Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

Ten sensual art właśnie też chodzi mi po głowie, ale wasze płyteczki też nieźle się prezentują.

Ania, a ta kratka w garażu to w jakim celu?

Jakie drzwi masz na oku? Kolory jasne?

Odplyw liniowy w garażu był w projekcie i tak go zrobiliśmy....za garażem jest spadek w stronę drogi, więc nie powinno lać się nam do środka.

Drzwi chyba już wybrane: DRE Scala - kolory: orzech ryfla na dół i klon lub jesion na górę.

Nie wiem czy drzewka przetrwają, na pewno nie wszystkie. Niektóre są zupełnie ogołocone z liści, wszystkie mają poranioną korę przez kulki lodu :cry: Przetrwały właściwie tylko agresty - nie straciły liści, a owoców i tak jeszcze nie miały. Porzeczka zapowiadała się całkiem nieźle, ale została całkowicie obrana z owoców :evil:

Na pocieszenie dostałam od koleżanki mnóstwo irysów (to już na przyszły rok), niecierpka i paprotkę. Mam nadzieję, że im się u mnie spodoba :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co z tym oknem, jak to dziury w blacharce? :o

Badzo ładnie ci wyszła lodówko-spiżarka, super kolor, no i z głowy masz jedne drzwi.

Co kładziecie na taras kostkę, czy płyty tarasowe?

Dziury...no cóż cała blacha ma wgłębienia po kulkach gradowych - jest cała pofalowana :evil: W piątek przyjeżdża rzeczoznawca, zobaczymy co powie.

Na tarasie wolałabym płyty tarasowe, co wybierzemy to się jeszcze okaże :wink:

Uwielbiam czerwień we wnętrzach - super się prezentuje ta spiżarnia. Podoba mi się też komin i podłoga w salonie.

pozdrawiam

Dziękuję za komplementy :D

Też lubię czerwień, nie chciałam jednak żeby było jej za dużo, ale w dodatkach na pewno się pojawi.

Z podłogi jestem bardzo zadowolona - wyszła taka przytulna, cieplutka - mimo, że to gres jest przyjemnie.

Ja mam więcej czasu, więc szukam, wybieram, pokazuję mężowi...a potem szukamy od początku :D Czasem ja odpuszczam, czasem on, zależy na czym komu bardziej zależy...

U nas jeszcze dochodzi współpraca z projektantką, więc i ona ma swoje pomysły, choć my mamy decydujący głos. Ale jeśli chodzi o wybory, to chyba najtrudniejsze decyzje za nami - drzwi i podłogi :D

Bartek chciał niebieski, więc ma :D Są już akcenty pomarańczowe, ale zdjęć jeszcze nie... Jak dla mnie to ten kolor mógłby być jaśniejszy o ton, wtedy byłoby super. A zresztą... zawsze można przemalować :wink:

We wszystkich pomieszczeniach najpierw gruntowaliśmy, a na to dwie warstwy koloru i jest dobrze.

A ja mam pytanie, co to za sliczne kolory w pokoju nad garażem :o :o :o :roll: :roll: :roll:

Dulux kolory świata: jaśniejszy lawendowe pole, ciemniejszy śliwka węgierka.

przeprowadzka to jest coś czego najbardziej nie lubię

ale z drugiej strony przeprowadzka "na swoje" to jest coś!!

powodzenia

Na szczęście tym razem na swoje :D

To będzie już nasza ... 6. wspólna przeprowadzka, trochę doświadczenia mamy 8)

Ale ogrom rzeczy, które zgromadziliśmy (zwłaszcza dziecięce) jest przerażający.... Planuję od przyszłego tygodnia na aukcje powystawiać za małe ubranka, rowerki i inne sprzęty niemowlęce - może trochę mniej będzie do przewożenia :-?