sure 13.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a zdjęcia w dzienniku z sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a zdjęcia w dzienniku z sierpnia... Qrcze... kwiotki widzę, szaraki widzę, nawet kominek piękniście rozpalony widzę... ale reku ni w ząb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 bo ja nie o reku, tylko że gospodyni ma nieaktualne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 To se pogadałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.09.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 rasiu, witam Cię serdecznie w moim dzienniku Nie, wcześniej się nie ujawniałaś, ale miło że kibicowałaś. A w ogóle to przed chwilką oglądałam zdjęcia z parapetówy u Nelli i wspominałam nasze spotkanie Rekuperator to Mistral 400 Duo. Zadowoleni jesteśmy. Właściwie cały czas jest na 1. biegu, w domku powietrze jest świeże, jesienią nie wychładza się za bardzo. W ubiegłym tygodniu jak się zimno zrobiło, sporo sąsiadów włączyło ogrzewanie - ja popaliłam pół dnia w kozie i to bardziej dla atmosfery niż ogrzewania. Zwłaszcza, że koza to ogrzeje pokój w którym jest postawiona i niewiele więcej. Chociaż ciut ciepłego powietrza przez kuchnię dostaje się do wymiennika i tam nagrzewa powietrze wchodzące... sure, zdjęcia będą Może dziś? Parę dni temu kupiłam ślicznego rozchodnika i parę innych roślinek:) W domu niewiele się dzieje, chociaż górną łazienkę mogłabym pokazać w całości...Ale muszę tam najpierw posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Aniu.........no gdzie te nowe fotki???..przyszłam nadrobic zaległości.......a w dzienniku pustki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Też zaglądam obejrzeć zdjęcia... a gdzie one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.09.2010 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Zdjęcia już zrobiłam, wrzuciłam na picassę, jak tylko będę miała więcej czasu to uzupełnię dziennik. Może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 19.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam serdecznie.Wiem, że nie jestem jedynym pytającym, ale muszę też was troszkę pomęczyć...Chciałbym poprosić o więcej informacji o waszej Kozie. Jak się sprawuje, gdzie zamawialiście ( z montażem czy bez), ile kosztowała i wszelkie wasze uwagi???Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.09.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) mr6319 - koza to Dovre, jesteśmy z niej b. zadowoleni - super się sprawowała zimą. Tak pisałam ci w połowie sierpnia Cóż więcej mogę dodać? Model Astro 3. Grzeje tyle, żeby było cieplej w salonie w którym jest zainstalowana, ale większej kubatury raczej nie ogrzeje...No ale u nas jest otwarta przestrzeń, jakieś 60 m2. Szyba się kopci, ta która ma nawiew powietrza na szybę brudzi się mniej, boczne bardziej. Ma doprowadzenie powietrza z zewnątrz - 100% szczelne - dla nas to bylo ważne bo jest wentylacja mechaniczna. Kupowaliśmy na all... ceny znacznie wzrosły ostatnio. My umówiliśmy się ze sprzedawcą również na montaż, więc za całość od razu było 7% VAT. Montaż jest banalny, tyle że trzeba to unieść, przestawiać. 3 chłopa przyjechało... Edytowane 20 Września 2010 przez aniahubi uzupełnienie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.09.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Aniu, zerknij tutaj, czy Ci odpowiada? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4317739&viewfull=1#post4317739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Aniu, zerknij tutaj, czy Ci odpowiada? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?123309-Sure-komentarze-do-fotodziennika-budowy&p=4317739&viewfull=1#post4317739 musisz być koniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.09.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzięki dziewczyny, zajrzałam, wpisałam się i baaardzo się postaram być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.09.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Uprzejmie informuję, że wreszcie uzupełniłam dziennik I już dłuższą chwilę nie pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Aniu, czy te żurawki to kwitną? bardzo mi się spodobały No i dobrze, że uzupełniłaś dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.09.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 A ta pierwsza to może "Lemon"? Taka ładnie, soczyście zielona. Widzę, ze już całkiem zadomowiły się u Ciebie te szaraki i bardzo urosły!.. A ja tez mrozów się nie boję i jutro sadzę resztę moich roślinek, czyli świecznicę, klona, kalinę itp. A podobno w przyszłym tygodniu zapowiadają przymrozki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Małgosiu, żurawki kwitną chyba maj/czerwiec, mają wysokie, małe dzwoneczki - zazwyczaj białe lub różowe. Większość woli półcień niż słońce. Sure, tak myślę że to może być np. Key lime pie, ale prawdę mówiąc nie mam zbyt wiele czasu na szukanie tych nazw. Ale niedługo wszystkie rozszyfruję Mam jeszcze taką żurawkę z liśćmi różowymi od spodu a na wierzchu kolory jesieni - żółty, czerwony... Może creme brulee? O przymrozkach nic nie słyszałam (na szczęście) - co prawda na Kasprowym śnieg zapowiadają, ale to inna bajka. Moje dziecko jedzie na dwudniowy rajd szkolny w przyszłym tygodniu, wolałabym żeby było w miarę ciepło i sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Aniu pięknie ogród Ci się zmienia!!! sporo masz juz roslinek, suuuuuuper!! bardzo podobają mi sie te błękitne kafle w łazience, możesz podac ich nazwe, producenta?? widzimy sie w przyszłą sobote?? buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.11.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Hej, hej, gdzie to się gospodyni podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Jak to gdzie? Po innych wątkach się szlajam A poza tym u mnie właściwie nic się nie dzieje - z powodów finansowych niestety... Powstaje coraz dokładniejszy plan zagospodarowania ogrodu, ale to kwestia przyszłości, w domu też nowych rzeczy nie robimy... Ale we wrześniu oficjalnie zakończyłam budowę Ojej, kala67, nie widziałam Twojego wpisu, przepraszam. Błękitne kafle to firma FAP, seria ... nie pamiętam Atelier chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts