kamlotek 15.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Mój faworyt to Ofelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 No widzisz i Ci nie podpowiem, bo nie wiem do czego może pasować, ale Ty widząc swoje pomieszczenia, na pewno wiesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A możesz wkleić zdjęcie wnętrz w których miałoby to wisieć? Niezależnie od wnętrz gdybym musiała wybierać z tych dwóch wybrałabym pierwszą bo ta druga mi się nie widzi. Jest taka.... mieszkaniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.10.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 No widzisz i Ci nie podpowiem, bo nie wiem do czego może pasować, ale Ty widząc swoje pomieszczenia, na pewno wiesz :) Ja co prawda pomieszczenia moje widzę, ale nie wiem W sumie bardziej podoba mi się Ofelia, ale nie wiem czy nie za bardzo ... no właśnie...jaka? Za strojna (te kryształki) - a może to właśnie jej urok? Ten Cocoon taki zachowawczy jest, chyba za bardzo naLeśnik, kamlotek dzięki za wasze opinie. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić zdjęcie poglądowe salonu, ale jak się nad tym zastanowić, to stan obecny nie jest docelowy Narożnik będzie inny, telewizor zniknie...No ale coś trzeba pod tymi sufitami powiesić, bo gołe zarówki jakoś nie teges wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hmm.. a gdzie kupuje się takie cudaczne żarówki do Ofelii? Powiem szczerze, że takich nie widziałam ale zakupy "żarówkowe" zawsze spadają na męża, więc może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.10.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A możesz wkleić zdjęcie wnętrz w których miałoby to wisieć? Niezależnie od wnętrz gdybym musiała wybierać z tych dwóch wybrałabym pierwszą bo ta druga mi się nie widzi. Jest taka.... mieszkaniowa Proszę bardzo, oto zdjęcia - na tym piewszym widać dokładnie gdzie będą wisieć nowe lampy jedna zamiast żarówki, druga zamiast abażura na pierwszym planie http://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/Stgoy70IYXI/AAAAAAAAENo/dkJqrVa1F1I/s400/IMG_0348.JPG Nowy narożnik będzie pod oknem, tam gdzie widać jasny, ale prawdopodobnie będzie w ciemnym kolorze - czerwony lub brązowy. Z góry przepraszam za ten bałagan - stoją tam meble do przeniesienia i powieszenia, no i cały czas walczymy z kartonami Na piewszym planie lampa nad stołem w wykuszu... http://lh6.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/Stgo09AKfAI/AAAAAAAAENs/t6tX_h0Yew8/s400/IMG_0350.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.10.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hmm.. a gdzie kupuje się takie cudaczne żarówki do Ofelii? Powiem szczerze, że takich nie widziałam ale zakupy "żarówkowe" zawsze spadają na męża, więc może dlatego Są zarówno w marketach budowlanych, jak i na moim ulubionym serwisie aukcyjnym na a Tu akurat nie ma problemu... W sumie to chyba bardziej pasowałaby mi lampa podobna do Ofelii ale z trzema żarówkami, a takich nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 myślę że żadna z nich nie pasuje do Twojej kulki. One muszą być w podobnym stylu bo to to samo pomieszczenie Nie muszą być wcale stożkowe lub czerwone żebyś mnie źle nie zrozumiała. Ale kulka to taki nowoczesny spokojny minimalizm. A ta ofelia to raczej idzie w taki zawadiacki glamour. A jaki będzie narożnik? Myślałam że ten remake to już taki finalny Yyyy.... szukałam tak troszkę do swojej sypialni i przy okazji.... pojadę po bandzie i dam swój typ http://www.lumina.sklep.pl/images/373151110P0.Jpg wiem że to nie jest spójne z tym co napisałam powyżej ale jakoś tak mi bardzo przypadł do gustu jest jednocześnie prosty strojny i elegancki a jeszcze znalazłam dwa w jednym http://www.lumina.sklep.pl/images/101805z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 17.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ania..ja u ciebie.... pływamy, pływamy...i nie mamy problemu z łódką wszystko od znajomych...my najczęściej z racji przyjaźni większych lub mniejszych jesteśmy na LOKu, lub na RYBACZÓWCE, znamy włąscicielkę i tam się bawimy, a jeśli chodzi to łódkę to prawie w każdej cjcwili-chyba że jest akurat kurs, lub szkolenie no to wiadomo...więc w przyszłym sezonie możemy sobie jakoś razem popływać, albo się zgadamy to sobie łódeczkę weżmiecie... spadam...potem wrócę i poczytam jak tu u ciebie wygląda...pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 17.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Na Efilkę zawsze można liczyć podoba mi się ta pierwsza Twoja wyszperana wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 efilo, dzięki serdeczne za propozycje. Tą, którą pokazałaś jako pierwszą oglądałam wcześniej, też mi się podoba. A tej drugiej przyjrzę się z bliska - też b. fajne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 19.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ania, wybieraj coś z tych efilkowych propozycji i nawet się nie zastanawiaj. Obie są bardzo, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi miło a ostatnio jak byłam 'na hotdogu' (to taki gryps oznaczający zakupy w wiadomym sklepie ) to zauważyłam że Twoje kulki wiszą w 'jadalni'. co prawda nie ma czerwonych ale i tak się super prezentują. a czerwona to kasuje wszystkie bo jest dodatkowo ekstrawagancka. świetny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.10.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi miło a ostatnio jak byłam 'na hotdogu' (to taki gryps oznaczający zakupy w wiadomym sklepie ) to zauważyłam że Twoje kulki wiszą w 'jadalni'. co prawda nie ma czerwonych ale i tak się super prezentują. a czerwona to kasuje wszystkie bo jest dodatkowo ekstrawagancka. świetny wybór. My niestety musimy jeździć na hotdogi do Katowic albo Wrocławia (mniejszy wybór, ale bliżej), ale kulkę kupiłam w ... Warszawie. Wydaje mi się, że jest fajna, no i cena rewelacja - 149 pln shell, ja jestem bardzo przekonana do wyboru efilki, tylko mąż musi to zaakceptować A wg niego to wygląda...jak u cioci na imieninach Chociaż nie przypominam sobie, aby którakolwiek z jego cioć posiadała coś choć w procencie tak ładnego jak te żyrandole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 faceci mają to do siebie że pierwsze opinie zazwyczaj mają dośc ostre ale potem łagodnieją i własciwie to niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.10.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No wlaśnie zauważam to, co prawda powoli ale zaczyna odpuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kochana to może zaproponuj taki: http://www.lumina.sklep.pl/images/050.jpg od razu się przekona do tych poprzednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No chyba padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 to nie Ty masz paść tylko Twój małżonek. no chyba że pisze pod Twoim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i jaka decyzja? która lampa będzie wisiała u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts