Megana 15.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Aniuhubi - trzymam kciuki za szybkią i sprawną przeprowadzkę i uśmiech na Waszych twarzach, kiedy już będziecie w swoim domku przeprowadzeni. I czekamy na kontakt, już po podłączeniu do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 dopisuję się do listy trzymających "za",do szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.07.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 To ja z samego rana też przyłączam się do "trzymających" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 16.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aniu, dużo szczęścia w nowym domku Wam życzę Porannej kawki na tarasie wśród lawendy, przyjemnego dłubania w ogródku, kulinarnego czarowania w nowej kuchni i relaxu w wannie w pięknej niebieskiej łazience. Wracaj do nas szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.07.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A ja myślałam, że wszyscy są na wakacjach Dziękuję kochani za dobre słowo, normalnie się wzruszyłam Zaraz rozłączam komputer, o 10 przyjeżdża firma przeprowadzkowa. Trzymajcie się cieplutko, a ja będe się odzywała jak tylko dorwę gdzieś kompa M&M Komarzewo: podbitka jest pomalowana lakierobejcą altaxin w kolorze tik (pisownia orginalna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 hmmm.......ciekawe jakie mieliście pierwsze sny w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.07.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hmmm.......ciekawe jakie mieliście pierwsze sny w nowym domku? Mi się śniły poprawki, które trzeba jeszcze zrobić Mam na godzinkę pożyczony modem, więc pozdrawiam Was serdecznie. Zaraz napiszę parę słów w dzienniku i znowu zniknę na jakiś czas . Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Aniuhubi, to co napisałaś w dzienniku przekonuje mnie ( czasem mam niemoc), że super mieć domek i troszkę własnego miejsca na ziemi. Cieszę się, że jesteście zadowoleni Przyjemnego rozpakowywania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 27.07.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Gratulacje Aniu z udanej przeprowadzki. Najważniejsze macie już za sobą - budowa, wykańczanie, teraz na spokojnie możecie sie rozpakować, poukładać na swoje miejsca. Jak ja bym chciała być juz na tym etapie co wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Bardzo miło czyta się takie informacje z przeprowadzki. Super jesteście na swoim, powolutku sprawicie sobie wszystko co potrzebne. ps. tez chcę mieć taką deszczownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gratuluję udanej przeprowadzki i zamieszkania w domku. Proponuję wznieść toast na tą okazjęhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/malinowe_szalenstwo_miniaturka_pionowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 aniu super że jesteście zadowoleni całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 31.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witaj Aniu ! Gratuluję przeprowadzki do własnego domku :D Aniu pisałaś kiedyś w dzienniku, że możesz polecić firmę która Ci budowała domek. A tak dokładniej to skąd jest ta firma? Obecnie jestem na etapie poszukiwania firmy. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 [Przeniesiony z dziennika budowy ] Rodzinka widać zadowolona Ania, jaką deszczownicę polecasz? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik16799.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 11.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dziękuję Edziu za przeniesienie postu i przepraszam Aniu za zaśmiecenie dziennika. Pozdrawiam i samych miłych chwil życzę na nowym miejscu:) Dzieci już się przyzwyczaiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.08.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wygląda na to, że już będę miała łącze ze światem - bez większych przerw Pytacie o deszczownicę: to Kludi Zenta - zestaw z baterią termostatyczną, prysznicem i deszczownicą - rewelacja. Termostat też polecam, zwłaszcza jak są dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Sami się kąpią, nie boję się że sie poparzą, ani że chlupną na siebie strumień lodowatej wody i wybiegną z wrzaskiem spod prysznica Dzieci się przyzwyczaiły do swoich pokoi bez problemów. Jedynie zbyt silne poczucie własności (pokoi) powoduje, że często bawią się na gruncie neutralnym, czyli w pokoju nad garażem - czego w sumie chciałam uniknąć (popracuję nad tym) Idę do dziennika jakiś ogólny wpis zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Anu, jak ja Ci zazdroszczę Masz śliczny domek Czy w łazience lustra kawałek będziesz miała na drzwiach? Jeśłi tak , to bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.08.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Anu, jak ja Ci zazdroszczę Masz śliczny domek Czy w łazience lustra kawałek będziesz miała na drzwiach? Jeśłi tak , to bardzo fajny pomysł Dzięki za dobre słowo Megana Ani się obejrzysz też już zamieszkasz, zaglądałam do Twojego dziennika - nieźle ruszyliście z kopyta Lustra na drzwiach nie będzie... W górnej łazience klasycznie - nad umywalką, w dolnej - narożne przy narożnej umywalce, oraz pionowe pomiędzy umywalką a sedesem. Ale dalej żadnego nie zamówiłam. Od przyszłego tygodnia znowu biorę się za zakupy, bo bez dolnej łazienki jest ciężko (zwłaszcza to bieganie do WC ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Aniu, lustro ważna rzecz - dla kobiety To trzymam kciuki za udane zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Aniu dziękuję za wiadomość. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts