patusia 26.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam, Właśnie przymierzamy się do wyboru drzwi. Podobają mi się drzwi INVADO, szczególnie modele TORINO lub ROMA. Czy ktoś może ma takie drzwi? Jak z ich jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga0011 26.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Akurat tego modelu nie mam. ale te które mam naprawde sie sprawdzają. Poza tym, chcieliśmy inne szkło niz to, które oferują w katalogu, zadzwonilismy, dowieźliśmy to, które nam sie podobało i wstawili. Świetna obsługa, a drzwi bardzo dobrej jakości-dobrze izolują hałas-mam porównanie z innymi ,na które skusiliśmy się w supermarkecie. Poza tym są w pomieszczeniu bardzo mocno urzytkowanym i wyglądają jak nowe. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 26.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 bardzo się cieszę. Przyznam że oprócz wyglądu podoba mi cena tych drzwi, ale bałąm się że może są kiepskie. Ile płaciłaś za drzwi i z jakiej masz serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja jeszcze nie mam, ale mam mieć Zamówiliśmy Scorpio Widziałam na żywo w sklepie. Dość solidnie wykonane, cena rozsądna. Jak się będą sprawować, to ci powiem za jakieś 2 miechy jak się wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 27.06.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Moje Domino i D'artagnan czekają na montaż. Wyglądają na solidne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 01.07.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 My także zamówiliśmy tę markę. Kosztowały nas 200 zł/sztuka, bo niedaleko nas producent wstawił jakąś nadprodukcję do komisu i jak pasuje ci akurat wymiar, kierunek otwierania, szybki i w ogóle model to są tam po takiej cenie wszystkie jak leci. My z 8 sztuk, 6 kupiliśmy na miejscu a 2 musimy domówić. Jak ktoś będzie zainteresowany to podam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 31.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Moje Domino i D'artagnan czekają na montaż. Wyglądają na solidne.. Ech bardzo mi sie podobaja Domino... ile kostowały Cię askaa ? Wisia podaj namiary, gdzie co jak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 06.08.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kupowałam w Radlinie (woj. śląskie) w firmie NOVA, jest ona podana jako dystrybutor Invado na stronie producenta. Tel. do nich: 32 750 84 16. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 06.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dzięki, ale ja już tych Invado nie biorę... jak mam wydać 1700 na fornir i szkło to wolę wydać 1000 u stolarza za lite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelam78 31.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Proszę napiszcie jak Wam się sprawują drzwi, czy jakość jest zadawalająca. Jestem zainteresowana wzorem Gemini.Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 01.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam ja posiadam drzwi Invado Scorpio i jak dla mnie to najbardziej trafny wybór. Bardzo ładnie wykonane oglądałem cllasena niejednokrotnie i z jakością wykonania nie ma co porównywać co najmniej o półkę niżej. więc polecam drzwi tej firmy. http://images45.fotosik.pl/55/31a41fb65f00e973m.jpg http://images26.fotosik.pl/320/d942448ff8bda5dcm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Podobnie jak przedmówca, mam Invado Scorpio. Jak na taką cenę jest to dobry wybór Ja jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hustawek 01.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja właśnie skończyłem montaż u siebie na górze 4 sztuk modelu Torino - jakość naprawdę zadowalająca - zero problemu. Z czystym sumieniem mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opos 01.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam ja posiadam drzwi Invado Scorpio i jak dla mnie to najbardziej trafny wybór. Bardzo ładnie wykonane oglądałem cllasena niejednokrotnie i z jakością wykonania nie ma co porównywać co najmniej o półkę niżej. więc polecam drzwi tej firmy. http://images45.fotosik.pl/55/31a41fb65f00e973m.jpg http://images26.fotosik.pl/320/d942448ff8bda5dcm.jpg W jakim kolorze masz te drzwi - kasztan ? Ile kosztowały drzwi z ościeżnicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 02.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam ja posiadam drzwi Invado Scorpio i jak dla mnie to najbardziej trafny wybór. Bardzo ładnie wykonane oglądałem cllasena niejednokrotnie i z jakością wykonania nie ma co porównywać co najmniej o półkę niżej. więc polecam drzwi tej firmy. http://images45.fotosik.pl/55/31a41fb65f00e973m.jpg http://images26.fotosik.pl/320/d942448ff8bda5dcm.jpg W jakim kolorze masz te drzwi - kasztan ? Ile kosztowały drzwi z ościeżnicą ? Tak dokładnie kolor drzwi to kasztan a jeśli chodzi o cenę to z ościeżnicą regulowaną kosztowały 729 zł komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaB 02.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Rowniez mam Invado. Kupilam drugi raz ten sam model drzwi tej firmy (kiedys firmowane byly przez KOSZ-a). W porownaniu do tych sprzed kilku lat widze niewielką roznice w lakierowaniu - te pierwsze byly supergladkie, na tych nowych sa miejsca, gdzie mozna wyczuc "chropowatosci" forniru. Wydaje mi sie, ze kładą teraz mniej lakieru. Zareklamowalismy to - uznali reklamację i zaproponowali spory rabat. Mysle, ze te chropowatosci wygladzą sie pod wplywem srodkow pielegnacyjnych typu Pronto. Niemniej za tą cenę jakość jest nadal bardzo zadowalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 02.02.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 hustawek mogę prosić o fotkę twoich drzwi, właśnie się nad nimi zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 02.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jestem bardzo zadowolona. Też drugi raz wzięłabym te same. U góry mam Domino fornirowane dąb bielony,jak dla mnie o wiele fajniejsze od ciemnych i co ważne łatwe w urzymaniu czystości. Na dole Dartagnan Solei orzech( również przesówne). Naprawde fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Proszę napiszcie jak Wam się sprawują drzwi, czy jakość jest zadawalająca. Jestem zainteresowana wzorem Gemini. Dziękuję za odpowiedź. Mam drzwi inado model gemini jestem z nich bardzo zadowolony. Są bardzo starannie wykończone a obawiałemn się czy nie będa miały jakis wad bo nie oszukujmy się to nie sa jakieś super hiper. Ale uważam że w tej cenie to bardzo dobry wybór. Moge wysłać fotki jak wyglądają w ścianie podaj mi maila moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulqa 02.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja mam Aquarius i Taurus, to jest okleina Enduro, ta sama co w Gemini. Ja mam kasztan. Po roku użytkowania są w porządku. Reklamowałam je na dzień dobry, ale wszystko zostało wymienione. Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, zwłaszcza że stosunek ceny do jakości wypada bardzo dobrze. Co ciekawe, kilkoro odwiedzających bez żadnego przymusu pochwaliło, że mamy ładne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts