Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejna podwyżka stóp procentowych ;)

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

W takim razie bardzo przepraszam, byłam przekonana, że to ogólna dyskusja , a nie rozmowa dwóch osób.

Nie szkodzi mi nic, ale myślę, że ta dyskusja jest... (tu pozwolę sobie przytoczyć tytuł książki :) ) - " O złośliwej dyskredytacji"

Nie, ta dyskusja jest już od pewnego czasu o d.pie Maryni.( też cytat)

Szkoda , ze nie byłaś taka błyskotliwa wcześniej, zanim zaczęłaś się tak mocno zniesmaczać.

Otóż Szanowny Rozmówca, chyba nie czytał - bo byłam, tylko mniej zajadle - może dlatego mało zauważalnie :)

Jeśli chcesz kontynuować dyskusję o "d.upie Maryni" - bardzo proszę, chociaż przyznam, że liczyłam na coś więcej :-?

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak ty pięknie umiesz tłumaczyć. Teraz już wiemy , ze oprócz inflacji mamy stagflację a pewnie czekać nam przyjdzie na deflację i ucieczkę misia z giełdy, ale jak to już nastąpi, ty nam ciemniakom wszystko wyjasnisz.

Niech cię anioł stróż na tych wakacjach prowadzi.

a o tej, tej... defloracji, to ja bym jednak pogadał... :-?

Mozna zaklinac rzeczywistosc ..... 8) 8) 8) ale kryzys jest kryzys. A ten jest pelzajacy - niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja.

w jezyku lumpow to sie nazywa raczej "dół ja ch " .

Z tym ze odnosi sie raczej do stanu psychiki niz gospodarki .

Donosze , ze niby jakos funkcjonujacy narod przelewa sie po 3miescie

i wydaje kupe kasy zzeranej przez inflacje oraz zwieksza koszty utrzymania,

albowiem bilety na Open'er sa po 270. I w przeliczeniu na $ ta cena codziennie rosnie ..A w niedziele Lao Che :D

A kto tak powiedzial ? Rownie dobrze moga lawinowo zyskac na wartosci. :D :D :D

Jest pytanie, to i odpowiedz sie znajdzie :)

... niby ludzie jakos funkcjonuja, ale wszystko zzera inflancja, ceny nieruchomosci spadaja, koszty utrzymania rosna. Nazywa sie to : stagflacja.

No i wystepuje taka propozycja zeby zbombardowac Iran - wtedy ceny nieruchomosci moga zjechac w dol lawinowo.

....

Donosze , ze niby jakos funkcjonujacy narod przelewa sie po 3miescie

i wydaje kupe kasy zzeranej przez inflacje oraz zwieksza koszty utrzymania,

albowiem bilety na Open'er sa po 270. I w przeliczeniu na $ ta cena codziennie rosnie ..A w niedziele Lao Che :D

Ja tez moge jeszcze doniesc, ze ceny nieruchomosci w Sopocie jak na zlosc rosna i rosna,

Zosia - openerujesz?

no rosna kurka rosna :roll:

z letka :D moze w niedziele :D

dzisiaj leze w Sopocie i gapie sie na instalacje :)

kolo 21.00 na plazy , kolo koszy - jakby co to czekam - a tele on :D

a nie chcesz trochę deszcza? siąpi mi od piatej rano...

To ma nawet swoja naukowa nazwe " erotoman - gawedziarz".

Jeszcze podyskutujemy se nie raz 8) 8) 8) 8)

już ci raz powiedziałem, żebyś się nie wpier..lała między wódkę a zakąskę, bo jak czytam twoje wypociny to mi się przypominają słowa mojego kumpla:

"Dziewczynę ze wsi zawsze się uda wyciągnąć, wsi z dziewczyny nigdy"

No qrna - za pozno zem zajrzala tu, Zosia miejsca obok Ciebie pewnie zajete :( Nic to...poleze u siebie i moze pozaklinam rzeczewistosc zeby tak nie skrzeczala :) Tak wiec widzisz Wojtus - wlazysmy z Zochna na rownie pochyla i nurzamy sie w przedmegainflacyjnym dobrobycie, bolesnego upadku nie przeczuwajac. Na bombardowanie poki co nie zanosi sie :)

Stanislawie pod napieciem stalym - nie unos sie bo ci zylka pierdzaca peknie. 8) 8) 8)

Podyskutujemy - to nie bylo do ciebie, osiolku , bo ty nie wiesz nawet jak wyglada dskusja ani czym to sie je. 8) 8) 8)

pewnie mnie nauczysz siroto co do teatru chadzasz, a o teatrze Kamienica pojęcia nie masz... nie łudź się, twoich nauk nie potrzebuję.