Arctica 22.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.staszic.ostrowiec.pl/grafika/galerie/obrazy_rozne/bn8.gif życzy Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ojej, dziękuję za życzenia trochę późno, ale nie zaglądałam wcześniej i nic o nich nie wiedziałam... A cały wolny czas zajmuje mi Magdalenka - urodziła się 14.11.2011:wiggle: Jest bardzo fajną dziewczynką, super śpi w nocy, nie płacze bez powodu i bardzo lubi być noszona na rękach wszyscy za nią szalejemy, bracia są dumni i przeszczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Aniu, Ależ urocza młoda dama Bobas śliczny i GRATULACJE Niech się zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dzięki Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 06.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Odprowadzenie wody jest do tzw. studzienek chłonnych - od każdej rury spustowej jest najpierw 6 m zwykłej rury PCV, a potem 6 m perforowanej ułożonej spiralnie w dołku i zasypanej żwirem. kłaniam się i zapytuję (wiem dawno to było ), ale czy możesz podać chociaż orientacyjny koszt takiej inwestycji?? muszę mieć jakieś argumenty do rozmowy z Małżonkiem domek śliczny, ogród przepiękny zazdraszczam, pozytywnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.02.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie ma szans na choćby orientacyjny koszt - pomijając fakt, że dawno to było to gościu robił nam nie tylko te studzienki, również orał całą działkę i wykonywał podbudowę pod kostkę chodnikową i taras (w sumie 100 m2). Wydaje mi się, że nie jest to zbyt drogie - koszt rur możesz sprawdzić w internecie, dolicz do tego czas pracy koparki - powiedzmy godz. na 1 studzienkę (80-100 zł/godz) i dodaj coś tam na koszt żwiru - kilkaset pln za tonę chyba... Powodzenia w negocjacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 08.02.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale i tak dziękuję, wiem przynajmniej gdzie i czego szukać. Możesz mi napisać jeszcze czy wykorzystujecie tą wodę z deszczową, czy te studzienki chłonne zostały zrobione żeby odciągnąć wodę od fundamentów??, jeśli ta kwestia była już poruszana to sorry, niedoczytałam więc uprzejmie proszę o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.02.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Te studzienki tylko odsuwają wodę od fundamentów i zapobiegają kałużom, są kompletnie zasypane (bo to tylko rury, bez żadnej pokrywy), nawet nie wiemy dokładnie w którym miejscu są, bo tak szybko je zakopali że zdjęć nie zdążyłam zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 12.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Aniu, a ja dopiero teraz doczytałam, że córcia na świecie Gratulujemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ojej, dziękuję za życzenia trochę późno, ale nie zaglądałam wcześniej i nic o nich nie wiedziałam... A cały wolny czas zajmuje mi Magdalenka - urodziła się 14.11.2011:wiggle: Jest bardzo fajną dziewczynką, super śpi w nocy, nie płacze bez powodu i bardzo lubi być noszona na rękach wszyscy za nią szalejemy, bracia są dumni i przeszczęśliwi Aniu........GRATULUJE !!!! ostatnio miałam przerwe w FM....i przegapiłam takie wydarzenie:( ściskam Ciebie i maleństwo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell I serdecznie gratulujemy CÓRCI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://img140.imageshack.us/img140/2159/yczeniawielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.04.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego...spędzonych w ciepłym gronie rodzinnym,smacznego jajka (bez niespodzianki ) i zlanego poniedziałku ... byle nie deszczem życzą Jeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 18.10.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam serdecznie, Na poczatku Waszego dziennika padło pytanie, na które aktualnie szukam odpowiedzi. Chodzi o ładne wykończenie drzwiczek wyczystki. U mnie sprawa jest o tyle trudniejsza że te drzwiczki mam w salonie, buuuu ;-(((( Czy mogłabym prosic o jakieś zdjęcie jak sobie poradziliście z wykończeniem tych drzwiczek?? z góry dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232322[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts