kala67 31.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a wyobraż sobie.........u nas wczoraj w południe była strasznie sucha ziemia....... zabrałam się za podlewanie moich roślinek...... a wieczorem zaczęło padać.......i leje do teraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.05.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 U nas suchej ziemi nie było od paru tygodni, właściwie to jeszcze nie podlewaliśmy ogrodu w tym roku. Pomijam świeżo wsadzane roślinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Kochani!!! Serdecznie dziękuję za spotkanie!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać [ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 hej Super było Was poznać Wogóle aż dziwne że dopiero teraz W zasadzie jesteś jedna z moich "najstarszych" znajomych na FM Buziaki i mam nadzieje, że to nie ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 05.06.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witaj Aniu, super ten pomysł na taras, u nas będzie zadaszony więc do czasu położenia kostki też myślałam o paletach a u ciebie podejrzałam jeszcze płyty OSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.06.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kochani!!! Serdecznie dziękuję za spotkanie!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać [ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH] hej Super było Was poznać Wogóle aż dziwne że dopiero teraz W zasadzie jesteś jedna z moich "najstarszych" znajomych na FM Buziaki i mam nadzieje, że to nie ostatni raz Ja również baaardzo gorąco dziękuję za to wspaniałe spotkanie. Mam nadzieję że nie ostatnie Zawsze zapraszam do siebie jakbyście miały ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.06.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witaj Aniu, super ten pomysł na taras, u nas będzie zadaszony więc do czasu położenia kostki też myślałam o paletach a u ciebie podejrzałam jeszcze płyty OSB U nas na początku też były same palety - dla nas to nie problem, ale jak miało być 10 dziewięciolatków, to trzeba było coś z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wpadłam podziękować za wizytę. Było nam bardzo miło!!!Jak było w kopalni?My pojechaliśmy do Rabki. Mimo objazdów jakoś udało się dotrzeć. I nawet zamówiliśmy sztachety przy okazji. Dziecka się wybawiły, ile chciały w Rabkolandzie (okropna nazwa!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.06.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W kopalni było super Co prawda 3 godz. tam spędziliśmy, ale było warto - wszystkim się podobało. Wracając postaliśmy trochę w korku - najpierw w Bochni, potem do płacenia za autostradę, dalej było znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 byliście w w Wieliczce?? jakie tam mają ceny za wstep??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 O jejku, a ja w Wieliczce nie byłam od czasów szkolnych! Kiedyś miałam bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 O jejku, a ja w Wieliczce nie byłam od czasów szkolnych! Kiedyś miałam bliżej... jak to bliżej?? to gdzie mieszkałas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Mieszkałam w okolicach Jasła, tam gdzie teraz jest powódź... przejeżdżam przez Kraków jadąc do rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.06.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 W kopalni soli byliśmy w Bochni - tam jest dużo taniej i mniejszy ruch. Bilet rodzinny kosztuje 77 pln, w Wieliczce 137. Bardzo nam się podobało, można nawet spać na dole, ale trzeba albo pojechać dużą grupą, albo dołączyć do jakiejś rezerwacji, bo musi być minimum 40 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 08.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 U nas na początku też były same palety - dla nas to nie problem, ale jak miało być 10 dziewięciolatków, to trzeba było coś z tym zrobić no tak ale samemu też można wpaść i sobie nogę skręcić więc pomysł z płytami jest genialny w swojej prostocie. Widziałam, że macie kozę zamiast kominka, my też taką planujemy tylko boje się, że jak będziemy mieć dzieci to się poparzą, jak ona wam się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.06.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 U nas dookoła kozy jest pas czarnych płytek i dzieciaki mają powiedziane, że po nich chodzić nie wolno. A że mają 5 i 9 lat to rozumieją doskonale. Jak dziecko mniejsze to postawiłabym taki parawan jak przed kominkiem...A w ogóle to koza jest świetna - fajnie się w niej paliło, było cieplutko i przytulnie, a nie za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tu Cie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.06.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Cześć małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 I ja się przylazłam przywitać Piękny domek masz, ogród też, będę chętnie zaglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.06.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hej, miło że zajrzałaś Do ładnego ogrodu to jeszcze sporo brakuje, no ale jakieś zaczątki są Zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts