hustawek 15.02.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 hustawek mogę prosić o fotkę twoich drzwi, właśnie się nad nimi zastanawiam http://img19.imageshack.us/img19/2553/drzwi2by4.th.jpg http://img145.imageshack.us/img145/7328/drzwivm2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 16.02.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 super. Widzę że zamieniłeś szybki na matowe. Też mam tak w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 22.05.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Może ktoś jeszcze dopisze swoje uwagi? Musze się na coś zdecydować a Invado podobają mi się i z wyglądu i z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ja zamówiłam Sagittarius, czekam na realizację to dam znać. Miały byc Morena, ale jak zobaczyłam ten model na wystawie to zmieniłam decyzję. Aż się boję jak będą wyglądały w ciemnej okleinie. Zdecydowaliśmy sie na tą firmę, bo sąsiad ma już 2 lata i sobie chwali, nic złego się nie dzieje, solidnie wykonane i wyglądają ładnie - a przy tym cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
june1977 22.05.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 My mamy drzwi Invado - sztuk 15 w całym domu.Model Gemini w pokojach, w łazienkach Aquarius, do kotłowni, garażu itp. pełne bez szkła.Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni -za taką cenę jakość bardzo dobra (nasze modele należały raczej do tańszych), potwierdzam, że całkiem nieźle wyciszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 22.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A ja mam spore zastrzeżenia co do jakości wykonania drzwi Invado - więcej w wątku: http://forum.muratordom.pl/dobre-drzwi-fornirowane-lub-drewniane,t158181.htm Dotyczy to modelu D'artagnan Plus w naturalnej okleinie dębowej - duże różnice w odcieniu okleiny między poszczególnymi elementami, otwór pod szyld zamka wc wycięty jak pod klucz (podłużny) w efekcie typowy kwadratowy szyld nie zakrywa w całości otworu. Nie wiem też czy znany jest ogólnie sposób mocowania zawiasów w drzwiach Invado: skrzydła przychodzą z trzema zawiasami, ościeżnice z dwoma. Klient lub montażysta wykręca środkowy "niepotrzebny" zawias, w otwory wkłada dołączone zaślepki i gotowe Ogólnie skończyło się na dużym rabacie, ale drugi raz raczej nie zdecydowałbym się na tę markę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.05.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dziękuję za odpowiedzi. Jestem zdecydowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 08.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Planuje zakupić drzwi Domino 4 oraz Scorpio wenge/orzech. Czy ktos ma takowe? Jaka jakośc? Fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja nie mam Tu jest wątek o drzwiach wewnętrznych i doświadczeniach użytkowników, jak masz czas to sobie poczytaj: http://forum.muratordom.pl/jakie-drzwi-wewnetrzne,t39640.htm?highlight=drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UlaB 08.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja mam - klasyczny wzór, nazwy nie pomne. Identyczny model mam tez w mieszkaniu, ale kupiony gdy Invado nazywalo sie jeszcze inaczej. Powiem tak - podobaja mi sie niezmiennie, ale ich jakosc spadła (mam w koncu porównanie). Pocieszające natomiast jest to, ze bez mrugniecia okiem przyjmuja i realizuja reklamacje (w naszym przypadku tak bylo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 08.07.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja tez planuje zakup tych drzwi ... na allegro mozna je teraz dostac za niecale 300zl ( scorpio, gemini itp. ) a jakosc wydaje sie calkiem ok jak na taka cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 11.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Czy ktoś z was ma drzwi wewnętrzne Invado? Jesli tak to jak wygląda z jakością i czy jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 11.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Czy ktoś z was ma drzwi wewnętrzne Invado? Jesli tak to jak wygląda z jakością i czy jesteście zadowoleni? Ale okleina czy fornir? Ja mam okleinowe od kilku tygodni, na razie ok. Zobaczymy jak będą wyglądały po dłuższym użytkowaniu i jak dzieci z wakacji wrócą Podejdź sobie do Obi czy Castoramy, tam je powinni mieć, to osbie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 11.08.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 chyba kupie okleinowe, chociaż fornirowane bardzo mi się podobają. Widziałam je już na żywo i bardzo mi się podobają, ale zastawiam się jak wyglądają po dłuższym użytkowaniu. Słyszałam, ze fornir prościej uszkodzić, podobno jest bardzo delikatny, czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 11.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 chyba kupie okleinowe, chociaż fornirowane bardzo mi się podobają. Widziałam je już na żywo i bardzo mi się podobają, ale zastawiam się jak wyglądają po dłuższym użytkowaniu. Słyszałam, ze fornir prościej uszkodzić, podobno jest bardzo delikatny, czy to prawda? Nie wiem, bo mam okleine:) I co do tej okleiny, to jak chyba każda, wielkiej wytrzymałości to to nie ma. Ale jak już pisałem, drzwi mam dopiero kilka tygodni i nie były jeszcze testowane przez dzieci, więc na razie trudno mi coś więcej powiedzieć. Z drugiej strony nie ma co oczekiwać cudów, jeśli drzwi kosztują ok 400zł z ościeżnicą (pełne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 11.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Czy ktoś z was ma drzwi wewnętrzne Invado? Jesli tak to jak wygląda z jakością i czy jesteście zadowoleni? mam fornirowane.. jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 11.08.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Mam fornirowane, venge. Są bardzo ładne ale fornir jest strasznie delikatny. Jeszcze nie mieszkam, wszystkie drzwi są już przerysowane. Drugi raz bym ich nie kupiła mimo, że bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mam fornirowane, venge. Są bardzo ładne ale fornir jest strasznie delikatny. Jeszcze nie mieszkam, wszystkie drzwi są już przerysowane. Drugi raz bym ich nie kupiła mimo, że bardzo mi się podobają. ja mam orzech i dąb bielony od roku i nie wiedzę żeby był jakiś bardzo delikatny, ale może się nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 12.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja mam dokładnie model Domino, bardzo ładny. Widocznie mam mniej szczęścia, że się porysowały. Według mnie trzeba uważać, zwłaszcza przy małym dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 12.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja mam dokładnie model Domino, bardzo ładny. Widocznie mam mniej szczęścia, że się porysowały. Według mnie trzeba uważać, zwłaszcza przy małym dziecku. tez mam domino - bielony dąb i małe dziecko też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts