PiotrIwona 25.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Mamy następujący problem:chcę ułożyć na podłodze płytki o trzech różnych rozmiarachrozplanowane w jakąś kompozycję. Żeby to zrobić, muszę mieć z góryprojekt, choćby po to, żeby wiedzieć, ile jakich płytek kupić (apomieszczenie ma w dodatku skomplikowany kształt). Czy znacie jakiśprogram, który robi coś takiego?Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.06.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja myślę,że najprościej będzie zakupić papier milimetrowy i sobie narysować pomieszczenie- podłogę i te płytki rozmieścić. Ale tylko gdy chodzi o jedno pomieszczenie, reszta w wątku trochę niżej o programie do projektowania płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Tu jest całkiem spora ściągawkahttp://www.glazura.net.pl/index_uklad_plytek.htmlMoże coś dopasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts