Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu! Podziwiałam właśnie Twoją barierkę i bezczelnie dodałam do inspiracji zmian w domu. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyjesz?? :wink:

Pozdrawiam :D

braza bardzo mi miło - jestem zaszczycona Twoją wizytą :D

Fajnie, ze barierka ci się spodobała - planowałam trochę cieńsze tralki, ale panom .... tak wyszło :o

To ja z rewizytą :D Bardzo chciałam mieć większy dom ale cóż trzeba liczyć siły na zamiary. Zdjęcia są mocno nieaktualne, postaram się wszystko docykać po kuchni 8)

Pracownia Z500 była moim faworytem :D

Ludzie o mnie myślą i co chwila dostaję jakieś sadzonki, miłe to. A z tym urządzaniem to masakra. Budowanie było czystą poezją... no prawie :lol:

W Z500 najbardziej mi pasowały rozkłady pomieszczeń - kilka projektów mi się podobalo :D

Budowanie też bylo przyjemnością, z wykończeniówką poszło dużo gorzej - wolniej, majstrowie nie do końca idealni, no i nie wszystko jeszcze skończone....

Do ogródka mam dostać trochę roślin od znajmej mojej mamy, jadę po nie do Warszawy :D Resztę będę musiała kupić :roll:

Jestem, witam :D

Budowlanie nic się właściwie nie dzieje...lista rzeczy do zrobienia jest długa, nawet tych bez ponoszenia dodatkowych kosztów (np. silikonowanie luster i kabin prysznicowych), ale jakoś tak czasu brak.

Dostałam sporo roślin, muszę je wsadzić jak najszybciej, ale pogoda nie zachęca do prac w ogródku :evil: Chociaż... właśnie wyjrzało słońce - chyba mnie zaprasza :D

A tak w ogóle to szukam inspiracji do lamp: potrzebuję 2 takie same do salonu, do tego 2 na korytarz dolny i 2 na górny, no i do wiatrołapu. Aha, jeszcze do dolnej łazienki na sufit i nad lustro i do góry nad lustro... O i jeszcze do sypialni - kinkiety + sufitowa i do pokoju nad garażem - sufitowe szt.2 Nie dość że dużo sztuk, to jakoś koncepcji mi brak :roll:

Nad stół w wykuszu kupiłam sobie w Ikei lampę Kulla - kolor czerwony :D

Hej Aniu, pochwal się tą czerwoną kullą :)

Możesz mi napisać [choćby na priv] ile kosztowała was współpraca z architekt wnętrz? Ja właśnie dojrzałam do decyzji, żeby nam choć łazienki architekt zaplanował [na resztę mąż mówi pas, bo i kasy nie ma, i ktos w domu ma podobno do tego zdolności (że niby ja, czy kto? :) )].

aniahubi - oj życzę dobrych wyborów oświetleniowych :) :)

Kupuj, kupuj, a ja później będę podglądać i odgapiać :lol: :lol: :lol: :lol:

Lepiej byś coś podpowiedziała, zasugerowała, a nie czekała na gotowe :wink: :D :roll:

Ja jakieś typy oświetlenia do siebie już upatrzyłam, ale w sklepie :) Zdjęć nie robiłam :(

Natomiast jak sama wiesz, każdy ma inny gust, a ja to lubię proste i surowe rozwiązania i nie wiem czy nadaję się do podpowiadania :oops:

A tak w tajemnicy Ci powiem, że boję się projektowania swojego domu, bo wydaje mi się, że nie umiem tego robić po prostu :roll:

Natomiast jak sama wiesz, każdy ma inny gust, a ja to lubię proste i surowe rozwiązania i nie wiem czy nadaję się do podpowiadania :oops:

A tak w tajemnicy Ci powiem, że boję się projektowania swojego domu, bo wydaje mi się, że nie umiem tego robić po prostu :roll:

Też lubię proste, surowe rozwiązania, ale równocześnie chcę żeby było przytulnie, a nie chłodno...

Projektowanie jest trudne, trzeba wiedzieć co się chce, zachować jakąś spójność w całości...A tyle ładnych rzeczy dookoła, sklepy pełne towaru, gorzej z portfelem (przynajmniej u nas) :roll:

Mi dużo dała współpraca z dekoratorką - mam wrażenie że teraz więcej widzę, zauważam szczegóły na które wcześniej nie zwróciłabym uwagi :oops:

Zaraz wrzucę do dziennika parę lamp pod dyskuję, może ktoś mi pomoże?

A na przegonienie zimy (dla potrzebujących :wink: ) Uwaga przechodzące kury z kurczętami - prosto z parku narodowego na Florydzie :D :D :D

http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/StWNRrbJaXI/AAAAAAAAELs/Y8DSjTw5sXk/s400/SDC11077.JPG