aniahubi 28.02.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Fajna byłaby taka weranda... U mnie rozsady są porozstawiane na parapetach na dole i w salonie na podłodze przy drzwiach tarasowych Rodzina ciężko to znosi, ale dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja mam obawy przed rozstawianiem pojemników, bo nie wiem, co kot zrobi, gdy zacznie się kiełkowanie. Może będzie obskubywał, albo bawił się ziemią? Ale niedługo zaryzykuję, bo słońce za oknem, a ja kupiłam nasiona kwiatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Sure, mój Romek podgryza wszystko, co zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.02.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 U mnie kota brak, a dzieci wystarczająco rozumne, że nie szkodnikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 U mnie tyż kotów nie ma.... ale.... psice powolutku acz skutecznie uszczuplają zasoby ziemne kwiatów stojących na podłodze:mad:... a że zamiast parapetów mam krawężniki to za dużo rozsadów nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Megana zjadła mi tylko kwiatki trawki i teraz nigdzie nie mogę ich dostać, jedna dwukolorowa była, a druga trawka cała zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 To ja jeszcze na chwilkę wrócę do cętek Moją pierwszą kropę ospową dostałam na czole, na dzień przed Studniówką. Tak, tak...Następne ustawiły się tak genialnie, że układem przypominały dyszel od Dużego Wozu. Oczywiście nikt nie wpadł na to, że to ospa, więc na studniówkę i sprzątanie poszłam. Co się później działo - nie wiem, bo dostałam po imprezie powikłania i bite 3 tyg chorobowego w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ty to szalona jesteś hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Moje koty załatwiłyby rozsadę w trymiga! Zastanawiam sie tylko, czy poczekałyby, żeby wyrosło coś do zjedzenia, czy wysypałyby ziemię przypadkiem w swoich gonitwach, czy wysypałyby ją, żeby się wytarzać, czy uznałyby, że to taka nowoczesna kuweta...A nad werandą się zastanawiam... Tylko mój małż jakoś alergicznie reaguje, kiedy z namysłem w głosie mówię "mam pomysł". Ciekawe czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.03.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ja dziś posiałam: pomidorki koktailowe - 2 odmiany czerwonych i 1 żółte, bazylię czerwoną i zieloną, paprykę - żółtą, czerwoną, fioletową i cayenne, sałatę, pora, cebulę białą i czerwoną. To stoi na parapecie w salonie. Dobrze, że mam gęste firanki, to nie widać A w pokoju komputerowym stoją donice z kannami, które chcę podpędzić, bo w ubiegłym roku nie zakwitły i mam nadzieję, że w tym roku się uda, oraz funkię, która już zaczęła kiełkować i lilie, które też trzeba od razu po zakupie sadzić, żeby nie wyschły. Tu niestety nie jest tak ładnie, bo nie mam firanki, a takie czarne donice urody nie dodają temu pokojowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 http://www.bandyci.org/img/podziw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja dzisiaj będę siała pomidory, te przecierowe, i żółte takie duże i żółte koktajlowe. I nie wiem, gdzie postawię, bo na jedynym słonecznym oknie nasza kota uwielbia się wygrzewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ależ dzielne jesteście dziewczynki. Ja to tylko wypatruje kiedy zejdzie ta biala powloka i ukaze sie cos troszke zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.03.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Białego to u nas od dawna nie ma, aczkolwiek to, co się wyłoniło spod śniegu to jakieś mało zielone jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 U nas caly czas od dwóch tygodni w nocy jest mróz poniżej -10, tydzien temu było -30 i pękły 2 druty na słupie elektrycznym. Dzis bylo -13 i pewnie dlatego nie chce ten snieg zejsc, w zeszlym tyg padało mimo takiego silnego mrozu. W dzien juz odpuszcza, teraz jest 0 wiec moze troche sie stopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.03.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Oj, to faktycznie niezłą zimę jeszcze macie. Czyżby Pomorze było nowym biegunem zimna?A tu w dzień do +8 temperatura dochodzi, w nocy spada do -7 i tak jeszcze tydzień-dwa według niektórych prognoz długoterminowych.A potem to już WIOSNA:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 O to to, ja też na zachodzie, to u mnie jak u Ani. Chyba jednak dzisiaj nie posieję, ziemi w donice nabrałam, ale jest taka zimna, że do jutra dam jej czas na ogrzanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.03.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ja nic nie sieję, nie mam do tego ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.03.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja się na razie odgrażam, ze posieję, kupiłam nawet jakieś nasiona i nic... ciągle "nie mam czasu"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Kochani - zajrzyjcie, pomóżcie, proszę!http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174155-Sp%C5%82on%C4%99%C5%82o-ludzkie-%C5%BCycie-potrzebny-architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts