alladyn71 26.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Mam pytanie....dla specow odpowiedz pewnie oczywista..ale...dla mnie nie Otoz, mam w domu parkiety drewniane...w swietnym stanie....wygladaja jak nowe...nic nie chodzi...ALE....podobaja mi sie deski, takie postarzane z miktofaza...i teraz pytanie...czy moge polozyc te deski na parkiet? Nie chce go zrywac, bo a noz odwidzi mi sie i bede chciala wrocic do parkietu.....ale czy przy insalowaniu desek parkiet i tak sie nie zepsuje? Naprawde nie wiem jak to dziala. Z gory dziekuje za odpowiedzi i wskazowki I tak przy okazji, czy mozecie polecic producenta takich podlog z desek drewnianych postarzanych z mikrofaza z okolic WROCLAWIA? (albo sklep?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.06.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 możesz połozyć bez zniszczenia parkietu deski ale na zasadzie posadzki pływającej na paro przepuszczalnym podkładzie....coś w stylu baltic-wood lub (o zgrozo!) barlinka..deskę lita zawsze trzeba przykleic do podłoża ...wiecej info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts