Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja myślałam, że wszyscy są na wakacjach :D :D :D

Dziękuję kochani za dobre słowo, normalnie się wzruszyłam :D

Zaraz rozłączam komputer, o 10 przyjeżdża firma przeprowadzkowa. Trzymajcie się cieplutko, a ja będe się odzywała jak tylko dorwę gdzieś kompa :D

M&M Komarzewo: podbitka jest pomalowana lakierobejcą altaxin w kolorze tik (pisownia orginalna :D )

• 2 weeks później...

Wygląda na to, że już będę miała łącze ze światem - bez większych przerw :D

Pytacie o deszczownicę: to Kludi Zenta - zestaw z baterią termostatyczną, prysznicem i deszczownicą - rewelacja. Termostat też polecam, zwłaszcza jak są dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Sami się kąpią, nie boję się że sie poparzą, ani że chlupną na siebie strumień lodowatej wody i wybiegną z wrzaskiem spod prysznica :D :D :D

Dzieci się przyzwyczaiły do swoich pokoi bez problemów. Jedynie zbyt silne poczucie własności (pokoi) powoduje, że często bawią się na gruncie neutralnym, czyli w pokoju nad garażem - czego w sumie chciałam uniknąć (popracuję nad tym) :roll:

Idę do dziennika jakiś ogólny wpis zrobić....

Anu, jak ja Ci zazdroszczę :)

Masz śliczny domek :) :D :D :D

Czy w łazience lustra kawałek będziesz miała na drzwiach?

Jeśłi tak , to bardzo fajny pomysł :)

Dzięki za dobre słowo Megana :D

Ani się obejrzysz też już zamieszkasz, zaglądałam do Twojego dziennika - nieźle ruszyliście z kopyta :D

Lustra na drzwiach nie będzie...

W górnej łazience klasycznie - nad umywalką, w dolnej - narożne przy narożnej umywalce, oraz pionowe pomiędzy umywalką a sedesem.

Ale dalej żadnego nie zamówiłam.

Od przyszłego tygodnia znowu biorę się za zakupy, bo bez dolnej łazienki jest ciężko (zwłaszcza to bieganie do WC :oops: ).