aniahubi 01.12.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Agduś, mam dokładnie taki sam plan jak ty Zakopczykowałam wszystko, ale część miałam jeszcze stroiszem oblożyć, owinąć agrowłókniną. Mam właśnie nadzieję, że śnieg uchroni rośliny, zresztą w nocy nie było aż tak zimno jak zapowiadali, -10 to nie tragedia jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.12.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A ta agrowłóknina to wielorazowego użytku jest? Bo nie wiem, czy kupować, czy tylko sianem opatulić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Tak, wielokrotnego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 To może się szarpniemy.Tak podejrzewałam, że coś takiego musi istnieć. Na razie Andrzej kosił wyschnięte wysokie trawy z sąsiednich nieużytków, ale to niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hej, Aniu, pisałaś, że bywasz na forum ogrodniczym, a na którym - pytam z ciekawości? Ja ostatnio tez częściej przeglądam wątki ogrodowe (i "kocie", ale to głównie na fb), choć trochę zostało jeszcze do zrobienia w domu, np. pralnia, czy powieszenie czegoś na ścianach, już mnie dom ostatnio mało zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.12.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 O, tu: http://forumogrodnicze.info/index.php Jest paru "naszych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A, tez tam zaglądam! Głównie czytam, bo nie mam się o czym wymądrzać, ale ciekawych informacji znalazłam dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.12.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To zupełnie tak jak ja Czasem coś napiszę, ale niewiele na razie. Choć być może zimą założę galerię tam i będę szukać podpowiedzi. Jesteś zalogowana jako sure? Ja mam inny nick, na PW mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.12.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wysłałam pw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 O, tu: http://forumogrodnicze.info/index.php Jest paru "naszych" Tam jest wielu naszych, tylko bardziej tych starszych stażem, jak ja. Pobudowani... wzięliśmy się za ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.12.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 To w sumie taka naturalna kolej rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.12.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No właśnie, ja też mam teraz większy zapał do prac ogrodowych, niż domowych... Ciekawe, czy rozpoznam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.12.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Na pewno Mam już firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wyszło elegancko, szersza zasłonka (po lewej) bardziej mi się widzi, nie jest za chuda Te drzwi do szafy w wiatrołapie mają obłędny kolor, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.12.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dzięki Aniu Im więcej patrzę na zasłonki, tym bardziej skłaniam się ku wersji lewej. Zwłaszcza, że salon ma okna od wschodu (te dwa), od południa jest taras i wykusz, a od zachodu kuchnia z 2 oknami. To wszystko jest otwartą przestrzenią, więc światła jako takiego nie brakuje. Kolor szafy zaskoczył i nas ale jest super i bardzo ładnie pasuje. No i fajnej lekkości nadaje całemu wiatrołapowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.12.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ja tez jestem za tą lewą, taka proporcjonalna, a kolorek szafy ciekawy, robi wiosenne wrażenie, szkoda, że nie widać z perspektywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.12.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Oj zazdroszczę Ci tej szafy Ale zainteresowały mnie zasłonki, bardzo mi się podobają i pasowałyby mi do mojego salonu Napisz z czego są i ile kosztuje mb Po tym co ostatnio oglądałam w sklepie w centrum Wrocławia, to chyba długo nic nie powieszę, bo to co mi się podoba kosztuje straszną kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.12.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 sure, perspektywę to bym musiała z garażu chyba zrobić....spróbuję meganko, zasłonki były szyte z resztki materiału, była to końcówka i więcej nie planują go sprowadzać, a wystarczyło go tylko na moje 4 zasłony... Ale jak chcesz mogę spróbować się dowiedzieć co to za jeden, może gdzieś trafisz. Kosztował 44,80/mb szer. ok. 3 m (2,70?), czyli b. atrakcyjnie. No i jest zgryz, bo mi też się podoba lewa, a H. prawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jeśli pamiętasz to napisz jak się nazywa, może na Allegro znajdziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts