Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, Aniu, pisałaś, że bywasz na forum ogrodniczym, a na którym - pytam z ciekawości? Ja ostatnio tez częściej przeglądam wątki ogrodowe (i "kocie", ale to głównie na fb), choć trochę zostało jeszcze do zrobienia w domu, np. pralnia, czy powieszenie czegoś na ścianach, już mnie dom ostatnio mało zajmuje... ;)

Dzięki Aniu :)

Im więcej patrzę na zasłonki, tym bardziej skłaniam się ku wersji lewej. Zwłaszcza, że salon ma okna od wschodu (te dwa), od południa jest taras i wykusz, a od zachodu kuchnia z 2 oknami. To wszystko jest otwartą przestrzenią, więc światła jako takiego nie brakuje.

Kolor szafy zaskoczył i nas :) ale jest super i bardzo ładnie pasuje. No i fajnej lekkości nadaje całemu wiatrołapowi.

Oj zazdroszczę Ci tej szafy :)

Ale zainteresowały mnie zasłonki, bardzo mi się podobają i pasowałyby mi do mojego salonu :)

Napisz z czego są i ile kosztuje mb :)

Po tym co ostatnio oglądałam w sklepie w centrum Wrocławia,

to chyba długo nic nie powieszę, bo to co mi się podoba kosztuje straszną kasę :(

sure, perspektywę to bym musiała z garażu chyba zrobić....spróbuję ;)

meganko, zasłonki były szyte z resztki materiału, była to końcówka i więcej nie planują go sprowadzać, a wystarczyło go tylko na moje 4 zasłony... Ale jak chcesz mogę spróbować się dowiedzieć co to za jeden, może gdzieś trafisz. Kosztował 44,80/mb szer. ok. 3 m (2,70?), czyli b. atrakcyjnie.

No i jest zgryz, bo mi też się podoba lewa, a H. prawa....