Pawek budowniczy 25.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 mam kominek macroterm 24 kw do tego kociol gazowy kondensacyjny Wolf 24kw, podlogowka,cwu,cyrkulacja .Ile moge zaplacic za taka kotlownie tzn za podlaczenie wszystkiego.Prosze o orientacyjne kwoty.Jutro mam spotkanie z instalatorem i nie mam zielonego pojecia jak z nim gadac.(chodzi o finanse). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hafciarka10 26.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 zajrzyj tutaj:http://forum.muratordom.pl/instalacja-drogo-czy-tanio,t134352.htmopisałam ile zaspiewał mój instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 27.06.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 mam kominek macroterm 24 kw do tego kociol gazowy kondensacyjny Wolf 24kw, podlogowka,cwu,cyrkulacja .Ile moge zaplacic za taka kotlownie tzn za podlaczenie wszystkiego.Prosze o orientacyjne kwoty.Jutro mam spotkanie z instalatorem i nie mam zielonego pojecia jak z nim gadac.(chodzi o finanse). Moj majster za podlaczenie kotla na paliwo stale, zasobnik, cwu, zw, podlogowka, kanalizacja zaspiewal 6500 PLN + 16000 za materialy bez kotla i zasobnika. Pozdro S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts