Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejna podwyżka stóp procentowych ;)

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

No taaaaaak...... co innego p r y w a t n y dom starcow i nie o tym pisze tylko o budynkach senior living - subsydiowany czynsz - widac, ze to bajka o zelaznym wilku i nie wiadamo czym to sie je....... 8) 8) 8)

No nie przesadzajmy - my tu na tym naszym zadupiu też mamy internet :)

(nawet wiemy co to "rent" znaczy - luzik :):))

Aczkolwiek pomimo tego syfu w naszej służbie zdrowię - wolę się rozchorować tu niż w US :):) Więc dofinansowań nie ma tak dużo, nie ?

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

Aczkolwiek pomimo tego syfu w naszej służbie zdrowię - wolę się rozchorować tu niż w US :):) Więc dofinansowań nie ma tak dużo, nie ?

me too, me too :)

Uuuuu, to wystepuje jakis syf ? ? ? ? W Polsce ? ? ? Kraju moim rodzinnym ? ? ? ? Plus ujemny ??? Nieeeeee.....! :cry: :cry: :cry:

Mi tam sie wszystko podoba.

Ale tak sie troche dziwie... tacy zamozni ludzie z pelnia swiadomoscia korzystaja z publicznego s y f u a nie prywatnej sluzby zdrowia ? ? ? Oszczednosc ? Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok.

Gość M@riusz_Radom
Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok.

Taaa, zapisanie się na konsultację : 100 PLN, rentgen 50 PLN - diagnoza - stłuczone kolano.

Tyle to ja wiedziałem sam :)

Uuuuu, to wystepuje jakis syf ? ? ? ? W Polsce ? ? ? Kraju moim rodzinnym ? ? ? ? Plus ujemny ??? Nieeeeee.....! :cry: :cry: :cry:

Mi tam sie wszystko podoba.

Ale tak sie troche dziwie... tacy zamozni ludzie z pelnia swiadomoscia korzystaja z publicznego s y f u a nie prywatnej sluzby zdrowia ? ? ? Oszczednosc ? Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok.

Ja myśl o biednych dziadkach i babciach a nie o zamożnych ludziach bo ci to sobie i w US kupią obsługę , nie ?

P.S. Medicover lepszy :)

49 - letnia kobieta dostała ataku i umarła na podłodze poczekalni szpitala psychiatrycznego na Brooklynie. Ciało martwej kobiety leżało na podłodze ponad godzinę. Nikt z personelu nie zwrócił uwagi na umierająca kobietę - informuje CNN.

no comment.

Strefa euro - okazuje sie ze to jakies strasznie niebezpieczne przedisiewziecie 8) 8) 8) 8)

Jak wprowadzi sie euro to Hiszpania albo Belgia automatycznie zapewniona 8) 8) 8)

O Japonio mila dawnos mi sie snila,

O Irlandio cudna chyba niecos zludna. :roll: :roll: :roll: :roll:

Chyba przestałam nadążać za Tobą.... 8)

Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... 8) 8) 8) ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja.

No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo.

Wobec tego udaje sie na wakacje. " Oprocz blekitnego nieba nic mi w zyciu nie potrzeba.....parararara"

Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... 8) 8) 8) ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja.

No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo.

Wobec tego udaje sie na wakacje. " Oprocz blekitnego nieba nic mi w zyciu nie potrzeba.....parararara"

Bóg nam cie zesłał aż z samej Ameryki , bo my tu debile straszne i oczywistych oczywistości, że zacytuję wybitnego klasyka, w ogóle nie kumamy.

Ba! My nawet tu radia porządnego nie mamy, które pomiędzy czarnymi głosami wątek edukacyjny wprowadzi.

Jak ty pięknie umiesz tłumaczyć. Teraz już wiemy , ze oprócz inflacji mamy stagflację a pewnie czekać nam przyjdzie na deflację i ucieczkę misia z giełdy, ale jak to już nastąpi, ty nam ciemniakom wszystko wyjasnisz.

Niech cię anioł stróż na tych wakacjach prowadzi.

Chciałam jeszcze powymieniać poglądy na temat sytuacji gospodarczej ..., ale jak przeczytałam powyższe :-? - rezygnuję, bo na dyskusję chyba nie ma szans - szkoda :(

Powyższe ci zaszkodziło czy osoba autora powyższego ?

Z tobą poglądów nie wymieniam, więc o co ci chodzi ?

Chciałam jeszcze powymieniać poglądy na temat sytuacji gospodarczej ..., ale jak przeczytałam powyższe :-? - rezygnuję, bo na dyskusję chyba nie ma szans - szkoda :(

Powyższe ci zaszkodziło czy osoba autora powyższego ?

Z tobą poglądów nie wymieniam, więc o co ci chodzi ?

W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób.

Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki :) ) - " O złośliwej dyskredytacji"

W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób.

Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki :) ) - " O złośliwej dyskredytacji"

Nie, ta dyskusja jest już od pewnego czasu o d.pie Maryni.( też cytat)

Szkoda , ze nie byłaś taka błyskotliwa wcześniej, zanim zaczęłaś się tak mocno zniesmaczać.