kamlotek 03.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Sure,bo to magiczny zając-świąteczny Przyszedł zobaczyć czy zasłużyłaś na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.03.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No....taki szpieg Oni mają swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To teraz mam się spodziewać prezentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A grzeczna byłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ...ja?? Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No nie wiem... nie wiem ... jak zajączek lubi kotecki to nie wiem jak na tą kastrację spojrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Sam kotecek juz patrzy pozytywnie... nie wiem, na co, ale zachowuje się jakby nigdy nic. Tylko do transportera już jakoś nie lubi wchodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sam kotecek juz patrzy pozytywnie... nie wiem, na co, ale zachowuje się jakby nigdy nic. Tylko do transportera już jakoś nie lubi wchodzić... Wcale się nie dziwię Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.03.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cześć Sure, myślę że skoro kotecek wybaczył to i zając będzie wyrozumiały A transporter...no cóż, pewnie za jakiś czas zapomni ostatnią wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Kotecek juz lobuzuje jakby nigdy nic! Aniu, pokaż nowe nabytki, gdzie wsadziłaś borówkę? Ja co prawda w projekcie jej nie mam, ale miło mieć coś do obgryzania na działce, może sobie też zakupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Borówki rosną pod płotem - za domem - jak będzie jutro ładna pogoda to strzelę parę fotek Nie są wkomponowane w żadną rabatę, taki mini-szpaler sobie rośnie, obok nich maliny...stanowisko słoneczne. Mam oddzielną rabatę kwaśną częściowo zacienioną, częściowo na słońcu, ale tam są rododendrony, hortensja, wrzosy i jakaś drobinica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj jaskółeczko Boróweczki to słonko lubią... duuuuuuużo słonka jak mają być mniamuśne Ps. skrobnij cuś kobito w dzienniku bo bym se poczytała , kfiotki łobejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj jaskółeczko Boróweczki to słonko lubią... duuuuuuużo słonka jak mają być mniamuśne Ps. skrobnij cuś kobito w dzienniku bo bym se poczytała , kfiotki łobejrzała Ale mnie ładnie nazwałaś, dzięki Skrobnę...pewnie w poniedziałek Kfiotki pokażę i górną łazienkę już właściwie skończoną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja tez czekam na fotki...........jaskółeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.03.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Postanowiłem zaglądnąć i jestem pod wrażeniem. Najlepsze zdjęcie z dziennika to z pączkami POozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dzięki za wizytę A pączki? Hm...w tym roku były faworki Tak szybko zjedzone, że nie zdążylam fotki zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dzięki za wizytę A pączki? Hm...w tym roku były faworki Tak szybko zjedzone, że nie zdążylam fotki zrobić Jak będziesz robiła następnym razem daj znać chętnie wstąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dzięki za wizytę A pączki? Hm...w tym roku były faworki Tak szybko zjedzone, że nie zdążylam fotki zrobić Jak będziesz robiła następnym razem daj znać chętnie wstąpię Nie ma sprawy Albo jak się będziesz wybierał do Opola to się odezwij, zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No ładne kwiatki! te malutkie też, bo rzeczywiste, a co dopiero, jak urosną. Dzisiaj też posadzę swoją wierzbę, chyba, ze nie zdążę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts