naLeśnik 25.09.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kuchnia łada.....a co to za płyta jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kuchnia łada.....a co to za płyta jest?? Łada Podziękować Płyta Electrolux EHD68200P (indukcyjna) - jej głównym atutem jest szerokosć 71 cm. Monis, dzięki za namiary, już sobie przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kuchnia łada.....a co to za płyta jest?? Łada Podziękować hehehe......znowu coś mi zjadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Aniu! Podziwiałam właśnie Twoją barierkę i bezczelnie dodałam do inspiracji zmian w domu. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyjesz?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.09.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Aniu! Podziwiałam właśnie Twoją barierkę i bezczelnie dodałam do inspiracji zmian w domu. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyjesz?? Pozdrawiam braza bardzo mi miło - jestem zaszczycona Twoją wizytą Fajnie, ze barierka ci się spodobała - planowałam trochę cieńsze tralki, ale panom .... tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.09.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kuchnia łada.....a co to za płyta jest?? Łada Podziękować hehehe......znowu coś mi zjadło smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.09.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka Dawno mnie tu nie było, zaglądam, a tu taaaakie postępy! Kuchnia cudna, kolorki w pokojach też mi się bardzo podobają. I mnóstwo innych rzeczy! pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzięki madmegs Tez muszę zajrzeć do ciebie, może wreszcie dziś dam radę - widziałam tylko że mam dużo czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 06.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To ja z rewizytą Bardzo chciałam mieć większy dom ale cóż trzeba liczyć siły na zamiary. Zdjęcia są mocno nieaktualne, postaram się wszystko docykać po kuchni Pracownia Z500 była moim faworytem Ludzie o mnie myślą i co chwila dostaję jakieś sadzonki, miłe to. A z tym urządzaniem to masakra. Budowanie było czystą poezją... no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 W Z500 najbardziej mi pasowały rozkłady pomieszczeń - kilka projektów mi się podobalo Budowanie też bylo przyjemnością, z wykończeniówką poszło dużo gorzej - wolniej, majstrowie nie do końca idealni, no i nie wszystko jeszcze skończone.... Do ogródka mam dostać trochę roślin od znajmej mojej mamy, jadę po nie do Warszawy Resztę będę musiała kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Odgrzebię Ci komenty bo przyszłam zobaczyć co słychać?Jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 jam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jestem, witam Budowlanie nic się właściwie nie dzieje...lista rzeczy do zrobienia jest długa, nawet tych bez ponoszenia dodatkowych kosztów (np. silikonowanie luster i kabin prysznicowych), ale jakoś tak czasu brak. Dostałam sporo roślin, muszę je wsadzić jak najszybciej, ale pogoda nie zachęca do prac w ogródku Chociaż... właśnie wyjrzało słońce - chyba mnie zaprasza A tak w ogóle to szukam inspiracji do lamp: potrzebuję 2 takie same do salonu, do tego 2 na korytarz dolny i 2 na górny, no i do wiatrołapu. Aha, jeszcze do dolnej łazienki na sufit i nad lustro i do góry nad lustro... O i jeszcze do sypialni - kinkiety + sufitowa i do pokoju nad garażem - sufitowe szt.2 Nie dość że dużo sztuk, to jakoś koncepcji mi brak Nad stół w wykuszu kupiłam sobie w Ikei lampę Kulla - kolor czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 13.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hej Aniu, pochwal się tą czerwoną kullą Możesz mi napisać [choćby na priv] ile kosztowała was współpraca z architekt wnętrz? Ja właśnie dojrzałam do decyzji, żeby nam choć łazienki architekt zaplanował [na resztę mąż mówi pas, bo i kasy nie ma, i ktos w domu ma podobno do tego zdolności (że niby ja, czy kto? )]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aniahubi - oj życzę dobrych wyborów oświetleniowych :) Kupuj, kupuj, a ja później będę podglądać i odgapiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kulla póki co stoi w kartonie Jak zawiśnie nie omieszkam się pochwalić, wreszcie będzie czym No... talent to masz - pamiętam te twoje projekty Takie ładne wizualizacje miałaś - dlaczego chcesz je zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.10.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aniahubi - oj życzę dobrych wyborów oświetleniowych :) Kupuj, kupuj, a ja później będę podglądać i odgapiać Lepiej byś coś podpowiedziała, zasugerowała, a nie czekała na gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aniahubi - oj życzę dobrych wyborów oświetleniowych :) Kupuj, kupuj, a ja później będę podglądać i odgapiać Lepiej byś coś podpowiedziała, zasugerowała, a nie czekała na gotowe Ja jakieś typy oświetlenia do siebie już upatrzyłam, ale w sklepie Zdjęć nie robiłam Natomiast jak sama wiesz, każdy ma inny gust, a ja to lubię proste i surowe rozwiązania i nie wiem czy nadaję się do podpowiadania A tak w tajemnicy Ci powiem, że boję się projektowania swojego domu, bo wydaje mi się, że nie umiem tego robić po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.10.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Natomiast jak sama wiesz, każdy ma inny gust, a ja to lubię proste i surowe rozwiązania i nie wiem czy nadaję się do podpowiadania A tak w tajemnicy Ci powiem, że boję się projektowania swojego domu, bo wydaje mi się, że nie umiem tego robić po prostu Też lubię proste, surowe rozwiązania, ale równocześnie chcę żeby było przytulnie, a nie chłodno... Projektowanie jest trudne, trzeba wiedzieć co się chce, zachować jakąś spójność w całości...A tyle ładnych rzeczy dookoła, sklepy pełne towaru, gorzej z portfelem (przynajmniej u nas) Mi dużo dała współpraca z dekoratorką - mam wrażenie że teraz więcej widzę, zauważam szczegóły na które wcześniej nie zwróciłabym uwagi Zaraz wrzucę do dziennika parę lamp pod dyskuję, może ktoś mi pomoże? A na przegonienie zimy (dla potrzebujących ) Uwaga przechodzące kury z kurczętami - prosto z parku narodowego na Florydzie http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/StWNRrbJaXI/AAAAAAAAELs/Y8DSjTw5sXk/s400/SDC11077.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 stawiam na Ofelię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts