naLeśnik 02.07.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wasze tempo prac jest imponujące nie to co u mnie 16 lipca już przeprowadzka, trzymam kciuki i życzę powodzenia ma pytanie w wykuszu parapety są "osobno" przy każdym oknie? czy są one złączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 02.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu a ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia - niespodziankę na których widać jak zakryłaś skrzynki rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 03.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przyłączam się do kałużników, wiem o czym piszecie Ania,czy masz zdjęcie łazienki dolnej, ale ściany wejściowej? Tam chyba nie masz płytek? Ciekawie to wyygląda. A może lustra już masz?? Jeśli tak, to pokaż koniecznie. Wiesz..., szukam inspiracji, a ta twoja łazieneczka, taka podobna, jakby do mojej Nie będzie mnie przez "łikenda" i nie chcę przegapić Waszej rocznicy budowy, więc lampki w dłoń i z życzeniami oraz gratulacjami biegnę. Niech Wam się szczęśliwie mieszka http://images50.fotosik.pl/156/5746b2589185c763.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.07.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wasze tempo prac jest imponujące nie to co u mnie 16 lipca już przeprowadzka, trzymam kciuki i życzę powodzenia ma pytanie w wykuszu parapety są "osobno" przy każdym oknie? czy są one złączone? E tam... przecież też niedługo się przeprowadzicie, w końcu pokój dla potomka (potomki?) musisz wyszykować Parapety w wykuszu są osobno w każdym oknie. teresab - skrzynki rolet schowały się w warstwie ocieplenia - poza oknem wykuszowym - tym największym. Tam wystawało niecały centymetr, ale ramką to ukryliśmy. Zdjęcia będą, ale jeszcze nie teraz, bo mi się aparat rozładował ewa__b - Nie przyszło mi do głowy zrobić zdjęcie w tą stronę, ale nadrobię przy okazji Ale: na ścianie z drzwiami w dolnej łazience po lewej stronie będzie kawałek lustra i obok rząd płytek i dekorów, lub samych dekorów. Zobaczymy jak to wyjdzie po montażu drzwi - ile miejsca zostanie. Z drugiej strony - czyli prawa strona drzwi stojąc w łazience ściana jest pomalowana farbą do kuchni i łazienek. Luster nawet nie zamówiłam (raz nawet wymierzyłam sobie, ale kartkę gdzieś posiałam ) więc jeszcze jakiś czas ich nie będzie. Za szampana dziękuję, jutro mija równo rok od zdjęcia humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 06.07.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No Aniu gratulacje - bardzo ładnie domek się prezentuje z wykończoną elewacją. Jaki to kolorek elewacji?? Też niedługo będę się przymierzać do tynków zewnętrznych i zupełnie nie wiem jaką wybrać lewację do dachówki ciemno ceglastej (wpadającej w bordo) i mahoniowych okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.07.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Mam tynk Kabe, ale kolory ze wzornika Roefix jasny to 26170, ciemny 26158. Myślę, że ten jasny będzie pasował do Twojej kolorystyki, natomiast ciemny (jeśli byś robiła 2 kolory) musi być ciemniejszy: 26154 lub podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 08.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ana, ależ u Was piknie jest, jak cieplutko domek wygląda. Widze, że bonie zamieniliscie na zabawę z kolorem, tez fajnie. Gratulacje, prawie całe zamieszanie już za wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ana, ależ u Was piknie jest, jak cieplutko domek wygląda. Widze, że bonie zamieniliscie na zabawę z kolorem, tez fajnie. Gratulacje, prawie całe zamieszanie już za wami. Szkoda mi tych boni strasznie, bo bardzo mi się podobaly No ale tak zupełnie to nie mogłam odpuścić Już nie mogę się doczekać az zamieszanie się skończy i będziemy już u siebie. Te ostatnie dni to jest istne szaleństwo, a jeszcze wczoraj byłam z Piotrusiem w szpitalu na wycinaniu trzeciego migdałka. Wszystko poszło dobrze, ale bardzo się denerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Te ostatnie dni to jest istne szaleństwo, a jeszcze wczoraj byłam z Piotrusiem w szpitalu na wycinaniu trzeciego migdałka. Wszystko poszło dobrze, ale bardzo się denerwowałam aniahubi - Czy Piotruś płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 09.07.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 jeszcze wczoraj byłam z Piotrusiem w szpitalu Gratulacje dla Piotrusia, że był TAAAAKI ODWAŻNY, a mama...siłą rzeczy też musiała być dzielna Mam nadzieję, że zabieg przyniesie spodziewane efekty. Trzymajcie się zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.07.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Piotruś był w narkozie, płakał dopiero po wybudzeniu. Był bardzo dzielny, trochę gorzej ze mną. Jak Piotrek wybudzał się z narkozy zrobiło mi się dosyć slabo, zrobiłam się ponoć biała i pielęgniarki kazały mi się położyć na dziecka łóżku Ale szybciutko doszłam do siebie i dalej wspierałam i uspokajałam moje dziecię, które krzyczało że się dusi, nie moze oddychać itp. Pielęgniarki i cały personel byli bardzo mili i pomocni i w dużej mierze dzięki nim łatwiej to znieśliśmy. Generalnie zabieg udał się dobrze, wczoraj byliśmy na kontroli, następna za tydzień. Je głównie jogurty, lody i ... delicje (ale tylko 3 sztuki a nie całą paczkę od razu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aniuhubi - gratulacje dla Potrusia i dla Ciebie :) Jesteście dzielni wojownicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 10.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek i to jak go wykańczacie. Chciałam się jednak zapytać o wysokość pokoju nad garażem? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja również gratuluję pozytywnie przeprowadzonego zabiegu!! Podoba mi się rozwiązanie oświetlenia w łazience. Natomiast domek i działeczka piękne!!....i ten porządek wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek i to jak go wykańczacie. Chciałam się jednak zapytać o wysokość pokoju nad garażem? Dziękuję i pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa, to fajne że innym tez się podobają nasze pomysły Zapomniałam zmierzyć wysokość pokoju nad garażem , ale chyba w tej chwili ma 2,30 lub 2,4 do płyt k-g, jętki trochę niżej. Postaram się sprawdzić w poniedziałek. Ja również gratuluję pozytywnie przeprowadzonego zabiegu!! Podoba mi się rozwiązanie oświetlenia w łazience. Natomiast domek i działeczka piękne!!....i ten porządek wokół ojej tyle komplementów na raz dzięki serdeczne, ja z niecierpliwością czekam aż u ciebie zacznie się wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 aniuhubi - gratuluję ślicznie wszystko wyglada, zdaję sobie sprawę ile wyrzeczeń, nerwów i pracy Was to kosztowało, ale już będziecie na swoim ja też tak chcę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 aniuhubi - gratuluję ślicznie wszystko wyglada, zdaję sobie sprawę ile wyrzeczeń, nerwów i pracy Was to kosztowało, ale już będziecie na swoim ja też tak chcę :) zobaczysz jak tobie szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 15.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ania, a Ty gdzie??? Już do domciu? Ładne rzeczy. Odezwij się koniecznie, jak będziesz miała dostęp do netu.Życzę Wam sprawnej przeprowadzki, a później to już samych przyjemności. Pa pa, .....też postaraj się później trochę odetchnąć wakacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 zgłaszam że trzymam kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M M KOMARZEWO 15.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witamy. Zaskoczył nas dzisiejszy post. Nie zobaczymy Was Do sierpnia? - Kto nas będzie inspirował ??? My jak Zwykle w tyle, ale po cichutku i powolutku do przodu. Na koniec Sierpnia powinniśmy mieć już więźbę, ale kto wie co się jeszcze może wydarzyć. Mojej żonie bardzo podoba się kolorystycznie dobrana elewacja. Co to za impregnat do drewna i jaki kolor? Życzymy szybkiej bezstresowej przeprowadzki i niecierpliwie oczekujemy powrotu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts