Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie posiane koktajlowe czerwone i żółte, duże żółte i amiszów przecierowe. Do tego pewnie jeszcze będą dodatkowe jakieś od babci, malinówki albo bawole serca.

Z ziół na razie posiałam tylko cząber, ale w tym roku mam w planie duuużo ziół, ino że w gruncie, w sadzie naszym przydomowym.

Bazylię o rozmaryn jednak wysieję najpierw w doniczkach (skrzynce) na parapecie, w gruncie słabiutko by wschodziły.

Mnóstwo majeranku mam w planie. :D

• 3 weeks później...

Cześć kala,

Zaginęłam w ... ogródku :) No i trochę innych, niebudowlanych rzeczy mnie zajmuje ;)

Ale od dziś robi się ogrodzenie :wiggle: Co prawda nie to najładniejsze, frontowe, ale będziemy mieć porządną (a nie leśną) siatkę z boku i częściowo z przodu.

A to oznacza jeszcze więcej roślinek :) Bo w końcu można robić docelowe nasadzenia :wave:

Cześć kala,

Zaginęłam w ... ogródku :) No i trochę innych, niebudowlanych rzeczy mnie zajmuje ;)

Ale od dziś robi się ogrodzenie :wiggle: Co prawda nie to najładniejsze, frontowe, ale będziemy mieć porządną (a nie leśną) siatkę z boku i częściowo z przodu.

A to oznacza jeszcze więcej roślinek :) Bo w końcu można robić docelowe nasadzenia :wave:

ciesze się razem z Tobą.........ale chcę zobaczyć zdjęcia!!!!!!!

zaniedbałaś swój dziennik ostatnio:(

domagam sie fotek !!!!!

:):):)

• 3 weeks później...