aniahubi 26.05.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ten sensual art właśnie też chodzi mi po głowie, ale wasze płyteczki też nieźle się prezentują. Ania, a ta kratka w garażu to w jakim celu? Jakie drzwi masz na oku? Kolory jasne? Odplyw liniowy w garażu był w projekcie i tak go zrobiliśmy....za garażem jest spadek w stronę drogi, więc nie powinno lać się nam do środka. Drzwi chyba już wybrane: DRE Scala - kolory: orzech ryfla na dół i klon lub jesion na górę. Nie wiem czy drzewka przetrwają, na pewno nie wszystkie. Niektóre są zupełnie ogołocone z liści, wszystkie mają poranioną korę przez kulki lodu Przetrwały właściwie tylko agresty - nie straciły liści, a owoców i tak jeszcze nie miały. Porzeczka zapowiadała się całkiem nieźle, ale została całkowicie obrana z owoców Na pocieszenie dostałam od koleżanki mnóstwo irysów (to już na przyszły rok), niecierpka i paprotkę. Mam nadzieję, że im się u mnie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 27.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Smutne wieści z ogrodu ale może trawka wynagrodzi ci straty. Mam nadzieję, że jak się przeprowadzicie, to będziemy mogli nadal śledzić wasze postępy, choćby w ogrodzie. Wyborów pewnie ciąg dalszy: podłogi, kolory, grrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.05.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Podłogi już prawie wybrane, kolory dziś kupuję - bo już zaczęli gruntowanie Nawet drzwi - tylko zamówić. Najgorsze chyba juz za nami Cały czas czekam aż trawka wzejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No właśnie jak z drzwiami gdzie zamawiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.05.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No właśnie jak z drzwiami gdzie zamawiacie?? Wygląda na to, że w Bel-Polu, panele może też u nich, albo przez internet (z montażem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 31.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Co z tym oknem, jak to dziury w blacharce? Badzo ładnie ci wyszła lodówko-spiżarka, super kolor, no i z głowy masz jedne drzwi. Co kładziecie na taras kostkę, czy płyty tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Uwielbiam czerwień we wnętrzach - super się prezentuje ta spiżarnia. Podoba mi się też komin i podłoga w salonie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.06.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Co z tym oknem, jak to dziury w blacharce? Badzo ładnie ci wyszła lodówko-spiżarka, super kolor, no i z głowy masz jedne drzwi. Co kładziecie na taras kostkę, czy płyty tarasowe? Dziury...no cóż cała blacha ma wgłębienia po kulkach gradowych - jest cała pofalowana W piątek przyjeżdża rzeczoznawca, zobaczymy co powie. Na tarasie wolałabym płyty tarasowe, co wybierzemy to się jeszcze okaże Uwielbiam czerwień we wnętrzach - super się prezentuje ta spiżarnia. Podoba mi się też komin i podłoga w salonie. pozdrawiam Dziękuję za komplementy Też lubię czerwień, nie chciałam jednak żeby było jej za dużo, ale w dodatkach na pewno się pojawi. Z podłogi jestem bardzo zadowolona - wyszła taka przytulna, cieplutka - mimo, że to gres jest przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ciekawą masz wannę....co to za model?...gdzieś w necie do dostania? daj znać co wymyśli rzeczoznawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ciekawą masz wannę....co to za model?...gdzieś w necie do dostania? Wanna Riho Doppio - do kupienia na allegro albo w sklepach internetowych (ja przez ceneo wyszukuję). Jakbyś taką sobie bral, to mam do odstąpienia nóżki Widzę że u ciebie praca wre - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ..... Jakbyś taką sobie bral, to mam do odstąpienia nóżki hmmm...no wiesz akurat z wykończeniówką decydujące zdanie ma moja druga połowa ....a jak jest u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja mam więcej czasu, więc szukam, wybieram, pokazuję mężowi...a potem szukamy od początku Czasem ja odpuszczam, czasem on, zależy na czym komu bardziej zależy... U nas jeszcze dochodzi współpraca z projektantką, więc i ona ma swoje pomysły, choć my mamy decydujący głos. Ale jeśli chodzi o wybory, to chyba najtrudniejsze decyzje za nami - drzwi i podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ale czadowo u was już na poddaszu, kolory ładne....trochę tylko mam mieszane uczucia co do niebieskiego ale pewnie taki sobie syn zażyczył? Ile warstw poszło farby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Bartek chciał niebieski, więc ma Są już akcenty pomarańczowe, ale zdjęć jeszcze nie... Jak dla mnie to ten kolor mógłby być jaśniejszy o ton, wtedy byłoby super. A zresztą... zawsze można przemalować We wszystkich pomieszczeniach najpierw gruntowaliśmy, a na to dwie warstwy koloru i jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 07.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Niebieski baaardzo ładny Jak dasz jasne panele, do tego meble, kolor na pewno nie będzie taki dominujący. Ale pokoiki wyszły cieplutko i przytulnie, a przecież to dopiero początek ich wystroju. Miło popatrzeć, jak wasz dom się przyodziewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzien doberek ,to kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.06.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzieńdoberek przeprowadzka w połowie lipca - już panikuję, nie mam pojęcia jak się spakuję, jak wszystko przewiozę, rozpakuję, nie mówiąc już o sprzątaniu Zwłaszcza że to wakacje, więc dzieci w domu ze mną będą...Oj nie będzie łatwo, ale już nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 przeprowadzka to jest coś czego najbardziej nie lubię ale z drugiej strony przeprowadzka "na swoje" to jest coś!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A ja mam pytanie, co to za sliczne kolory w pokoju nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.06.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A ja mam pytanie, co to za sliczne kolory w pokoju nad garażem Dulux kolory świata: jaśniejszy lawendowe pole, ciemniejszy śliwka węgierka. przeprowadzka to jest coś czego najbardziej nie lubię ale z drugiej strony przeprowadzka "na swoje" to jest coś!! powodzenia Na szczęście tym razem na swoje To będzie już nasza ... 6. wspólna przeprowadzka, trochę doświadczenia mamy Ale ogrom rzeczy, które zgromadziliśmy (zwłaszcza dziecięce) jest przerażający.... Planuję od przyszłego tygodnia na aukcje powystawiać za małe ubranka, rowerki i inne sprzęty niemowlęce - może trochę mniej będzie do przewożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts