Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani!!! Serdecznie dziękuję za spotkanie!!! Bardzo się cieszę, że udało się Wam przyjechać :yes:

[ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12579[/ATTACH]

hej :)

Super było Was poznać :) Wogóle aż dziwne że dopiero teraz :) W zasadzie jesteś jedna z moich "najstarszych" znajomych na FM :)

Buziaki i mam nadzieje, że to nie ostatni raz :D

Ja również baaardzo gorąco dziękuję za to wspaniałe spotkanie. Mam nadzieję że nie ostatnie ;)

Zawsze zapraszam do siebie jakbyście miały ochotę :)

Witaj Aniu, super ten pomysł na taras, u nas będzie zadaszony więc do czasu położenia kostki też myślałam o paletach a u ciebie podejrzałam jeszcze płyty OSB :)

U nas na początku też były same palety - dla nas to nie problem, ale jak miało być 10 dziewięciolatków, to trzeba było coś z tym zrobić ;)

Wpadłam podziękować za wizytę. Było nam bardzo miło!!!

Jak było w kopalni?

My pojechaliśmy do Rabki. Mimo objazdów jakoś udało się dotrzeć. I nawet zamówiliśmy sztachety przy okazji. Dziecka się wybawiły, ile chciały w Rabkolandzie (okropna nazwa!).

U nas na początku też były same palety - dla nas to nie problem, ale jak miało być 10 dziewięciolatków, to trzeba było coś z tym zrobić ;)

no tak ale samemu też można wpaść i sobie nogę skręcić więc pomysł z płytami jest genialny w swojej prostocie. Widziałam, że macie kozę zamiast kominka, my też taką planujemy tylko boje się, że jak będziemy mieć dzieci to się poparzą, jak ona wam się spisuje?

U nas dookoła kozy jest pas czarnych płytek i dzieciaki mają powiedziane, że po nich chodzić nie wolno. A że mają 5 i 9 lat to rozumieją doskonale. Jak dziecko mniejsze to postawiłabym taki parawan jak przed kominkiem...

A w ogóle to koza jest świetna - fajnie się w niej paliło, było cieplutko i przytulnie, a nie za gorąco.