aniahubi 15.11.2010 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Aniu........jak tam Twoje szaraki?? mieszkają jeszcze u Ciebie??? Szaraczki już się wyprowadziły - podobno robią tak na zimę - zobaczymy wiosną, czy wrócą. cześć Aniu, wpadłam w odwiedzinki . Mam nadzieję, że już będę częściej wpadać i czasu mi nie braknie na nic. W końcu nadchodzi zima... Cześć Aniu Jesień za pasem, to i czasu więcej. Chociaż ja to zimą chyba częściej będę na ogrodniczym - trzeba się szykować do wiosny A gdzie zimę widzisz? Bo w dzień to po 15 stopni jest. Tylko co się dzieje z tymi wszystkimi liściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Wpadam poczytać o przygotowaniach ogrodu do zimy i się edukuję.Pozdrówka z Niepołomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.11.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Na razie jest tak ciepło, że nic nie przygotowuję... Ale w końcu będzie trzeba zakopczykować róże, winogrona i powojniki. Pookrywać hortensje i budleje. Oby tylko razem z chłodem nie przyszły deszcze, bo paskudnie będzie się to robić. Właśnie, trzeba poczytać jakieś prognozy pogody...Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Cześć Aniu Jesień za pasem, to i czasu więcej. Chociaż ja to zimą chyba częściej będę na ogrodniczym - trzeba się szykować do wiosny A gdzie zimę widzisz? Bo w dzień to po 15 stopni jest. Tylko co się dzieje z tymi wszystkimi liściami Oczywiście, ja na ogrodniczym jestem cały czas, będą zmiany na wiosnę.. Znów Ale tam nie masz wątku, chyba że nie dowidzę Zimy nie ma, ale będzie, to nieuniknione. Ja już w ogrodzie nic nie robię, zostanie okrycie roślin, jak przyjdą przymrozki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.11.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 No, nie mam tam wątku - mój ogród to raczej rozrzucone rośliny, niż jakaś spójna koncepcja - raczej wstyd to pokazywać. No, chyba że same portrety roślin, wtedy by się parę znalazło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 21.11.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 aniu, wyobraź sobię że z trzech przepisów z whiteplate ... żaden mi nie wypalił ;-( Jakaś lebiega ze mnie! Szukam przepisu na cynamonki albo inne drożdzowe ślimaki zawijaki. Jadłam cynamonki zrobione przez koleżankę (w Norwegii) i mam przepis (były zjawiskowe!! mięciutkie i pyszne) ale mi nic nie wychodzi tak jak powinno ;-( Wszyskie wychodzą mi jak dotąd twardawe i suchawe ;-( może masz jakiś przepisik w ten deseń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.11.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Niestety, nie mam nic takiego pod ręką, ale będę pamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Aniu.......jak tam jesien w Twoim ogrodzie???masz jakieś foteczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.11.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dziś właśnie zauważyłam, że wiciokrzew kwitnie Zjadłam malinkę prosto z krzaczka i poziomkę Fotki...mam, pokażę w tygodniu, bo muszę na serwer najpierw wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 malinki i poziomki w listopadzie????????? .....Ty masz kobiero czarodziejski ogród!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.11.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Raczej mam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Nieźle , zimy w takim układzie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.11.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Będzie, dziś zakopczykowałam róże, budleje i inne delikatności Chociaż pigwowiec ma duże pąki, chciałby już rozkwitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 To i ja jutro się przejdę po ogrodzie - może jakaś malinka albo poziomka się ostała?U mnie kwitną juz tylko chryzantemy - mamy taką zaprzyjaźnioną panią, która handluje nimi koło cmentarza tylko przed 1 listopada. Kiedy 2 listopada już wie, że wszystkiego nie sprzeda, to nam kilka daje. Ot tak, z wdzięczności za zabranie Miśki albo dlatego, że nas lubi. W tym roku posadziłam je w ogrodzie i cały czas pięknie kwitną! Zakwitły mi też krokusy jesienne sztuk trzy. Może się rozrosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cuda jakieś się u was dzieją, ja na pewno żadnych malinek, ani poziomek w ogrodzie nie znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Malinki ostatnie to ze dwa tygodnie temu jeszcze jedliśmy. Może coś tam jeszcze się ostało. A do poziomek nie zaglądałam od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.11.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U nas z poziomkami jest taki problem, że jakieś zwierzowate wyjada je - widzę, że są owoce, dojrzewają, a jak chcę zbierać to nie ma, albo jest 1 szt. Nie wiem, ślimaki? Jakieś ptaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ślimaki na pewno lubią. Żaby trzeba sobie zapuścić albo zaskrońce. Ino u nas koty są, więc gady i płazy nie czują się pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Cześć Aneczko. I przyszła zima Miałaś rację. Teraz za to ja nie okopcowałam wszystkiego i juz nie widać co i jak pod tym śniegiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Pod śniegiem nie zmarznie, gorszy mróz bez śniegu. Też nie poowijałam (zima mnie zaskoczyła jak drogowców ), ale dzisiaj Andrzej zasypał śniegiem to, co wystawało. A od weekendu ma być cieplej. Jeżeli stopnieje trochę, to poowijamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts