Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komantarze do DOM W DZIEWANNIE MARTY I DOMINIKA

Recommended Posts

• 5 months później...
  • 2 months później...

Hej,

pozdrawiam sąsiadów!!!

Przejeżdzamy koło Was dosyć często w drodze do naszego domu. Kiedyś brałam od Was koparkę, jak nam się ciężarówka w polach utopiła.

Czy Wasz dom jeszcze w Słomianej stoi czy to już Zabłocie?

Pozdrowienia raz jeszcze z życzeniami szybkiej przeprowadzki.

Kasia

• 1 month później...
jak będziesz potrzebować rad ogrodniczych to pytaj. Ogrodniczka jestem...

to super 8) bo ja w bloku mieszkam całe zycie :-? i nawet nie weim kiedy sie co sadzi. . . :oops: . nie mam w ogóle pomysłu na ogórd nie chciałabym zniszczyć, naprawde slicznych sadów . ehh jak stanie dom to chyba łatwiej przyjdzie mi sobie wyobrazic co jak i gdzie. a ty nie boisz sie tych brzózek w wietrzyste dzionki?

Witam!

Ja też będę zerkać do Twojego dziennika, bo przyznam że pierworodny projekt to właśnie miała być dziewanna, jednak z racji niewykorzystanej powierzchni nad garażem (mieliśmy mieć tą z garażem) zrezygnowaliśmy na rzecz Zośki. Ciekawa jestem jak tam w środku jest, bo projekt projektem a po wybudowaniu inaczej to wygląda, więc jak możesz to proszę o kilka zdjęć ze środka! Aha i jeszcze jedno, gdzie, w jakich okolicach Krakowa budujecie?my okolice Oświęcimia, pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki!

• 2 weeks później...

Witam!

Bardzo ładny dom.

Bardzo podoba mi się projekt tego domu, w nowej wersji ma zagospodarowane poddasze nad garażem i jedyne co do czego mam zastrzeżenia, a właściwie troszkę się obawiam to mały wiatrołap i brak miejsca w holi na szafę. Jak u Was jest/będzie to rozwiązane?

Zrezygnowaliście z wykuszu? Bardzo ładnie się bez niego dom prezentuje :D

• 2 months później...

A co tu się stało? Ktoś stronki z "pamiętnika" powyrywał? Przeczytałam od deski do deski i skończyłam na kwietniu 2009 :o

Marepel, jak możesz pokazywać taki śliczny dom, na przepięknie usytuowanej działce, z super zapowiadającymi się wnętrzami i nagle przestać? http://img241.imageshack.us/img241/4155/bijepodupiefv6.gif, o! ;)