kordzina 07.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 nie wiem czy mogę tak...ale Edzia w razie czego mnie sprostuj: wystawiam na aukcje: SPOTKANIE KARNAWAŁOWE W DREWNIANYM DOMKU DLA MIESZKAŃCÓW OPOLA I OKOLIC!!!! zaczynamy licytację od wpisowego min 10zł od osoby... ilośc osób ograniczona...żeby mi chałupy nie rozniosło...a i jeszcze z tż tego nie uzgodniłam...trudno...co zrobić!!!!!!ale w razie wielu chętnych będziemu musieli sie ograniczyć...liczę na was Aniahuby: shell wystawiłam na licytację to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 09.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dobry wieczór! Przeczytałam cały dziennik, a trochę tego było, teraz będę na bieżąco Bardzo ładnie się prezentuje Wasz domek, i projekt fajny, też braliśmy pod uwagę projekty z Z500, bardzo fajne domki mają moim zdaniem. No i super kozę macie , barrrdzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Cześć Agatko, miło że wpadłaś. Skoro już przeczytałaś cały dziennik, to teraz trochę się ponudzisz, bo mało się dzieje, oj mało Ale do odwiedzin oczywiście zapraszam i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 14.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 hej...ładne te twoje poduchy.....i jak w kinie było???? bo my też chcemy iść...najmłodszy się nie nudził??? aaaaa i słyszałaś ile ma być stopni pod koniec tygodnia ...duży minus....zamarzniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dla niezorientowanych w temacie - w piątek byliśmy z grupą znajomych w kinie na Mikołajku Było super, uśmialiśmy się niesamowicie, mnie bolał brzuch ze śmiechu Chłopcom się podobało, Bartkowi też, choć ewidentnie nie wszystko zrozumiał. Niezła gratka dla wszystkich, którzy Mikołajka czytali. Prognozy pogody widziałam, wczoraj okryłam agrowłókniną co wrażliwsze roślinki, mam nadzieję, że dadzą sobie radę. Jedyne czego nie zdążyłam, to połowa okien nie umyta, a przy -10/-15 to jakoś mi się nie widzi Może jeszcze dziś coś zawalczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 14.12.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 aaaaaaa...dlaczego przypomnałaś mi o oknach.... ....moje jescze nie umyte...a co gorsza muszę je umyć denaturatem chyba bo plamy budowlane( za które przez 3 miesiące mieszkania się nie zabrałam ) nie schodzą nawet po occie.... no to sobię będę teraz przy -10...fajnie,,,,,,fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.12.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja mam jeszcze w niektórych miejscach plamy po naklejkach na szybach Przed przeprowadzką myłam na szybko, miałam to zrobić potem....i to potem jakoś nie nadeszło. Chyba też jakimś rozpuszczalnikiem trzeba je machnąć I jeszcze muszę odgruzować pokój gościnny... A w sobotę - pierniczkowy szał No i chłopcy już o choinkę się dopominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hejka a mam jeszcze w niektórych miejscach plamy po naklejkach na szybach Przed przeprowadzką myłam na szybko, miałam to zrobić potem....i to potem jakoś nie nadeszło. Chyba też jakimś rozpuszczalnikiem trzeba je machnąć Och, też muszę pościągać to badziewie... Spróbuj zmywaczem do paznokci... I jeszcze muszę odgruzować pokój gościnny... A w sobotę - pierniczkowy szał No i chłopcy już o choinkę się dopominają szczerze współczuję Żeby tak doba miała 30 godzin, a tydzień 10 dni.... (z czego 5 to weekend ) pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 madmegs - ja też tak chcę. 5 dni weekendu byłoby rewelacyjnym wyjściem na wykańczanie domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 i wykańczanie wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 i wykańczanie wątroby Chyba tabletkami na ból kręgosłupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 to też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hejka szczerze współczuję Żeby tak doba miała 30 godzin, a tydzień 10 dni.... (z czego 5 to weekend ) pozdrówki M. Hejka Święta lubię, przygotowania też, całe to zamieszanie i harmider - dostaję jakiegoś powera, aż sama siebie nie poznaję Ale w drugi dzień świąt, po południu....PADAM. Po prostu muszę się położyć i odespać jak już jest po wszystkim. A tydzień gdzie co drugi dzień to weekend to marzenie mojego starszego synka. Notabene dziś rano nie chciał się obudzić i kłócił się, że dziś jest SOBOTA A poza tym chciałam powiedzieć, że wolę wykańczać wątrobę inaczej niż wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Też wolę cytrynówkę niż leki :) To widzę, że jesteśmy zgodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cytrynówki nigdy nie piłam, ale ostatnio gruszkówkę dostałam i była pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no, ja z gruszkówką ostatnio miałam przygodę Do łóżka na autopilocie trafiłam Czemu mi nikt nie powiedział wcześniej że to pyszne draństwo ma 60 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bo to właśnie pyszne draństwo jest Śliwowica jeszcze bardziej zgubna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale śliwowica jest niedobra I rozpuszcza plastikowe kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ale śliwowica jest niedobra I rozpuszcza plastikowe kubki To rozpuszczalnik tam był dodany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts