Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyłączam się do kałużników, wiem o czym piszecie :o

Ania,czy masz zdjęcie łazienki dolnej, ale ściany wejściowej? Tam chyba nie masz płytek? Ciekawie to wyygląda. A może lustra już masz?? Jeśli tak, to pokaż koniecznie. Wiesz..., szukam inspiracji, a ta twoja łazieneczka, taka podobna, jakby do mojej :wink:

Nie będzie mnie przez "łikenda" i nie chcę przegapić Waszej rocznicy budowy, więc lampki w dłoń i z życzeniami oraz gratulacjami biegnę. Niech Wam się szczęśliwie mieszka :D :D :D

http://images50.fotosik.pl/156/5746b2589185c763.jpg

Wasze tempo prac jest imponujące nie to co u mnie ;)

16 lipca już przeprowadzka, trzymam kciuki i życzę powodzenia ;)

ma pytanie w wykuszu parapety są "osobno" przy każdym oknie? czy są one złączone?

E tam... przecież też niedługo się przeprowadzicie, w końcu pokój dla potomka (potomki?) musisz wyszykować :wink:

Parapety w wykuszu są osobno w każdym oknie.

teresab - skrzynki rolet schowały się w warstwie ocieplenia - poza oknem wykuszowym - tym największym. Tam wystawało niecały centymetr, ale ramką to ukryliśmy. Zdjęcia będą, ale jeszcze nie teraz, bo mi się aparat rozładował :oops:

ewa__b - Nie przyszło mi do głowy zrobić zdjęcie w tą stronę, ale nadrobię przy okazji :wink:

Ale: na ścianie z drzwiami w dolnej łazience po lewej stronie będzie kawałek lustra i obok rząd płytek i dekorów, lub samych dekorów. Zobaczymy jak to wyjdzie po montażu drzwi - ile miejsca zostanie. Z drugiej strony - czyli prawa strona drzwi stojąc w łazience ściana jest pomalowana farbą do kuchni i łazienek. Luster nawet nie zamówiłam (raz nawet wymierzyłam sobie, ale kartkę gdzieś posiałam :oops: ) więc jeszcze jakiś czas ich nie będzie.

Za szampana dziękuję, jutro mija równo rok od zdjęcia humusu :D

Ana, ależ u Was piknie jest, jak cieplutko domek wygląda. Widze, że bonie zamieniliscie na zabawę z kolorem, tez fajnie. Gratulacje, prawie całe zamieszanie już za wami.

Szkoda mi tych boni strasznie, bo bardzo mi się podobaly :( No ale tak zupełnie to nie mogłam odpuścić :D

Już nie mogę się doczekać az zamieszanie się skończy i będziemy już u siebie.

Te ostatnie dni to jest istne szaleństwo, a jeszcze wczoraj byłam z Piotrusiem w szpitalu na wycinaniu trzeciego migdałka. Wszystko poszło dobrze, ale bardzo się denerwowałam :(

Piotruś był w narkozie, płakał dopiero po wybudzeniu. Był bardzo dzielny, trochę gorzej ze mną. Jak Piotrek wybudzał się z narkozy zrobiło mi się dosyć slabo, zrobiłam się ponoć biała i pielęgniarki kazały mi się położyć na dziecka łóżku :oops: Ale szybciutko doszłam do siebie i dalej wspierałam i uspokajałam moje dziecię, które krzyczało że się dusi, nie moze oddychać itp. Pielęgniarki i cały personel byli bardzo mili i pomocni i w dużej mierze dzięki nim łatwiej to znieśliśmy.

Generalnie zabieg udał się dobrze, wczoraj byliśmy na kontroli, następna za tydzień. Je głównie jogurty, lody i ... delicje (ale tylko 3 sztuki a nie całą paczkę od razu) :wink:

Witam. Bardzo podoba mi się Wasz domek i to jak go wykańczacie. Chciałam się jednak zapytać o wysokość pokoju nad garażem? Dziękuję i pozdrawiam :)

Dziękuję za miłe słowa, to fajne że innym tez się podobają nasze pomysły :D

Zapomniałam zmierzyć wysokość pokoju nad garażem :oops: , ale chyba w tej chwili ma 2,30 lub 2,4 do płyt k-g, jętki trochę niżej. Postaram się sprawdzić w poniedziałek.

Ja również gratuluję pozytywnie przeprowadzonego zabiegu!!

Podoba mi się rozwiązanie oświetlenia w łazience.

Natomiast domek i działeczka piękne!!....i ten porządek wokół :wink:

:oops: ojej tyle komplementów na raz :oops: dzięki serdeczne, ja z niecierpliwością czekam aż u ciebie zacznie się wykończeniówka :D

Witamy.

Zaskoczył nas dzisiejszy post. Nie zobaczymy Was Do sierpnia? - Kto nas będzie inspirował ??? My jak Zwykle w tyle, ale po cichutku i powolutku do przodu. Na koniec Sierpnia powinniśmy mieć już więźbę, ale kto wie co się jeszcze może wydarzyć.

Mojej żonie bardzo podoba się kolorystycznie dobrana elewacja. Co to za impregnat do drewna i jaki kolor?

Życzymy szybkiej bezstresowej przeprowadzki i niecierpliwie oczekujemy powrotu na forum. :lol: