finlandia 25.08.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Uwierz mi - nie chcesz wiedzieć, co ja myśle o tym spamelpolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 25.08.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Uwierz mi - nie chcesz wiedzieć, co ja myśle o tym spamelpolu. Pewnie to co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 26.08.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Uwierz mi - nie chcesz wiedzieć, co ja myśle o tym spamelpolu. Generalnie to z chęcią się dowiem, opinie kogoś z tytułem oświeconej góry forum wiele wniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 28.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam ja posiadam drzwi Invado Scorpio i jak dla mnie to najbardziej trafny wybór. Bardzo ładnie wykonane oglądałem cllasena niejednokrotnie i z jakością wykonania nie ma co porównywać co najmniej o półkę niżej. więc polecam drzwi tej firmy. http://images45.fotosik.pl/55/31a41fb65f00e973m.jpg http://images26.fotosik.pl/320/d942448ff8bda5dcm.jpg Hej, a czy można wiedzieć ile Cię wyszły te drzwi? Sam zastanawiam się nad Scorpio bo w katalogu wyglądają bardzo fajnie, porównuje jeszcze inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 29.08.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Hej, a czy można wiedzieć ile Cię wyszły te drzwi? Sam zastanawiam się nad Scorpio bo w katalogu wyglądają bardzo fajnie, porównuje jeszcze inne modele. Mnie osobiście bardziej podchodzi model Virgo albo Cancro, fajną robotę zrobili z szyba - wygląda bardzo estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lily113 06.09.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Czy ma ktoś z Was drzwi Invado Neve? chodzi mi konkretnie o model neve 1 - pełne, bez przeszkleń... Szukam opinii i zdjęć 'real' ale nie mogę nic poza fotkami producenta znależć... [ATTACH=CONFIG]178069[/ATTACH] Witam, czy ktos jest posiadaczem tych drzwi? Panowie ktorzy przyjechalli na pomiar szczerze odradzali, ponoc duzo reklamacji. Ale, wczesniej w innym salonie o drzwiach porta mowiono to samo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts