adam_mk 10.08.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Chińczyki robiom wszystko i tanio... Kupować chińskie żarówki...? Pomóżcie myśleć!... Pilne! Właśnie jedna zgasła mi w chałupie! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.08.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Jak to jak świecą? Na okrągło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Na medal Czyli albo na złoto, albo na srebrno, albo na brązowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Na medal Czyli albo na złoto, albo na srebrno, albo na brązowo Tak , tak, ale nie zapomnijcie ustawić lampy pod odpowiednim kątem - chińskie zawsze świecą skośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Na medal Czyli albo na złoto, albo na srebrno, albo na brązowo Tak , tak, ale nie zapomnijcie ustawić lampy pod odpowiednim kątem - chińskie zawsze świecą skośnie . Zawialo rasizmem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 O, już od razu rasizmem czepialska, czepialska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Ja słyszałem, że w aktualnej produkcji żarówek z Chin włókna zwijane są w kółka olimpijskie... Ciekawe, jak świecą? Na medal Czyli albo na złoto, albo na srebrno, albo na brązowo Tak , tak, ale nie zapomnijcie ustawić lampy pod odpowiednim kątem - chińskie zawsze świecą skośnie . Zawialo rasizmem... E tam, co za rasizm - niektórzy lubią skośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 25.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Skoro już znalazłem temat o żarówkach - przepaliła mi się żarówka w samochodzie - możecie coś poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Skoro już znalazłem temat o żarówkach - przepaliła mi się żarówka w samochodzie - możecie coś poradzić? Shell na Sokratesa - zawsze mi wymieniają z własnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 25.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ciekawe czy mi też by tak chętnie wymienili Brak mi qrcze pewnych atutów w takich rozgrywkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ciekawe czy mi też by tak chętnie wymienili Brak mi qrcze pewnych atutów w takich rozgrywkach. Potrzebujesz bluzeczki z dekoltem?? czy innych argumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 25.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Bluzeczki z dekoltem i wypełnienie dekoltu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Bluzeczki z dekoltem i wypełnienie dekoltu też. Jak nie spróbujesz to sie nigdy nie dowiesz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Bluzeczki z dekoltem i wypełnienie dekoltu też. Jak nie spróbujesz to sie nigdy nie dowiesz... :) Kilkanaście lat temu zakompleksione nastolatki korzystaly z waty, takiej zwyklłej kosmetycznej, ale dziś kto wie... (mimo wszystko szklanej nie polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 25.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 No co prawda z wiekiem niestety pewne zarysy się pojawiły na skutek przyrostu wagi. Myślę, że wrażenie w temacie dekolt mogą psuć włosy na klacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 No co prawda z wiekiem niestety pewne zarysy się pojawiły na skutek przyrostu wagi. Myślę, że wrażenie w temacie dekolt mogą psuć włosy na klacie. Toz to nie problem ...maszynka przy porannym goleniu, zawsze sie moze nieco omsknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 25.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Tak ogolę klatę, pożyczę od żony stanik i wypcham skarpetkami, pewnie jakis make-up by się przydał a potem pojadę na stację, uśmiechać się do panów, żeby mi żarówkę wymienili? To jednak chyba sam se wymienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Ale sama koncepcja jest niezła - tylko dorzuć jeszcze do całokształtu - depilacje nóg - faceci nie lubia kaktusów na łydkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts