roentom 26.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 cześć mam plany zrobić wylewkę w starym mieszkaniu 53m na 1p.mam pytanie do Was ile kubików będzie mi trzeba i jakie są ceny za metr wylewki z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A w jakim celu planujesz tą wylewkę. Jakiej grubości ją przewidujeszCzy dowiadywałeś się u właściciela budynku, czy konstrukcja to przyjmnie na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RushDM 15.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 cześć mam plany zrobić wylewkę w starym mieszkaniu 53m na 1p. mam pytanie do Was ile kubików będzie mi trzeba i jakie są ceny za metr wylewki z góry wielkie dzięki Ja wlasnie robie nowa wylewke w mieszkaniu 62m na 3p. Naturalnie najpierw wyrzucilem stara (do stropu). Kupilem styropian o grubosci 2cm (podlogowy), 10ton zwiru (0-2 plukany), 1 tone cementu, siatke zbrojeniowa oraz folie czarna i tasme deltacyjna. Koszt uslugi to 12zl za metr kwadratowy ale nie spotkalem firmy ktora "bierze" zlecenie ponizej 100 metrow. Tak wiec ja rowniez place za 100m mimo iz bedzie 62m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts