panda 30.06.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ...a propos......jak się sprawdzaja te solary ??????????????? Grzeją Panie, grzeją Bufor 500 litrów to mają co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam Ziriusa, M2-10, dodatkowo z solarami (też od p.Kołodzieja). Wszystko piękne to co piszecie ale gdybym miał robić to jeszcze raz to też bym zaprosił p.Kuraszyka. Chociażby do zainstalowania pompy, podpięcia do niej podłogówki i napełnienia gazem. Tego każdy hydraulik nie zrobi, a po nabiciu trzeba przetestować czy grzeje. Poza tym rurki podłogówki idą w beton i nie chciałbym aby akurat na moim domu ktoś się fachu uczył. Z takiego założenia wyszliśmy właśnie i też nie żałuję. Może przy ogromnej różnicy cen zastanawialibyśmy się nad samym układaniem podłogówki, ale podłączenia pc i solarów nie powierzylibyśmy nikomu innemu. Nie po to ładuje się kasę w samo urządzenie, żeby potem niefachowiec skiepścił coś przy podłączaniu i narobił kłopotów. Tym bardziej, że ta ekipa była jedną z najlepiej zorganizowanych, terminowych i fachowych na naszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 30.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Mam Ziriusa, M2-10, dodatkowo z solarami (też od p.Kołodzieja). Wszystko piękne to co piszecie ale gdybym miał robić to jeszcze raz to też bym zaprosił p.Kuraszyka. Chociażby do zainstalowania pompy, podpięcia do niej podłogówki i napełnienia gazem. Tego każdy hydraulik nie zrobi, a po nabiciu trzeba przetestować czy grzeje. Poza tym rurki podłogówki idą w beton i nie chciałbym aby akurat na moim domu ktoś się fachu uczył. do napełaniania pompy jest chłodnik a nie hydraulik - u mnie robił to Pan, który widział pc pierwszy raz w życiu, ale jest specjalistą od klimatyzacji i od razu wiedział o co chodzi i uruchomił PC bez problemu 5 razy taniej a pompa działa - bo jak traktować napełnienie gazem PC? jak ktoś napełania pompy ciepła działające w drugą strone to z pc sobie też poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tak jest, jeden hydraulik, drugi hydraulik, potem chłodniarz. Tylko jak coś siądzie to winnego nie będzie a każdy będzie mówił "panie a kto tak panu spieprzył". To ja już wolę jednego, nawet droższego, byleby zrobione było solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 30.06.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tak jest, jeden hydraulik, drugi hydraulik, potem chłodniarz. Tylko jak coś siądzie to winnego nie będzie a każdy będzie mówił "panie a kto tak panu spieprzył". To ja już wolę jednego, nawet droższego, byleby zrobione było solidnie. jak idziesz do lekarza to też do jednego od wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 30.06.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tak jest, jeden hydraulik, drugi hydraulik, potem chłodniarz. Tylko jak coś siądzie to winnego nie będzie a każdy będzie mówił "panie a kto tak panu spieprzył". To ja już wolę jednego, nawet droższego, byleby zrobione było solidnie. jak idziesz do lekarza to też do jednego od wszystkiego? A ja zapytam z innej beczki......czy Waszym zdaniem....duża jest różnica pomiedzy modelami M2-7 i M2-10 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jak idziesz do lekarza to też do jednego od wszystkiego? Na tym to ja się nie znam, do Goździkowej chodzę. Ale mówią na mieście że lekarze podobnie jak i hydraulicy mogą być specjalistami w wielu dziedzinach. Bo to podobno można inaczej niż tak jak Charlie Chaplin w filmie "Dzisiejsze czasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 30.06.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ......czy Waszym zdaniem....duża jest różnica pomiedzy modelami M2-7 i M2-10 ????? Różnice masz na stronie. Jak widać jedynie różnią się mocą i długością kolektora ziemnego. Mam M2-10 i ciężko mi coś powiedzieć o M2-7. Po prostu wyszło z wyliczeń że ta akurat będzie odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 03.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam,wczoraj odwiedziłem p.Tomasza z Jasła - wytłumaczył, zaprezentował, uświadomił. Generalnie utwierdził mnie w przekonaniu, że PC to dobra decyzja.Rabat zakupowy możliwy będzie po zebraniu 10 klientów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 03.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, wczoraj odwiedziłem p.Tomasza z Jasła - wytłumaczył, zaprezentował, uświadomił. Generalnie utwierdził mnie w przekonaniu, że PC to dobra decyzja. Rabat zakupowy możliwy będzie po zebraniu 10 klientów. Pozdrawiam .....to jak "mości panie i panowie".....zakładamy "spółdzielnię" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomar64 03.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A jaki to rabat i ilu jest chętnych. Mam w planie PC dom w budowie ale nie mam jeszcze prądu i wody w obrębie działki i nie wiem kiedy będę miał. Na razie ciągnę prąd i wodę z 150 metrów prąd jest mój wodę kupuję od sąsiada, tak, że nie wiem kiedy będę miał te media choć wszystko jest już w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 04.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam, no to ja jestem kolejnym chętnym na ZIRIUSA M2-5. Z poprzednią grupą było trochę za wcześnie, teraz jest odpowiedni czas patrykos2005 - pisałem do Ciebue Na P.W. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 04.07.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 UWAGA!!! Bo niektórzy odbiegają od "sedna" sprawy. A wszystkich zainteresowanych współpracą zapraszam na privPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 04.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 UWAGA!!! Bo niektórzy odbiegają od "sedna" sprawy. A wszystkich zainteresowanych współpracą zapraszam na priv Pozdrawiam Ja już sie poprawiłem masz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 04.07.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A jaki to rabat i ilu jest chętnych. Mam w planie PC dom w budowie ale nie mam jeszcze prądu i wody w obrębie działki i nie wiem kiedy będę miał. Na razie ciągnę prąd i wodę z 150 metrów prąd jest mój wodę kupuję od sąsiada, tak, że nie wiem kiedy będę miał te media choć wszystko jest już w planach. Aby nie urazić Pana z Thermogolv takie informacje mogę udzialać TYLKO na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystianw 16.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam,ewentualnie jestem również zainteresowany zbiorowym zakupem. Duży może więcej. Proszę o inf na prpzdrKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 08.08.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Podciągamy temat do góry.... Patrykos2005 - podaj ilu jest chętnych na wspólny zakup, może wtedy będzie łatwiej się przekonać jeszcze niezdecydowanym. Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 11.08.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Podciągamy temat do góry.... Patrykos2005 - podaj ilu jest chętnych na wspólny zakup, może wtedy będzie łatwiej się przekonać jeszcze niezdecydowanym. DanielWitam, napiszę inaczej, w tej chwili mamy ok.6-7 % rabaciku i czekamy na daklszych chętnych.. na wszelkie pytanie mogę odpowiedzieć także telefonicznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 12.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, napiszę inaczej, w tej chwili mamy ok.6-7 % rabaciku i czekamy na daklszych chętnych.. na wszelkie pytanie mogę odpowiedzieć także telefonicznie Od jakiej ceny wyjściowej, jeśli to oczywiście nie jest tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykos2005 12.08.2008 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam, napiszę inaczej, w tej chwili mamy ok.6-7 % rabaciku i czekamy na daklszych chętnych.. na wszelkie pytanie mogę odpowiedzieć także telefonicznie Od jakiej ceny wyjściowej, jeśli to oczywiście nie jest tajemnica ?Od ceny z Thermogolv - najlepiej dopytać szczegółów u źródła lub zapraszam na icj firmową stronkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts