aniahubi 11.11.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Oj, to będzie dłuuuuga lista Ale chyba musi powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 My jak w pierwszym domu się za szybko przeprowadziliśmy, to schody się ..... trzy lata wykańczały Tutaj jakoś lepiej poszło, chociaż też w surówce zamieszkaliśmy...zawsze jakoś nie mogę wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 11.11.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witaj Aniu Mam do ciebie pytanie, jakiej firmy masz okna i czy zamawiałaś je w naszym województwie? No i oczywiście ciekawa jestem czy jesteś z nich zadowolona? Pozdrawiam cieplutko - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jesli chodzi o niedoróbki - wlasnie zastanawiam się, czy wprowadzać się bez schodów wejściowych? Ale to chyba byłoby bardzo niewygodne, szczególnie zimą i po blocie! Aniahubi, czy pamiętasz, jakie żarowki sa do kulli? Teraz mamy pomysł, żeby była lampą główną, ew. stojacą, zastanawiam się, czy się nadaje? W Ikei widziałam je również pod sufitem, ale sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 11.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ale mi się podoba Twoja łazieneczka, I-sza klasa. Lustra fajnie powiększają przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.11.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przeglądam twój dziennik i barzo pozytywnie zaskoczył mnie sposób wykończenia wnętrz. Moją uwagę przykuły też okna. Możesz zdradzić jakiej firmy one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 My też jesteśmy na etapie zamawiania stołu i krzeseł do jadalni oraz naroznika do salonu. Byliśmy w Agacie ale tam termin realizacji na koniec....stycznia ładnie zaspaliśmy a kolor wypoczynku będzie chyba pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ja stół już mam zamówiony a w styczniu pewnie nie będzie go gdzie postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.11.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Witaj Aniu Mam do ciebie pytanie, jakiej firmy masz okna i czy zamawiałaś je w naszym województwie? No i oczywiście ciekawa jestem czy jesteś z nich zadowolona? Pozdrawiam cieplutko - Jola Słuchajcie, bardzo przepraszam, że nie odpowiadałam na Wasze pytania, ale nie dostawałam powiadomień, więc myślałam, że nikt nic nie pisze Mam nadzieję, że nie jest za późno, ale żeby było po kolei: Jolu, aniamar - okna zamawialiśmy w Oknoplusie na Wiejskiej w Opolu - jestem zadowolona, chociaż własnie zauważyliśmy, że w jednym miejscu spuchła okleina - zobaczymy co powiedzą na reklamację. Aniahubi, czy pamiętasz, jakie żarowki sa do kulli? Teraz mamy pomysł, żeby była lampą główną, ew. stojacą, zastanawiam się, czy się nadaje? W Ikei widziałam je również pod sufitem, ale sama nie wiem... Żarówka z trzonkiem E27, u nas 23W energooszczędna (czyli świeci jak 120W). Dekoratorce, która mi pomaga bardzo się ta lampa podoba, choć na początku była b.sceptyczna odnośnie naszego wyboru Dziękuję za wszystkie pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.11.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My też jesteśmy na etapie zamawiania stołu i krzeseł do jadalni oraz naroznika do salonu. Byliśmy w Agacie ale tam termin realizacji na koniec....stycznia ładnie zaspaliśmy a kolor wypoczynku będzie chyba pomarańczowy A jaki wypoczynek wybraliście? Nasz też będzie najwcześniej na koniec stycznia, chociaż zanim go w końcu zamówimy to pewnie luty się zrobi Na dużo mebli, które są w A. dostaniesz lepsze ceny w Eurodomie na Kępskiej, warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.11.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jesli chodzi o niedoróbki - wlasnie zastanawiam się, czy wprowadzać się bez schodów wejściowych? Ale to chyba byłoby bardzo niewygodne, szczególnie zimą i po blocie! U nas są schody betonowe + wycieraczka przed drzwiami. Nie mamy gresu i nie mamy położonej kostki, ale ścieżki są wysypane żwirem, więc strasznego błota nie ma. A to co się wniesie, to szybciutko zmiatam do automatycznej szufelki od odkurzacza - rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 a czym zmiatasz i gdzie to coś trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 25.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 hej hej....ania pisz gdzie ta szkółka.....podobno właśnie przy ciepłej jesieni jest dobry czas na sadzenie owocowych....napisz gdzie coś fajnego znalazłaś....i wogóle gdzie kupujesz rośliny...Ps. bardzo mi się podoba łazienka i kuchnia...są ekstra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.11.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Hej kordzina Szkółka jest przy Okrąglaku przy wjeździe do Lidla - mają super wybór drzew i krzewów, z kwiatkami słabiej. W zeszłym roku kupowałam też przez allegro i było ok. No i czasami kupowałam krzewy w marketach budowlanych, ale teraz już właściwie nic nie ma. Poza tym dużo roślinek dostaję - na szczęście Miło mi, że podoba ci się łazienka i kuchnia. a czym zmiatasz i gdzie to coś trzymasz efilo, zmiatam szczotką którą trzymam w szafie Co prawda szafa na razie drzwi nie posiada, ale mam nadzieję, że to się w końcu zmieni Niestety nasz "ulubiony" stolarz znowu zapadł się pod ziemię Już nie mam sil do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 kurcze to zonk - nie mam szafy wiedziałam że to będzie zagwostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ja stół już mam zamówiony a w styczniu pewnie nie będzie go gdzie postawić stół z krzesłami będziemy mięć na 15 grudnia....uffff udało się A jaki wypoczynek wybraliście? Leone ......Na dużo mebli, które są w A. dostaniesz lepsze ceny w Eurodomie na Kępskiej, warto sprawdzić. dzięki za info zaliczki do Agaty jeszcze nie wpłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Jesli chodzi o niedoróbki - wlasnie zastanawiam się, czy wprowadzać się bez schodów wejściowych? Ale to chyba byłoby bardzo niewygodne, szczególnie zimą i po blocie! U nas są schody betonowe + wycieraczka przed drzwiami. Nie mamy gresu i nie mamy położonej kostki, ale ścieżki są wysypane żwirem, więc strasznego błota nie ma. A to co się wniesie, to szybciutko zmiatam do automatycznej szufelki od odkurzacza - rewelka! Masz na myśli odkurzacz centralny? Bo ja nie mam takiej instalacji... Przed drzwiami zamontowana będzie kratka metalowa myślę też o jakiejś wycieraczce w wiatrołapie, ale nie mam pomysłu, jakiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.11.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A jaki wypoczynek wybraliście? Leone To też długo był mój typ I pewnie by został, gdyby nie to, że zdecydowaliśmy się na większy egzemplarz: 260x300 a takich Helvetia nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Masz na myśli odkurzacz centralny? Bo ja nie mam takiej instalacji... Przed drzwiami zamontowana będzie kratka metalowa myślę też o jakiejś wycieraczce w wiatrołapie, ale nie mam pomysłu, jakiej.. Tak, odkurzacz centralny. A tą metalową wycieraczkę to będziesz miała położoną na podeście, czy zagłębioną - wyrównaną z resztą podestu? I czym w ogóle go wykańczasz? Gresem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Masz na myśli odkurzacz centralny? Bo ja nie mam takiej instalacji... Przed drzwiami zamontowana będzie kratka metalowa myślę też o jakiejś wycieraczce w wiatrołapie, ale nie mam pomysłu, jakiej.. Tak, odkurzacz centralny. A tą metalową wycieraczkę to będziesz miała położoną na podeście, czy zagłębioną - wyrównaną z resztą podestu? I czym w ogóle go wykańczasz? Gresem? podest właśnie mi robią, z kostki (ale się będę wściekać sprzątając, już to sobie wyobrażam! ) metalowa kratka jest zlicowana z powierzchnią, z odpływem wody, ale do tego chcę jeszcze coś do wiatrołapu, jakoś mi nic nie pasuje, nie mam pojęcia, jaką wycieraczkę tam polozyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts