rafal.z 26.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Zamontowano mi okna niezgodne z zamówieniem. Za całość zapłaciłem niestety z góry. Jakie mam prawa w takiej sytuacji ? Wymiany, odstąpienia od umowy, rekompensaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 26.06.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Zamontowano mi okna niezgodne z zamówieniem. Za całość zapłaciłem niestety z góry. Jakie mam prawa w takiej sytuacji ? Wymiany, odstąpienia od umowy, rekompensaty ? Jestem pod wrażeniem skali lenistwa , a przecież "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" W przedmiotowej sytuacji kłania się taki adres Zapytaj zatem Google "niezgodność towaru z umową OR reklamacja" a dopiero potem na forum szlifuj wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts