braza 01.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A ja napisze jak to sie robi w USA To może jest też ktoś z Korei Pd., chętnie dowiem się czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.07.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Przepraszam, a w którą stronę się żarówkę wkręca, w lewo czy w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 02.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A w którą stronę wkręca się żarówki halogenowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.07.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Przepraszam, a w którą stronę się żarówkę wkręca, w lewo czy w prawo? a na której półkuli? północnej czy południowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 02.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A kto pyta -mańkut czy praworęczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 i z jakiej partii: SLD czy inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A w którą stronę wkręca się żarówki halogenowe? ja to myślę, że w tą samą co samochodowe ale doradźcie proszę, bo nie wiem czy nie jestem w błędzie i czy istotnym jest element zakończenia żarówki, przy założeniu, że początek stanowi szklana świetlista kula lub też jak w niektórych przypadkach pokręcony drążek lub nawet zupełnie płaska powierzchnia ? oraz czy ważne jest jakiego koloru i jakiej marki jest samochód i czy diesel, czy benzyna, a może gaz - CNG lub LPG. Nie wiem też, czy ważny jest rocznik i przebieg, bo w zasadzie, to dość istotne informacje jeśli chodzi o samochód ale jeśli chodzi o żarówkę Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia, mianowicie czy uważacie, że zasadnym jest używanie świateł mijania w nocy w dużym mieście - przecież jest widno czy nie uważacie, że szkoda energii ? zwłaszcza, że problem globalnego ocieplenia klimatu, jest niezwykle istotnym elementem egzystencji przyszłych pokoleń. Oj przepraszam, że tyle pytań - ale mimo wszystko liczę na Was, jestem tu nowa, ale czytam to forum od dawna i zamierzam w przyszłości pobudować dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.07.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 [ Oj przepraszam, że tyle pytań - ale mimo wszystko liczę na Was, jestem tu nowa, ale czytam to forum od dawna i zamierzam w przyszłości pobudować dom a dlaczego forum nie czytasz od deski ???? w przyszłości przy budowie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 [ Oj przepraszam, że tyle pytań - ale mimo wszystko liczę na Was, jestem tu nowa, ale czytam to forum od dawna i zamierzam w przyszłości pobudować dom a dlaczego forum nie czytasz od deski ???? w przyszłości przy budowie jak znalazł. a nieee, za deski to dziekuję - już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 milion to liczba prawdziwego faceta... Za mylyjony to juz jeden cierpiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja napisze jak to sie robi w USA Ale jak to zrobic, skoro w USA jest 110V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tos mi zabila cwieka ! ! ! Czekaj, jestem zajeta Powstaniem Warszawskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 milion to liczba prawdziwego faceta... Za mylyjony to juz jeden cierpiał ... Qj tam od razu cierpiał-rok nie wyrok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ostatniom myslał, że jak walnę tę kumulację to bedzie za te wszystkie cierpienia.i znowu nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Mi też z walnięciem kumulacji nie wyszło A tak pięknie było pomarzyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja miałam 3 - do dziś się zastanawiam co z tą forsą zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja miałam 3 - do dziś się zastanawiam co z tą forsą zrobić ... oj, zeby ci jakaś żyłka nie poszła, nie myśl tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja miałam 3 - do dziś się zastanawiam co z tą forsą zrobić ... oj, zeby ci jakaś żyłka nie poszła, nie myśl tyle Żyłka, żyłką, nie raz mi poszła jak taki 6 kilowe sumisko zawisło mi na haczyku, ale dałeś mi pomysła - żyłkę se kupię - będzie na zaś - na następne sumisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja miałam 3 - do dziś się zastanawiam co z tą forsą zrobić ... oj, zeby ci jakaś żyłka nie poszła, nie myśl tyle Żyłka, żyłką, nie raz mi poszła jak taki 6 kilowe sumisko zawisło mi na haczyku, ale dałeś mi pomysła - żyłkę se kupię - będzie na zaś - na następne sumisko to musisz trośku poczekać, aż siem następne sumisko zakumulatoruje, jeszcze wienksze niż te 35 melonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 to musisz trośku poczekać, aż siem następne sumisko zakumulatoruje, jeszcze wienksze niż te 35 melonów... Toć czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts