edytka121 22.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a zauwazyłam tylko Wy macie chyba porte a u nas tańsze wydanie dre. ale ten deseń. na górze tez chciałabym miec jak u Ciebie ten sam kolor debu a na dole wenge ale po zamówieniu sie skapnełam ze tak mozna wykombinowac.dzieki za info o lawendzie, moja całkowicie nie przykryta i sadzona w czerwcu mam nadzieje ze nic jej nie bedzie. pozdrawiam ciepłoedyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Apel dobrego serca roznosi Jeżyk ... " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aniu, doczytałam u Agi, że mnie wsparłaś dziękuje Ci ślicznie i przy okazji Twój dziennik przejrzałam, pieknie mieszkacie, gratuluję [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a zauwazyłam tylko Wy macie chyba porte a u nas tańsze wydanie dre. ale ten deseń. na górze tez chciałabym miec jak u Ciebie ten sam kolor debu a na dole wenge ale po zamówieniu sie skapnełam ze tak mozna wykombinowac. dzieki za info o lawendzie, moja całkowicie nie przykryta i sadzona w czerwcu mam nadzieje ze nic jej nie bedzie. pozdrawiam ciepło edyta Skoro nie zauważyłam różnicy to po co przepłacałam? Aniu, doczytałam u Agi, że mnie wsparłaś dziękuje Ci ślicznie i przy okazji Twój dziennik przejrzałam, pieknie mieszkacie, gratuluję Jest mi niezmiernie miło gościć Cię w moich skromnych progach. Twój blog jest dla mnie podręcznikiem różanym - planuję posadzić kilka w moim ogrodzie A zdjęcia robisz przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 przelotne bry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.01.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam Szanowną Czarownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Witaj!! nie moge jeszcze dojść do siebie po wyjeżdzie w góry wpadlam podziekowac za fajna imprezke kuligową!!! buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć, bardzo miło było Cię poznać, a sam kulig był faktycznie fantastyczny Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 15.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 aniahubi, czy możesz podzielić się wrażeniami/uwagami na temat użytkowania waszej "kozy" również ze względu na ograniczone miejsce rozważamy koze i akurat Dovre Astro lub Romotop, no i co przeważyło na korzyść Dovre Pozdrawiam Arek Fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.02.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witaj Arku, Na korzyść Dovre przemówiły chyba dwie sprawy: po pierwsze widzieliśmy taką zamontowaną i użytkowaną, no ten model najbardziej nam się podobał. Choć Romotop był bardzo długo brany pod uwagę, nie udało nam się znaleźć (szczęśliwego?) posiadacza Wrażenia - ogólnie spełnia nasze oczekiwania: grzeje, ale nie za mocno - tego chcieliśmy właśnie uniknąć. Zajmuje mało miejsca, była montowana na końcu=więcej czasu na wybór. Główna uwaga: boczne szybki nie mają nawiewu powietrza i natychmiast są czarne, frontowa dłużej pozostaje czystsza - bo czysta to jednak nadużycie Ogólnie - cieszę się z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 15.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzięki za szybką odpowiedź, z tym nie za mocnym grzaniem to nawet dobrze bo bardziej chodzi o atmosferę niż ogrzewanie, i palone ma być od czasu do czasu. Gdybyś mogła mi napisać jeszcze jak z regulacją spalania, jaką średnicą rury doprowadziliście powietrze no i jak czyszczenie tych szybek - czy jest kłopotliwe, słyszałem że palenie na maxa skutecznie oczyszcza szyby Pozdrawiam i dzięki za pomoc w wyborze, bo od znalezienia zadowolonego użytkownika zależała decyzja na tak (a opinii w necie mało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.02.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Regulacja spalania jest przez dopływ świeżego powietrza (lewy "wihajster"), jest wystarczająca - przy rozpalaniu dopływ na max, potem wystarczy ok. 30%. Powietrze jest doprowadzone chyba rurą fi 120, ale mogę się mylić, potem robiliśmy redukcję, bo do samej kozy jest o ile dobrze pamiętam 100. Czyszczę preparatem SannProfi - da się w miarę szybko doprowadzić te szybki do czystości Na maxa to chyba rozpaliliśmy raz - na początku, żeby wypalić "smrody produkcyjne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 15.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 super, dzięki wielkie za informacje Pozdrawiam i ciepełka z kozy życzęArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć! A ja tez czyszczę tym preparatem swój kominek i sobie chwalę! Pozdrawiam cieplutko i życzę szybkiego końca zimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maazas 15.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witaj Aniu Przeglądając Twój dziennik dostrzegłam,że macie podwójną bramę garażową i w związku z tym mam pytanie jaka jest jej szerokość? Czy z perspektywy czasu uważasz, że taka duża brama dobrze się sprawdza, czy lepsze byłyby dwie mniejsze? Czy "nie siłacz" też da radę podnieść ją ręcznie? Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.02.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć sure! Już nie mogę doczekać się wiosny, a tu jeszcze duże mrozy zapowiadają Dobrze, że w zeszłym roku aura była łaskawsza ... U Was nad morzem to jeszcze więcej śniegu niż u mnie Na narty wybierzecie się do Białki? My właśnie wróciliśmy ze Słowacji, z Chopok/Jasna. Rewelacja, polecam wszystkim narciarzom, choć bardziej tym co najmniej średniozaawansowanym, bo większość tras jest czerwona i czarna. Ale za to świetnie przygotowane. maazas, witam Cię serdecznie Bramy garażowej jeszcze nie używamy na codzień, bo garaż jest pełen różnych rzeczy ale używaliśmy cały ubiegły rok ręcznego otwierania i nie było to trudne - każdy sobie radził, wręcz trzeba było uważać, żeby nie podnieść bramy zbyt intensywnie, bo w ten sposób tynkarze ją uszkodzili Szerokość bramy: 4,75m. Samochodami jeszcze nie wjeżdżamy, ale uważam że jedna duża brama jest wygodniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a tu jeszcze duże mrozy zapowiadają a nieprawda... tralalaaaaa..... babcia mi powiedziała, że "Walenty złamał pręty"... że +1 było i już nie będzie mrozów...................................... dużych witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.02.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a tu jeszcze duże mrozy zapowiadają a nieprawda... tralalaaaaa..... babcia mi powiedziała, że "Walenty złamał pręty"... że +1 było i już nie będzie mrozów...................................... dużych witam Dobrze, że dodałaś to na czerwono Ja tam o mrozy się nie dopraszam a i śniegu już mi wystarczy Byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a tu jeszcze duże mrozy zapowiadają a nieprawda... tralalaaaaa..... babcia mi powiedziała, że "Walenty złamał pręty"... że +1 było i już nie będzie mrozów...................................... dużych witam Dobrze, że dodałaś to na czerwono Ja tam o mrozy się nie dopraszam a i śniegu już mi wystarczy Byle do wiosny o to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć sure! Już nie mogę doczekać się wiosny, a tu jeszcze duże mrozy zapowiadają Dobrze, że w zeszłym roku aura była łaskawsza ... U Was nad morzem to jeszcze więcej śniegu niż u mnie Na narty wybierzecie się do Białki? My właśnie wróciliśmy ze Słowacji, z Chopok/Jasna. Rewelacja, polecam wszystkim narciarzom, choć bardziej tym co najmniej średniozaawansowanym, bo większość tras jest czerwona i czarna. Ale za to świetnie przygotowane. Ale Wam faajnie! Ja bym z chęcia pojechala, ale w tym roku najwcześniej w maju to będzie możliwe, wczesniej nie mamy możliwości. A wtedy pozostałby tylko jakiś lodowiec.. Nigdy nie byłam na nartach w Słowacji, a już mi sporo osób polecało Chopok. Zazdroszczę... po obejrzeniu fotek jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts