Hazaj 01.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Tylko poza domem.Mój znajomy dokładnie tak ma i ja w nowym domu też tak będę miał tzn. budynek gospodarczy już stoi rury również na miejscu tzn. w ziemi dobrze zaizolowane.Kocioł będzie chyba Ling na pelet bądź ekogroszek.To jest naprawdę genialna sprawa w domu cisza spokój a ciepełko "robi się" 10m od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To jest naprawdę genialna sprawa w domu cisza spokój a ciepełko "robi się" 10m od domu. aaaa, masz pompę kawitacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 01.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przynajmniej serwisant w uświnionych buciorach i w środku nocy nie będzie mi chodził po chałupie. I to jest właśnie ta różnica. Hah, ale się uśmiałem Widział ktoś serwisanta od pieca w środku nocy? Nawt Ci z markowych firm przyjerzdżają za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a buty uświnił leząc przez podwórko, gdzie gnój wyrzucają z obory,tak idąc za ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 01.07.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przynajmniej serwisant w uświnionych buciorach i w środku nocy nie będzie mi chodził po chałupie. I to jest właśnie ta różnica. Hah, ale się uśmiałem Widział ktoś serwisanta od pieca w środku nocy? Nawt Ci z markowych firm przyjerzdżają za dnia. Są tacy, którzy w pilnych sprawach przyjeżdżają o każdej porze dnia i nocy. Biorąc pod uwagę otaczającą nas miernotę może to wydawać się dziwne - śmieszne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 01.07.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a buty uświnił leząc przez podwórko, gdzie gnój wyrzucają z obory, tak idąc za ciosem Jeżeli już, to z chlewa. Świnie zamieszkują w chlewie. W oborze rogacizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Synonimy do uświniony:brudny, obskurny, odrażający, świński, uświniony, wstrętny jak widać zastosowałem poprawnie wedle Ciebie, pwinien mieć buciory obłożone świniami, ja zrozumiałem, że brudne, odrażające, obskurne, wstrętne ale cieszę się, że Kol. zna te problemy gospodarstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 01.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Synonimy do uświniony: brudny, obskurny, odrażający, świński, uświniony, wstrętny jak widać zastosowałem poprawnie wedle Ciebie, pwinien mieć buciory obłożone świniami, ja zrozumiałem, że brudne, odrażające, obskurne, wstrętne ale cieszę się, że Kol. zna te problemy gospodarstw Jeżeli nie zalapałeś aluzji niniejszym wyjaśniam. Po prostu zastosowałem Twój tok myślenia. Poszedłem tak za ciosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazaj 01.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To jest naprawdę genialna sprawa w domu cisza spokój a ciepełko "robi się" 10m od domu. aaaa, masz pompę kawitacyjną A co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jeżeli nie zalapałeś aluzji niniejszym wyjaśniam. Po prostu zastosowałem Twój tok myślenia. Poszedłem tak za ciosem. cóż, mało na salonach przebywam, stąd obca mi Twa aluzja, ale poniał jednym zdaniem: warto mieć kotłownię w domu, tyle, że dla serwianta oddzielne wejście, nie przez podwórko, najlepiej po czerwonym dywanie, czy to jest warunkiem koniecznym i wystarczającymdla opcji "kotlownia w..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To jest naprawdę genialna sprawa w domu cisza spokój a ciepełko "robi się" 10m od domu. aaaa, masz pompę kawitacyjną A co to jest? no coś takiego, co jak pewna krowa - dużo ryczy i mało mleka daje (alegoria ) i to tak, że chałupa cała dygocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 01.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 jednym zdaniem: warto mieć kotłownię w domu, tyle, że dla serwianta oddzielne wejście, nie przez podwórko, najlepiej po czerwonym dywanie, czy to jest warunkiem koniecznym i wystarczającymdla opcji "kotlownia w..." Jak wcześniej pisałem: kwestia indywidualnych preferencji. Jedni lubią szybkie samochody inni piękne kobiety. Ja lubię i jedno i drugie i dlatego mam kotłownię poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazaj 01.07.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jeżeli nie zalapałeś aluzji niniejszym wyjaśniam. Po prostu zastosowałem Twój tok myślenia. Poszedłem tak za ciosem. cóż, mało na salonach przebywam, stąd obca mi Twa aluzja, ale poniał jednym zdaniem: warto mieć kotłownię w domu, tyle, że dla serwianta oddzielne wejście, nie przez podwórko, najlepiej po czerwonym dywanie, czy to jest warunkiem koniecznym i wystarczającymdla opcji "kotlownia w..." Nie warto mieć kotłowni w domu!!Trzeba to zobaczyć na własne oczy i wtedy sie mądrzyć.Chyba że wolisz wciskać wszystkim swoją wersję bo sam tak masz i to jest najlepsze...... Piece z ślimakami mają jeszcze brzydki nawyk hałasowania szczególnie przy węglu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 albo to Nie warto mieć kotłowni w domu!!Trzeba to zobaczyć na własne oczy i wtedy sie mądrzyć. albo to Chyba że wolisz wciskać wszystkim swoją wersję bo sam tak masz i to jest najlepsze...... bo inaczej to trochę wygląda niespójnie Piece z ślimakami mają jeszcze brzydki nawyk hałasowania szczególnie przy węglu. złych nawyków należy każdego (i wszystko) oduczać od początku do końca wyrażam li tylko swoją opinię, dlatego zupełnie nie rozumiem, o co Ci chodzi a Ty jak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazaj 01.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Prawie mam czyli w stanie budowy kotłownię poza domem.Oglądałem to u znajomego słuchałem jego relacji i doświadczeń porównałem z moimi doświadczenia(dotąd miałem kotłownię w domu) i wybrałem opcje poza domem. Swoje zdanie trzeba mieć i to cenię ale nie należy nikogo zmuszać do zgodzenia się z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMINIK97 02.07.2008 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 POECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 02.07.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Na szczescie kotlownia u mnie duza. Nie chcialoby mi sie wychodzic gdy zimnica albo zamiec do innego budynku zeby dolozyc do pieca. A w polsce zimno jest stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazaj 02.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Na szczescie kotlownia u mnie duza. Nie chcialoby mi sie wychodzic gdy zimnica albo zamiec do innego budynku zeby dolozyc do pieca. A w polsce zimno jest stale. Mówimy tu o automatycznym piecu z podajnikiem gdzie obsługa jest raz na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 02.07.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Mówimy tu o automatycznym piecu z podajnikiem gdzie obsługa jest raz na kilka dni. No tak, w końcu w Polsce nie ma zimnic i zamieci dłuższych niż 3-4 dni. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmo77 02.07.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jasne, zimą nie wychodzę z domu bo śnieg zasypuje drzwi i nie można otworzyć. Poza tym wilki podchodzą do zagrody i wyją, więc w ogóle strach wychodzić. PS sugeruję poczekać aż upały zelżeją, poziom dyskusji na tym zyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts