carlos82 25.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 witam chce przerobic garaz ktory jest w domu na dwa pokoje majster powiedzial mi ze nie wiem czy podloga jest izolowana i czy nie bedzi trzeba jej zrobic on nowa sasiad mowi ze jest jakas farba do izolacji ze wystarczy nia pomalowac i wilgoc nie wchodzi ale ja sie boje ze to nie wystarczynie wiem co robic czy kuc ta podlogę i zalac ja od nowa czy wystarczy ten plyn do izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.06.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam chce przerobic garaz ktory jest w domu na dwa pokoje majster powiedzial mi ze nie wiem czy podloga jest izolowana i czy nie bedzi trzeba jej zrobic on nowa sasiad mowi ze jest jakas farba do izolacji ze wystarczy nia pomalowac i wilgoc nie wchodzi ale ja sie boje ze to nie wystarczy nie wiem co robic czy kuc ta podlogę i zalac ja od nowa czy wystarczy ten plyn do izolacji A masz wilgoć w tym garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carlos82 26.06.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 beton na podłodze jest suchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 27.06.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 beton na podłodze jest suchy To czemu miałby być mokry po przeróbce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Interesuje mnie ten temat, gdyz sama zamierzam zrobic z garazu kuchnie... Otoz, wiem ze moja podloga w garazu nie byla izolowana (jak sie wyrazil moj sasiad, w tamtych czasach nikt nie izolowal )..nie martwi mnie wilgoc, lecz cieplo...a raczej jego ubytek... Czy zatem przez nieizolowana podloge nie bedzie uciekac cieplo z pomieszczenia? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze plyn do izolacji cos wskora w tym wypadku...choc bardzo bym chciala....zawsze mniej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts