Nefer 30.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No taaaaaak...... co innego p r y w a t n y dom starcow i nie o tym pisze tylko o budynkach senior living - subsydiowany czynsz - widac, ze to bajka o zelaznym wilku i nie wiadamo czym to sie je....... No nie przesadzajmy - my tu na tym naszym zadupiu też mamy internet (nawet wiemy co to "rent" znaczy - luzik :)) Aczkolwiek pomimo tego syfu w naszej służbie zdrowię - wolę się rozchorować tu niż w US :) Więc dofinansowań nie ma tak dużo, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.06.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ... Aczkolwiek pomimo tego syfu w naszej służbie zdrowię - wolę się rozchorować tu niż w US :) Więc dofinansowań nie ma tak dużo, nie ? me too, me too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 30.06.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Uuuuu, to wystepuje jakis syf ? ? ? ? W Polsce ? ? ? Kraju moim rodzinnym ? ? ? ? Plus ujemny ??? Nieeeeee.....! Mi tam sie wszystko podoba. Ale tak sie troche dziwie... tacy zamozni ludzie z pelnia swiadomoscia korzystaja z publicznego s y f u a nie prywatnej sluzby zdrowia ? ? ? Oszczednosc ? Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok. Taaa, zapisanie się na konsultację : 100 PLN, rentgen 50 PLN - diagnoza - stłuczone kolano. Tyle to ja wiedziałem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Uuuuu, to wystepuje jakis syf ? ? ? ? W Polsce ? ? ? Kraju moim rodzinnym ? ? ? ? Plus ujemny ??? Nieeeeee.....! Mi tam sie wszystko podoba. Ale tak sie troche dziwie... tacy zamozni ludzie z pelnia swiadomoscia korzystaja z publicznego s y f u a nie prywatnej sluzby zdrowia ? ? ? Oszczednosc ? Przeciez w Centrum Damiana jest sie obsluzonym doskonale - sepse co prawda niekoniecznie rozpoznaja od reki, ale poza tym jest ok. Ja myśl o biednych dziadkach i babciach a nie o zamożnych ludziach bo ci to sobie i w US kupią obsługę , nie ? P.S. Medicover lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 I jeszcze drobiażdżek Us nigdy nie wchodziły do strefy euro, więc przyszłośc mało jest przewidywalna na podstawie porównania do US ....... ale do Belgii czy Hiszpanii już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.07.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Strefa euro - okazuje sie ze to jakies strasznie niebezpieczne przedisiewziecie Jak wprowadzi sie euro to Hiszpania albo Belgia automatycznie zapewniona O Japonio mila dawnos mi sie snila, O Irlandio cudna chyba niecos zludna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 49 - letnia kobieta dostała ataku i umarła na podłodze poczekalni szpitala psychiatrycznego na Brooklynie. Ciało martwej kobiety leżało na podłodze ponad godzinę. Nikt z personelu nie zwrócił uwagi na umierająca kobietę - informuje CNN. no comment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 To nie podali jej z mety pavulonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Strefa euro - okazuje sie ze to jakies strasznie niebezpieczne przedisiewziecie Jak wprowadzi sie euro to Hiszpania albo Belgia automatycznie zapewniona O Japonio mila dawnos mi sie snila, O Irlandio cudna chyba niecos zludna. Chyba przestałam nadążać za Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No, ale wczorajsze dane Gusu o emigracji sa chyba dosc jasne ; emigracja z Polski wzrasta. I w najblizszych latach bedzie wzrastac. Tylko, ze ja nie potrzebuje Gusu zeby byc w stanie to zauwazyc. Pare dni w Wawie wystarcza. I w ogole centrum tego miasta to porazka. Tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No i kolejna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.07.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dwa razy więcej Polaków chce wrócić do kraju http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,67738,5411163,Dwa_razy_wiecej_Polakow_chce_wrocic_do_kraju.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.07.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No i kolejna..... pocieszajce jest to, ze do takiego np. Zimbabwe wiele nam jeszcze brakuje Dla nich to nie drozejaca ropa jest problemem, ale brak papieru ... na dodruk kolejnych banknotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja. No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo. Wobec tego udaje sie na wakacje. " Oprocz blekitnego nieba nic mi w zyciu nie potrzeba.....parararara" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja. No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo. Wobec tego udaje sie na wakacje. " Oprocz blekitnego nieba nic mi w zyciu nie potrzeba.....parararara" Bóg nam cie zesłał aż z samej Ameryki , bo my tu debile straszne i oczywistych oczywistości, że zacytuję wybitnego klasyka, w ogóle nie kumamy. Ba! My nawet tu radia porządnego nie mamy, które pomiędzy czarnymi głosami wątek edukacyjny wprowadzi. Jak ty pięknie umiesz tłumaczyć. Teraz już wiemy , ze oprócz inflacji mamy stagflację a pewnie czekać nam przyjdzie na deflację i ucieczkę misia z giełdy, ale jak to już nastąpi, ty nam ciemniakom wszystko wyjasnisz. Niech cię anioł stróż na tych wakacjach prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.07.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Chciałam jeszcze powymieniać poglądy na temat sytuacji gospodarczej ..., ale jak przeczytałam powyższe - rezygnuję, bo na dyskusję chyba nie ma szans - szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Chciałam jeszcze powymieniać poglądy na temat sytuacji gospodarczej ..., ale jak przeczytałam powyższe - rezygnuję, bo na dyskusję chyba nie ma szans - szkoda Powyższe ci zaszkodziło czy osoba autora powyższego ? Z tobą poglądów nie wymieniam, więc o co ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.07.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Chciałam jeszcze powymieniać poglądy na temat sytuacji gospodarczej ..., ale jak przeczytałam powyższe - rezygnuję, bo na dyskusję chyba nie ma szans - szkoda Powyższe ci zaszkodziło czy osoba autora powyższego ? Z tobą poglądów nie wymieniam, więc o co ci chodzi ? W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób. Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki ) - " O złośliwej dyskredytacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób. Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki ) - " O złośliwej dyskredytacji" Nie, ta dyskusja jest już od pewnego czasu o d.pie Maryni.( też cytat) Szkoda , ze nie byłaś taka błyskotliwa wcześniej, zanim zaczęłaś się tak mocno zniesmaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts