AgaJeżyk 16.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Przyleciałam ... a tu ...koza Faaajna A po wiela zanabyli - zdradzisz mi ? Ale daszek masz widzę perfekcyjnie ocieplony.Śnieg ani drgnie - brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.02.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Przyleciałam ... a tu ...koza Faaajna A po wiela zanabyli - zdradzisz mi ? Ale daszek masz widzę perfekcyjnie ocieplony.Śnieg ani drgnie - brawo ! Coś zwierzęce to forum się robi: tu Jeżyk, tam koza, Yeti też gdzieś biega O cenie kozy - na PW A ten dach to całą zimę obserwujemy, czy gdzieś śnieg za szybko nie topnieje No i faktycznie wygląda na to, że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a to naprawdę rzadkośc z dachami, jak oglądam wszystkie okoliczne, które mają poddasza, to śnieg płatami spływa, od razu można poznać, gdzie cieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 19.02.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ello ale super prezentuje się wasz domek w zimowej szacie!! a jeszcze bardziej to zazdroszczę wspaniałych widoków z Tatr!! pozdrawiam serdecznie i teraz liczę ze częściej będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.02.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ello ale super prezentuje się wasz domek w zimowej szacie!! a jeszcze bardziej to zazdroszczę wspaniałych widoków z Tatr!! pozdrawiam serdecznie i teraz liczę ze częściej będę tu zaglądał Własnym oczom nie wierzę! naLeśnik się odnalazł Witanko, witanko Ty zazdrościsz Tatr, a ja takiego słodziutkiego maluszka Trzymaj się cieplutko i zaglądaj częściej. a to naprawdę rzadkość z dachami, jak oglądam wszystkie okoliczne, które mają poddasza, to śnieg płatami spływa, od razu można poznać, gdzie cieplej... U nas wczoraj i przedwczoraj zaczął spadać z całych połaci - to dopiero był hałas Ale odwilż mamy mega: +7 i deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 20.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witaj Aniu, co za piękne widoki Poszalałaś na nartach? Trzyma Cię jeszcze feryjne odprężenie??? Trasy czerwone i czarne...no to z kondycją, jak najbardziej w porządku Fajniutko w tym Waszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 20.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 aaaa, miałam zapytać....macie płytę indukcyjną? Bo chyba w jakiś wątkach mignęlo mi, że masz Jesteś zadowolona? Co to za marka? A jak się sprawuje zlewozmywak TEKA? Jest ok? Muszę poszperać w jakich kolorach on występuje. Jak się pozbierasz ze zdjęciami, to koniecznie wklej kuchnię. Ja niestety nie mogę się jeszcze niczym nowym pochwalić, nieszczęsne CO i robota stoi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Cześć Ewa, No... z tą kondycją to tak sobie, ja głównie z młodszym na niebieskiej urzędowałam. Ale parę razy śmignęłam sobie Płytę indukcyjną mam Electrolux EHD 68200P i jestem b. zadowolona - jest cicha i dobrze się nią steruję. Zlewozmywak to Teka Aura 60 kolor grafit - super w utrzymaniu czystości. Trochę zdjęć kuchni kuchni jest w dzienniku pod koniec 2. strony, resztę dorobię....później Mam nadzieję, że z tym CO się wreszcie uporacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 21.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki Aniu za odpowiedź. Ta płyta wzbudzała moje zainteresowanie ze wzgl. na brak konkretnych pół grzejnych. Rozumiem, że to "aktywne" pole zależne są od wielkości naczynia? I równie dobrze mozna postawić mały garnek,jak i brytfannę? Aj kuchnię Twoją oglądałam nie raz, ale pisałaś, że jeszcze coś tam przybyło, stąd ciekawość. A właśnie, Ty nie masz płytek na ścianie w kuchni,tylko "wywinięty" blat. Jak z utrzymaniem czystości ścian? Tak wiosennie za oknem, aż miło Może zima wreszcie sobie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj ANIU! Życzę miłego popołudnia niedzielnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.02.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki Aniu za odpowiedź. Ta płyta wzbudzała moje zainteresowanie ze wzgl. na brak konkretnych pół grzejnych. Rozumiem, że to "aktywne" pole zależne są od wielkości naczynia? I równie dobrze mozna postawić mały garnek,jak i brytfannę? A ja jeszcze dodam, ze można na tej płycie postawić duże naczynie na 2 polach grzewczych i działają obydwa, ważne tylko, żeby krzyżyki w obu polach były zakryte. Mam podobną płytę i też jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Aniu, co to za kinkiety? Bardzo ładne! http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/Sw-fwuVTiYI/AAAAAAAAEaM/YRlIKeLRnOU/s400/IMG_0495.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzięki Aniu za odpowiedź. Ta płyta wzbudzała moje zainteresowanie ze wzgl. na brak konkretnych pół grzejnych. Rozumiem, że to "aktywne" pole zależne są od wielkości naczynia? I równie dobrze mozna postawić mały garnek,jak i brytfannę? Aj kuchnię Twoją oglądałam nie raz, ale pisałaś, że jeszcze coś tam przybyło, stąd ciekawość. A właśnie, Ty nie masz płytek na ścianie w kuchni,tylko "wywinięty" blat. Jak z utrzymaniem czystości ścian? Tak wiosennie za oknem, aż miło Może zima wreszcie sobie pójdzie. Tu sure ci już odpowiedziała Minimalna średnica naczynia to 12 cm, poza tym może być zarówno duży garnek jak i brytfanka na 2 pola. Blat mam faktycznie "wywinięty" na ścianę i póki co nie narzekam. Ściana się jakoś szczególne nie brudzi, jak mi coś chlapnie to od razu przecieram wilgotną szmatką i jest ok. Przy płycie grzejnej (na półwyspie) są płytki. Aniu, co to za kinkiety? Bardzo ładne! A takie tam ufoludki To Hary Flex firmy Italux - kupowałam w Leroy Merlin - chyba tylko tam mają wersję flex - na ruchomej rączce, wszędzie indziej są zwykłe kinkiety. No a w ogóle to nie wiem co z tą wiosną, bo u nas znowu śnieg pada Miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj!! ale Ci zazdroszcze tego wypadu na narty!!! macie tam jakies tanie noclegi?? to poprosze o namiar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj!! ale Ci zazdroszcze tego wypadu na narty!!! macie tam jakies tanie noclegi?? to poprosze o namiar!! Niestety na tanie noclegi nie mam namiarów, bo nam zależało na mieszkaniu przy samych wyciągach, a tam są same hotele (choć w różnym standardzie). Korzystaliśmy z biura Chopok - mają też namiary na apartamenty położone niżej. Tylko wtedy trzeba dojeżdżać autem lub ski busem. Samo miejsce jest godne polecenia, bo trasy są super no i blisko do basenów termalnych Tatralandia i Besenova - nie ma to jak bieganie po śniegu w kostiumach kąpielowych i na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj!! ale Ci zazdroszcze tego wypadu na narty!!! macie tam jakies tanie noclegi?? to poprosze o namiar!! Niestety na tanie noclegi nie mam namiarów, bo nam zależało na mieszkaniu przy samych wyciągach, a tam są same hotele (choć w różnym standardzie). Korzystaliśmy z biura Chopok - mają też namiary na apartamenty położone niżej. Tylko wtedy trzeba dojeżdżać autem lub ski busem. Samo miejsce jest godne polecenia, bo trasy są super no i blisko do basenów termalnych Tatralandia i Besenova - nie ma to jak bieganie po śniegu w kostiumach kąpielowych i na bosaka no kochana.........a gdzie fotki z basenów????? takie w kostiumach i na boska chcę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 A wiesz, że jesteśmy straszne gapy, i nie zrobiliśmy ŻADNEGO zdjęcia Aż nam samym trudno w to uwierzyć, chyba ta gorąca woda nam mózgi uśpiła Aczkolwiek w kostiumie to i tak bym się na forum nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ale bym sobie teraz poleżała w ciepłyym basenie........... i w saunie wygrzała kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.02.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Oj, przydałoby się, przydało. A tak pozostaje gorąca kąpiel w wannie a potem do łóżka U nas przynajmniej już śnieg praktycznie znikł - codziennie chodzę sprawdzać jak moje roślinki przeżyły zimę. Póki co chyba tylko jedna lawenda dziwnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to zazdroszcze, że widzisz już swój ogródek!! mój nadal zasypany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts