Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

porysowąc mońza każde drzwi niezlaenzie czy to drewno czy fornir czy tez laminat z tym że fornir jest dośc prosto złatać dobre firmy stosują okleiną naturlną w granicach 0,5mm grubośc wtedy cięzko je zarysować.
  • Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Domino bardzo mi się podobają, ale chyba muszę ograniczyć budżet do okleiny... :(

jeżeli tak to może zajrzyj na stronę Porty możesz tam kupić drzwi w laminacie za 1.200 zł z montażem i na pewno nie jest to towar złej jakości a wybór masz duży.

• 5 weeks później...
  • 1 year później...
Moje Domino i D'artagnan czekają na montaż. Wyglądają na solidne..

Jak sprawują się D'Atagnany? Mam w związku z nimi kilka pytań:

1. Czy polecasz mleczną szybkę do łazienki? Czy mają wycięcie w szybce- na użytek łazienkowy?

2. Czy ryfla nie jest problematyczna w utrzymaniu czystości?

3. Czy orzech ryflowany do D'Artagniana jest ciemny? Ma odcień szarości?

Będę wdzięczna za odp., bo niedługo chcę zamawiać.

magduska, myślisz, że da się coś z tą wentylacją wymyśleć...kurcze, tak się utarło, że jakaś musi w drzwiach łazienkowych być Może się mylę?..chcialabym te Invado zamówić też.
magduska, myślisz, że da się coś z tą wentylacją wymyśleć...kurcze, tak się utarło, że jakaś musi w drzwiach łazienkowych być Może się mylę?..chcialabym te Invado zamówić też.

ja będę mieć tuleje wentylacyjne.. - do drzwi, które wybrałam nie ma opcji z podcięciem wentylacyjnym :/

Odnośnie tego czy w ogóle nie robić to u mnie raczej nie wchodzi w rachubę...

ja będę mieć tuleje wentylacyjne.. - do drzwi, które wybrałam nie ma opcji z podcięciem wentylacyjnym :/

Odnośnie tego czy w ogóle nie robić to u mnie raczej nie wchodzi w rachubę...

Ja wybrałam model Dartagnan- czyli na 2/3 szyba. Chyba tam nie dam rady tulejek dorobić :( A podcięcia w szybie nie mają. Szkoda, bo już je chciałam zamawiać:cry::cry::cry:

Ja wybrałam model Dartagnan- czyli na 2/3 szyba. Chyba tam nie dam rady tulejek dorobić :( A podcięcia w szybie nie mają. Szkoda, bo już je chciałam zamawiać:cry::cry::cry:

zamówiłam drzwi ;)

i jednak będzie podcięcie wentylacyjne - na www nie ma aktualizowanych danych na bieżąco... - pisali, że nie ma w tym modelu, a Pan w sklepie powiedział, że są ;)

my wybraliśmy model Verona1 ;) - zwykłe, proste drzwi.. i mnie jednak zależało by były pełne ;)

Verona , też ma sporo szyby..chyba solidniejsza od Dartagnanów..hmmm..dopytam jeszcze o wentylację w tych moich

dopytaj, dopytaj...

choć ja wybrałam pełne, bez przeszkleń... ;)