facet27 12.08.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 porysowąc mońza każde drzwi niezlaenzie czy to drewno czy fornir czy tez laminat z tym że fornir jest dośc prosto złatać dobre firmy stosują okleiną naturlną w granicach 0,5mm grubośc wtedy cięzko je zarysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 12.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Domino bardzo mi się podobają, ale chyba muszę ograniczyć budżet do okleiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 25.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Domino bardzo mi się podobają, ale chyba muszę ograniczyć budżet do okleiny... jeżeli tak to może zajrzyj na stronę Porty możesz tam kupić drzwi w laminacie za 1.200 zł z montażem i na pewno nie jest to towar złej jakości a wybór masz duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 24.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jak w temacie, drodzy Forumowicze. Ktoś użytkuje i jakie spostrzeżenia?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zobacz tu: http://forum.muratordom.pl/drzwi-porta-natura-czy-invado-pilne,t162391.htm?highlight=invado http://forum.muratordom.pl/drzwi-wew-invado-czy-ktos-uzytkuje,t166519.htm?highlight=invado http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-ma-drzwi-invado,t134406.htm?highlight=invado http://forum.muratordom.pl/drzwi-wewn-invado-do-uzytkownikow,t150668.htm?highlight=invado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 25.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.09.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cieszynianka - Ty jesteś lepsza od google'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cieszynianka - Ty jesteś lepsza od google'a Ale google przy tym szukaniu nie klnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 11.12.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Moje Domino i D'artagnan czekają na montaż. Wyglądają na solidne.. Jak sprawują się D'Atagnany? Mam w związku z nimi kilka pytań: 1. Czy polecasz mleczną szybkę do łazienki? Czy mają wycięcie w szybce- na użytek łazienkowy? 2. Czy ryfla nie jest problematyczna w utrzymaniu czystości? 3. Czy orzech ryflowany do D'Artagniana jest ciemny? Ma odcień szarości? Będę wdzięczna za odp., bo niedługo chcę zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ja też się zdecydowałam., nie ukrywam, że skusiła mnie cena...dziś dopiero zamawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ja też się zdecydowałam., nie ukrywam, że skusiła mnie cena... dziś dopiero zamawiam... Masz w swoich drzwiach do łazienki podcięcie wentylacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Masz w swoich drzwiach do łazienki podcięcie wentylacyjne? nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 magduska, myślisz, że da się coś z tą wentylacją wymyśleć...kurcze, tak się utarło, że jakaś musi w drzwiach łazienkowych być Może się mylę?..chcialabym te Invado zamówić też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 magduska, myślisz, że da się coś z tą wentylacją wymyśleć...kurcze, tak się utarło, że jakaś musi w drzwiach łazienkowych być Może się mylę?..chcialabym te Invado zamówić też. ja będę mieć tuleje wentylacyjne.. - do drzwi, które wybrałam nie ma opcji z podcięciem wentylacyjnym :/ Odnośnie tego czy w ogóle nie robić to u mnie raczej nie wchodzi w rachubę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 ja będę mieć tuleje wentylacyjne.. - do drzwi, które wybrałam nie ma opcji z podcięciem wentylacyjnym :/ Odnośnie tego czy w ogóle nie robić to u mnie raczej nie wchodzi w rachubę... Ja wybrałam model Dartagnan- czyli na 2/3 szyba. Chyba tam nie dam rady tulejek dorobić A podcięcia w szybie nie mają. Szkoda, bo już je chciałam zamawiać:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Ja wybrałam model Dartagnan- czyli na 2/3 szyba. Chyba tam nie dam rady tulejek dorobić A podcięcia w szybie nie mają. Szkoda, bo już je chciałam zamawiać:cry: zamówiłam drzwi i jednak będzie podcięcie wentylacyjne - na www nie ma aktualizowanych danych na bieżąco... - pisali, że nie ma w tym modelu, a Pan w sklepie powiedział, że są my wybraliśmy model Verona1 - zwykłe, proste drzwi.. i mnie jednak zależało by były pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Magduska, będziesz miała orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Verona , też ma sporo szyby..chyba solidniejsza od Dartagnanów..hmmm..dopytam jeszcze o wentylację w tych moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.12.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Magduska, będziesz miała orzech? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Verona , też ma sporo szyby..chyba solidniejsza od Dartagnanów..hmmm..dopytam jeszcze o wentylację w tych moich dopytaj, dopytaj... choć ja wybrałam pełne, bez przeszkleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts