Marepel 25.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 14.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No to jestem pierwsza. Piękna działka. W jakiej okolicy? Domek też zapowiada się ciekawie. Możesz wstawić fotkę gotowego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAJRA 16.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Witam serdecznie Pięknie jest u Was Te brzózki, górki i widoczki... mmm Domek też bardzo ładny się zapowiada. Choć dziennik założony z poślizgiem to bardzo fajnie się czyta, no i super że dużo jest zdjęć. Będę do Was zaglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 25.02.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hej,pozdrawiam sąsiadów!!!Przejeżdzamy koło Was dosyć często w drodze do naszego domu. Kiedyś brałam od Was koparkę, jak nam się ciężarówka w polach utopiła. Czy Wasz dom jeszcze w Słomianej stoi czy to już Zabłocie?Pozdrowienia raz jeszcze z życzeniami szybkiej przeprowadzki.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 pięknie i magicznie u was. ja zamierzam za płotem posadzic pełno brzóz grabów i świerków co by piękna kolorowa zasłonę stworzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 17.04.2009 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 pięknie i magicznie u was. ja zamierzam za płotem posadzic pełno brzóz grabów i świerków co by piękna kolorowa zasłonę stworzyły. Posadź jeszcze buki - też są piękne a można je ciąć i nawet formować zywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 17.04.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 pięknie i magicznie u was. ja zamierzam za płotem posadzic pełno brzóz grabów i świerków co by piękna kolorowa zasłonę stworzyły. Posadź jeszcze buki - też są piękne a można je ciąć i nawet formować zywopłot dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 17.04.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 jak będziesz potrzebować rad ogrodniczych to pytaj. Ogrodniczka jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 18.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 jak będziesz potrzebować rad ogrodniczych to pytaj. Ogrodniczka jestem... to super bo ja w bloku mieszkam całe zycie i nawet nie weim kiedy sie co sadzi. . . . nie mam w ogóle pomysłu na ogórd nie chciałabym zniszczyć, naprawde slicznych sadów . ehh jak stanie dom to chyba łatwiej przyjdzie mi sobie wyobrazic co jak i gdzie. a ty nie boisz sie tych brzózek w wietrzyste dzionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 19.04.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie boję się wichru, garaż już mi wywrócił a brzozy stoją. Jak będą już stare i spróchniałe to je wytnę a razie mam ubezpieczoną chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 20.04.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam!Ja też będę zerkać do Twojego dziennika, bo przyznam że pierworodny projekt to właśnie miała być dziewanna, jednak z racji niewykorzystanej powierzchni nad garażem (mieliśmy mieć tą z garażem) zrezygnowaliśmy na rzecz Zośki. Ciekawa jestem jak tam w środku jest, bo projekt projektem a po wybudowaniu inaczej to wygląda, więc jak możesz to proszę o kilka zdjęć ze środka! Aha i jeszcze jedno, gdzie, w jakich okolicach Krakowa budujecie?my okolice Oświęcimia, pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 20.04.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Zdjęcia dodaję na bieżąco, co raz więcej, największą zaletą jest prostota projektu. Buduję za Wieliczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 29.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam! Bardzo ładny dom. Bardzo podoba mi się projekt tego domu, w nowej wersji ma zagospodarowane poddasze nad garażem i jedyne co do czego mam zastrzeżenia, a właściwie troszkę się obawiam to mały wiatrołap i brak miejsca w holi na szafę. Jak u Was jest/będzie to rozwiązane? Zrezygnowaliście z wykuszu? Bardzo ładnie się bez niego dom prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 29.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 MieciuZ wykuszu zrezygnowałam bo nie lubię myć okien a okienko w kuchni powiększyłam.Zrezygnowałam ze spiżarki i mam miejsce w wiatrołapie na szafę wnękową więc wszystko się zmieści. Ja mam wersję bez garażu.Ty też budujesz dziewannę?Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A co tu się stało? Ktoś stronki z "pamiętnika" powyrywał? Przeczytałam od deski do deski i skończyłam na kwietniu 2009 Marepel, jak możesz pokazywać taki śliczny dom, na przepięknie usytuowanej działce, z super zapowiadającymi się wnętrzami i nagle przestać? http://img241.imageshack.us/img241/4155/bijepodupiefv6.gif, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts