naLeśnik 15.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Aniu co tam kosiarka....najważniejsze, że spicie już pod Własnym dachem a na ogródek przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.08.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Kosiarkę już mamy opanowaliśmy trawnik - no tak mniej-więcej, miejscami więcej tam chwastów niż trawy... Dosadzilam trochę dzikiego wina na siatkę z sąsiadami, powoli powstaje mój wymarzony ogród I dalej trwa żmudne rozpakowywanie, układanie, szukanie koncepcji na oświetlenie, dekoracje okien. Już wiemy, że ogrodzenie i kostkę na zewnątrz położymy w przyszłym roku - teraz brak nam zarówno koncepcji jak i środków Ale mieszkamy i jest super. Coraz więcej rzeczy się sprawdza - jestem bardzo zadowolona z baterii z wyciąganą wylewką i ze zlewu z ociekaczem bez rowków - wystarczy przetrzeć szmatką i gotowe, żadnego szorowania Dziś Hubert przywozi Piotrusia z kolonii - jego pokoik już jest gotowy na przyjęcie drugoklasisty W przyszłym tygodniu porobię trochę zdjęć, bo właśnie zauważyłam że nie pokazałam ani schodów, ani drzwi wew no i dolna łazienka już działa Tylko luster dalej brak, ale to już kwestia paru dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.08.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ......Ale mieszkamy i jest super. ...... i właśnie oto w tym wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ......Ale mieszkamy i jest super. ...... i właśnie oto w tym wszystkim chodzi I ja też chcę mieć już "to oto chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I ja też chcę mieć już "to oto chodzi" proszę Pani nie wychylać się z kleiki!! na wszystko przyjdzie pora....choć widząc Wasze tempo wcale bym się nie zdziwił jakbyś wyprzedziła mnie na ostatnim wirażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I ja też chcę mieć już "to oto chodzi" proszę Pani nie wychylać się z kleiki!! na wszystko przyjdzie pora....choć widząc Wasze tempo wcale bym się nie zdziwił jakbyś wyprzedziła mnie na ostatnim wirażu Naleśniku - to jest nie możliweeeeeee. Jesteście z TMK tak daleko, że będę szczęśliwa, jak zakończę budowanie i wykańczanie ( takie z grubsza chociaż) w sierpniu 2010 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.08.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Naleśniku - [/b]to jest nie możliweeeeeee. Jesteście z TMK tak daleko, że będę szczęśliwa, jak zakończę budowanie i wykańczanie ( takie z grubsza chociaż) w sierpniu 2010 :) uściśliłbym, że TMK jest tak jak dziś Raikkonen a ja jak Kubica czyli prawie blisko ale jednak z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Naleśniku - [/b]to jest nie możliweeeeeee. Jesteście z TMK tak daleko, że będę szczęśliwa, jak zakończę budowanie i wykańczanie ( takie z grubsza chociaż) w sierpniu 2010 :) uściśliłbym, że TMK jest tak jak dziś Raikkonen a ja jak Kubica czyli prawie blisko ale jednak z tyłu A my jesteśmy tak jak w dzisiejszym wyścigu - Luca Badoer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A to jakieś wyścigi tu mamy? To chyba ostatnio ja wygrałam Wasze domy tak szybko się zmieniają, ze po paru tygodniach niebytości na forum ciężko nadążyć. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A to jakieś wyścigi tu mamy? To chyba ostatnio ja wygrałam Wasze domy tak szybko się zmieniają, ze po paru tygodniach niebytości na forum ciężko nadążyć. Tak trzymać Aniu Ty w poprzednim wyścigu zdobyłaś pierwsze miejsce Tym razem TMK i Naleśnik idą prawie łeb w łeb - z przewagą TMK Ja jeszcze muszę poćwiczyć manewry i przyspieszenie na prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A to jakieś wyścigi tu mamy? To chyba ostatnio ja wygrałam ..... orzesz Megana ale plama...... my tu "ustawiamy" wyniki a ja zapomniałem o mistrzu który dawno już na mecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.08.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 prosze się nie pchać. Luca to ja ania a Ty to szumacher. wygrałaś wszystko co było do wygrania i teraz zasłużenie odpoczywasz od gonitw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.08.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 prosze się nie pchać. Luca to ja ania a Ty to szumacher. wygrałaś wszystko co było do wygrania i teraz zasłużenie odpoczywasz od gonitw nie zawstydzaj mnie Rozumiem że teraz Ty prowadzisz w wyścigu? Na kiedy finish przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 przeca piszę że ja Luca. Dla niewtajemniczonych dojechał jako ostatni ech co Ci będę marudzić. ciągnie się jak flaki... dobrze że chociaż możemy powoli myśleć o ogródku. akurat fajny termin na wsadzanie i sianie trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.09.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 przeca piszę że ja Luca. Dla niewtajemniczonych dojechał jako ostatni ech co Ci będę marudzić. ciągnie się jak flaki... dobrze że chociaż możemy powoli myśleć o ogródku. akurat fajny termin na wsadzanie i sianie trawy. Ale ignorantka ze mnie Ostatnio kartony i chwasty bardziej mnie zajmują Trawnik jako taki już mam, trzeba go tylko odchwaścić, trochę roślin dosadzę jesienią, ale większość i tak dopiero jak będzie kostka i ogrodzenie. A to na wiosnę. Nie ma co marudzić, byle jakieś postępy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 koś go częściej to chwasty wymiękną. u nas raczej na odwrót. na zewnątrz oprócz bramy to jest szansa temat zamknąć w ciągu miesiąca. za to środek to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.09.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 koś go częściej to chwasty wymiękną. u nas raczej na odwrót. na zewnątrz oprócz bramy to jest szansa temat zamknąć w ciągu miesiąca. za to środek to porażka No właśnie staram się kosić często. Wcześniej nie było czasu, po przeprowadzce nie było nas 3 tygodnie to chwasty miały pole do popisu. Ale już nie odpuszczamy. Mam nadzieję, że do wiosny będą efekty Dlaczego tak ci się wykończeniówka wlecze? Zbyt skomplikowane koncepcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie wytrzymałam i z rewizytą przyszłam. Aniu, ależ Wy mieliście tempo !! Gratuluję zamieszkania w nowym domku!! i zazdroszczę tej pięknej lawendy A zdjęcie z pierwszego dnia ocieplania domu powaliło mnie zupełnie .... u mnie to wygląda zupełnie inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.09.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie wytrzymałam i z rewizytą przyszłam. Aniu, ależ Wy mieliście tempo !! Gratuluję zamieszkania w nowym domku!! i zazdroszczę tej pięknej lawendy A zdjęcie z pierwszego dnia ocieplania domu powaliło mnie zupełnie .... u mnie to wygląda zupełnie inaczej . Witam w moich skromnych progach Tempo było....wykańczające, teraz mocno spuściliśmy z tonu O lawendę się boję, czy przeżyje zimę. Podobno przesadzanie jej w lecie to nie był najlepszy pomysł - zobaczymy na wiosnę. W razie czego mam jeszcze malutkie sadzonki, może one się lepiej zaaklimatyzują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts