e-Mandzia 04.07.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób. Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki ) - " O złośliwej dyskredytacji" Nie, ta dyskusja jest już od pewnego czasu o d.pie Maryni.( też cytat) Szkoda , ze nie byłaś taka błyskotliwa wcześniej, zanim zaczęłaś się tak mocno zniesmaczać. Otóż Szanowny Rozmówca, chyba nie czytał - bo byłam, tylko mniej zajadle - może dlatego mało zauważalnie Jeśli chcesz kontynuować dyskusję o "d.upie Maryni" - bardzo proszę, chociaż przyznam, że liczyłam na coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No to się przeliczyłaś.Nie cierpię też z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jak ty pięknie umiesz tłumaczyć. Teraz już wiemy , ze oprócz inflacji mamy stagflację a pewnie czekać nam przyjdzie na deflację i ucieczkę misia z giełdy, ale jak to już nastąpi, ty nam ciemniakom wszystko wyjasnisz. Niech cię anioł stróż na tych wakacjach prowadzi. a o tej, tej... defloracji, to ja bym jednak pogadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ma nawet swoja naukowa nazwe " erotoman - gawedziarz". Jeszcze podyskutujemy se nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.07.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Jeszcze podyskutujemy se nie raz Chyba ze Iran zbombarduja, a wtedy ceny mieszkan zjada lawinowo, no i wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A kto tak powiedzial ? Rownie dobrze moga lawinowo zyskac na wartosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ma nawet swoja naukowa nazwe " erotoman - gawedziarz". To też ma swoją nazwę : "pierdoła saska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja. w jezyku lumpow to sie nazywa raczej "dół ja ch " . Z tym ze odnosi sie raczej do stanu psychiki niz gospodarki . Donosze , ze niby jakos funkcjonujacy narod przelewa sie po 3miescie i wydaje kupe kasy zzeranej przez inflacje oraz zwieksza koszty utrzymania, albowiem bilety na Open'er sa po 270. I w przeliczeniu na $ ta cena codziennie rosnie ..A w niedziele Lao Che Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Jeszcze podyskutujemy se nie raz Chyba ze Iran zbombarduja, a wtedy ceny mieszkan zjada lawinowo, no i wiadomo A kto tak powiedzial ? Rownie dobrze moga lawinowo zyskac na wartosci. widzisz AnSi a do tej pory nie wiedzialas jak to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.07.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A kto tak powiedzial ? Rownie dobrze moga lawinowo zyskac na wartosci. Jest pytanie, to i odpowiedz sie znajdzie ... niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja. No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Donosze , ze niby jakos funkcjonujacy narod przelewa sie po 3miescie i wydaje kupe kasy zzeranej przez inflacje oraz zwieksza koszty utrzymania, albowiem bilety na Open'er sa po 270. I w przeliczeniu na $ ta cena codziennie rosnie ..A w niedziele Lao Che Ja tez moge jeszcze doniesc, ze ceny nieruchomosci w Sopocie jak na zlosc rosna i rosna, Zosia - openerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja tez moge jeszcze doniesc, ze ceny nieruchomosci w Sopocie jak na zlosc rosna i rosna, Ja pierdziu! Jak to ? To nie bombardujemy Iranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no rosna kurka rosna z letka moze w niedziele dzisiaj leze w Sopocie i gapie sie na instalacje kolo 21.00 na plazy , kolo koszy - jakby co to czekam - a tele on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no rosna kurka rosna z letka moze w niedziele dzisiaj leze w Sopocie i gapie sie na instalacje kolo 21.00 na plazy , kolo koszy - jakby co to czekam - a tele on a nie chcesz trochę deszcza? siąpi mi od piatej rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ma nawet swoja naukowa nazwe " erotoman - gawedziarz". Jeszcze podyskutujemy se nie raz już ci raz powiedziałem, żebyś się nie wpier..lała między wódkę a zakąskę, bo jak czytam twoje wypociny to mi się przypominają słowa mojego kumpla: "Dziewczynę ze wsi zawsze się uda wyciągnąć, wsi z dziewczyny nigdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No qrna - za pozno zem zajrzala tu, Zosia miejsca obok Ciebie pewnie zajete Nic to...poleze u siebie i moze pozaklinam rzeczewistosc zeby tak nie skrzeczala Tak wiec widzisz Wojtus - wlazysmy z Zochna na rownie pochyla i nurzamy sie w przedmegainflacyjnym dobrobycie, bolesnego upadku nie przeczuwajac. Na bombardowanie poki co nie zanosi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Stanislawie pod napieciem stalym - nie unos sie bo ci zylka pierdzaca peknie. Podyskutujemy - to nie bylo do ciebie, osiolku , bo ty nie wiesz nawet jak wyglada dskusja ani czym to sie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Stanislawie pod napieciem stalym - nie unos sie bo ci zylka pierdzaca peknie. Podyskutujemy - to nie bylo do ciebie, osiolku , bo ty nie wiesz nawet jak wyglada dskusja ani czym to sie je. Ty jednak nie jesteś lump praski, tylko zwyczajny ćwok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jestem kim jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Stanislawie pod napieciem stalym - nie unos sie bo ci zylka pierdzaca peknie. Podyskutujemy - to nie bylo do ciebie, osiolku , bo ty nie wiesz nawet jak wyglada dskusja ani czym to sie je. pewnie mnie nauczysz siroto co do teatru chadzasz, a o teatrze Kamienica pojęcia nie masz... nie łudź się, twoich nauk nie potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts