z tym liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I ja jestem optymistka - ale nie rzadowym ! Tylko prywatnym - na uzytek wlasny. Poniewaz nikt nie czyta co bylo napisane powyzej to powtorze, ze zwiekszenie oprocentowana kredytow bylo tym cichym i nie fetowanym momentem w ktorym banka cen nieuchomosci cichutko sobie pekla. W najblizszym czasie ceny zywnosci w Polsce pojada o 40 % w gore , cena benzyna to 8 zlotych za litr - ceny nieruchomosci o 40 % w dol. A kredyty do splacania zostaja. A jak bedzie wygladala sytuacja na rynku pracy jesli tak sie stanie ? No to ide sie czegos napic - szczescie, ze rok akademicki sie w Polsce skonczyl i jakies resztki studenckiego poczucia humoru obijaja sie po necie Nie tracmy nadzieji ! Zelazka w gore i zyczymy pani Liszce zeby znalazla dobra prace ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Prorok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No to ide sie czegos napic - ! Sursum corda, byleby nie powyzej mozgu ... Nie tracmy nadzieji ! Zelazka w gore i zyczymy pani Liszce zeby znalazla dobra prace Moze zacznie hodowac pomidory A co z pytaniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ależ przeczytałam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Robie i to i to -i pije i hoduje pomidory. Robie co lubie A tak sobie prorokuje i glosno mysle - a co ? Nie wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 .. W najblizszym czasie ceny zywnosci w Polsce pojada o 40 % w gore , cena benzyna to 8 zlotych za litr - ceny nieruchomosci o 40 % w dol. A kredyty do splacania zostaja. A jak bedzie wygladala sytuacja na rynku pracy jesli tak sie stanie ? ... No i co z tego, jesli nawet? Na rynku pracy bylo juz znacznie gorzej i jakos dalismy rade. Polak zaradny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ależ woooooolno :) Tylko zastanawiam się tak głośno (chyba wolno ?) skąd Lump Praski zza oceanu ma takie dane Bo chyba rzeczywiście to efekty konsultacji z kozą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Masz zdrowie jak przeczytalas wszystko ! ! Moze sie napijemy razem ? Jak sie trafi jakas okazja , co ? Tp propozycja nie do odrzucenia dla Mandzi, oczywiscie. Ale nic sie nie boj, jestem kobieta a na dodtakek menzatkom. Sklonnosci mam tylko w kierunku inteigentnie umiesninych mezczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Bo ja, lump praski, mieszkam w lesie, pije, nie umiem czytac i poza ogrodek ( na terenach gdzie kiedys latam koczowali Indianie ) i 30 krzakow pomidorow nie wystawiam nosa. Stad wiem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Masz zdrowie jak przeczytalas wszystko ! ! Moze sie napijemy razem ? Jak sie trafi jakas okazja , co ? z wielkom przyjemnościom a na jaką okazję będziemy czekać ? bo ja mało cierpliwa jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Robie i to i to -i pije i hoduje pomidory. Robie co lubie A tak sobie prorokuje i glosno mysle - a co ? Nie wolno ? Myslisz sobie, ze myslisz - pewnie, ze wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No, hej ! Okazja sie trafia bo wlasni sie pakuje ! Co pijasz ? Czerwien wytrawna czy mam kupic kahlue do kawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Niestety dużo racji ma hodowca pomidorów. A żywność przez ostatni rok wzrosła o 40 % - to chyba żadna nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Niestety dużo racji ma hodowca pomidorów. A żywność przez ostatni rok wzrosła o 40 % - to chyba żadna nowość Gdzie ???????????/ Bo chyba nie w Polsce :) proponuję jednak zajrzeć do GUSu zanim sie zacznie opowiadać kocopoły :) 43 % wzrosły - owszem - od 1998 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Napijmy sie zanim i alkohol zdrozeje i bede zmuszona pedzic ksiezycowke - pomidorowke. Zywnosc skoczy kolejne 40 % - troche mnie to martwi bo nie planaowalam sie odchudzac w najblizszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Niestety dużo racji ma hodowca pomidorów. A żywność przez ostatni rok wzrosła o 40 % - to chyba żadna nowość Mandziu zadna nowosc, ale co z tego? Jaki wniosek ma wyniknac z tych hodowlanych mundrosci lumpa A swoja droga - jemu to dobrze, nawet mu pomidoy w lesie rosna, meza ma i zaden kredyt mu niestraszny bo...mieszka w lesie. Troche za duzo pije, ale to z tej radosci...[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Napijmy sie zanim i alkohol zdrozeje i bede zmuszona pedzic ksiezycowke - pomidorowke. Zywnosc skoczy kolejne 40 % - troche mnie to martwi bo nie planaowalam sie odchudzac w najblizszym czasie Spoko Lumpie - alkohol to akurat ostro potaniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 30.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No, hej ! Okazja sie trafia bo wlasni sie pakuje ! Co pijasz ? W Wawce bywasz ? Czy bywam w Warszawce - baaaa codziennie Co pijam ? - whisky ale żeby nie było, że coś, czy wogóle, to muszę przyznać, że miesiąc temu gościłam kolegę zza oceanu - whisky niezbyt, ale inne owczem ale typowy Amerykanin - twierdził, że nie ma recesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dziewczyno, to albo jakis idiota albo ekonomista ! Oni wlasnie tocza spor z publicznoscia czy jest recesja czy nie - my, ze tak, oni - ze nie. Bo jakies wskazniki musza byc iles miesiecy a to albo wskaznik im sie wahnie, albo im 13 miesiac w roku wypada w styczniu. A im blizej kontraktow rzadowych zwiazanych z wojna tym mniej recesji. Ok, sa male klamstwa, duze klamstwa i statystyka. Serio, chcesz tej wodki na myszach zdechlych pedzonej ??????? jak wczoraj minister rolnictwa w Polsce poiedziial, ze zywnosc skoczy 10 - 15 % to przygotujmy sie na 40 %. Przezorny z a w s z e ubezpieczony. Czy ja twierdze, ze Polacy sobie nie poradza ???? Czlowiek to do wszystkiego sie przystosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts