Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzisz i Ci nie podpowiem, bo nie wiem do czego może pasować, ale Ty widząc swoje pomieszczenia, na pewno wiesz :):)

Ja co prawda pomieszczenia moje widzę, ale nie wiem :wink:

W sumie bardziej podoba mi się Ofelia, ale nie wiem czy nie za bardzo ... no właśnie...jaka? Za strojna (te kryształki) - a może to właśnie jej urok?

Ten Cocoon taki zachowawczy jest, chyba za bardzo :roll:

naLeśnik, kamlotek dzięki za wasze opinie.

Postaram się w najbliższym czasie wrzucić zdjęcie poglądowe salonu, ale jak się nad tym zastanowić, to stan obecny nie jest docelowy :roll: Narożnik będzie inny, telewizor zniknie...No ale coś trzeba pod tymi sufitami powiesić, bo gołe zarówki jakoś nie teges wyglądają :D

A możesz wkleić zdjęcie wnętrz w których miałoby to wisieć? Niezależnie od wnętrz gdybym musiała wybierać z tych dwóch wybrałabym pierwszą bo ta druga mi się nie widzi. Jest taka.... mieszkaniowa :roll:

Proszę bardzo, oto zdjęcia - na tym piewszym widać dokładnie gdzie będą wisieć nowe lampy :wink: jedna zamiast żarówki, druga zamiast abażura na pierwszym planie 8)

http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/Stgoy70IYXI/AAAAAAAAENo/dkJqrVa1F1I/s400/IMG_0348.JPG

Nowy narożnik będzie pod oknem, tam gdzie widać jasny, ale prawdopodobnie będzie w ciemnym kolorze - czerwony lub brązowy. Z góry przepraszam za ten bałagan - stoją tam meble do przeniesienia i powieszenia, no i cały czas walczymy z kartonami :oops: Na piewszym planie lampa nad stołem w wykuszu...

http://lh6.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/Stgo09AKfAI/AAAAAAAAENs/t6tX_h0Yew8/s400/IMG_0350.JPG

Hmm.. a gdzie kupuje się takie cudaczne żarówki do Ofelii? Powiem szczerze, że takich nie widziałam ale zakupy "żarówkowe" zawsze spadają na męża, więc może dlatego :wink:

Są zarówno w marketach budowlanych, jak i na moim ulubionym serwisie aukcyjnym na a :wink: Tu akurat nie ma problemu...

W sumie to chyba bardziej pasowałaby mi lampa podobna do Ofelii ale z trzema żarówkami, a takich nie widziałam...

myślę że żadna z nich nie pasuje do Twojej kulki. One muszą być w podobnym stylu bo to to samo pomieszczenie :roll:

Nie muszą być wcale stożkowe lub czerwone żebyś mnie źle nie zrozumiała.

Ale kulka to taki nowoczesny spokojny minimalizm. A ta ofelia to raczej idzie w taki zawadiacki glamour.

A jaki będzie narożnik? Myślałam że ten remake to już taki finalny

Yyyy.... szukałam tak troszkę do swojej sypialni i przy okazji....

pojadę po bandzie i dam swój typ :lol:

http://www.lumina.sklep.pl/images/373151110P0.Jpg

wiem że to nie jest spójne z tym co napisałam powyżej ale jakoś tak mi bardzo przypadł do gustu

jest jednocześnie prosty strojny i elegancki

a jeszcze znalazłam dwa w jednym :lol:

http://www.lumina.sklep.pl/images/101805z.jpg

ania..ja u ciebie.... 8) pływamy, pływamy...i nie mamy problemu z łódką wszystko od znajomych...my najczęściej z racji przyjaźni większych lub mniejszych jesteśmy na LOKu, lub na RYBACZÓWCE, znamy włąscicielkę i tam się bawimy, a jeśli chodzi to łódkę to prawie w każdej cjcwili-chyba że jest akurat kurs, lub szkolenie no to wiadomo...więc w przyszłym sezonie możemy sobie jakoś razem popływać, albo się zgadamy to sobie łódeczkę weżmiecie...

spadam...potem wrócę i poczytam jak tu u ciebie wygląda...pa

bardzo mi miło :oops:

a ostatnio jak byłam 'na hotdogu' (to taki gryps oznaczający zakupy w wiadomym sklepie :wink: ) to zauważyłam że Twoje kulki wiszą w 'jadalni'. co prawda nie ma czerwonych ale i tak się super prezentują. a czerwona to kasuje wszystkie bo jest dodatkowo ekstrawagancka. świetny wybór.

bardzo mi miło :oops:

a ostatnio jak byłam 'na hotdogu' (to taki gryps oznaczający zakupy w wiadomym sklepie :wink: ) to zauważyłam że Twoje kulki wiszą w 'jadalni'. co prawda nie ma czerwonych ale i tak się super prezentują. a czerwona to kasuje wszystkie bo jest dodatkowo ekstrawagancka. świetny wybór.

My niestety musimy jeździć na hotdogi do Katowic albo Wrocławia (mniejszy wybór, ale bliżej), ale kulkę kupiłam w ... Warszawie.

Wydaje mi się, że jest fajna, no i cena rewelacja - 149 pln :o

shell, ja jestem bardzo przekonana do wyboru efilki, tylko mąż musi to zaakceptować :roll: A wg niego to wygląda...jak u cioci na imieninach :evil: Chociaż nie przypominam sobie, aby którakolwiek z jego cioć posiadała coś choć w procencie tak ładnego jak te żyrandole :o

• 2 weeks później...