Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Moje drogie, bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia :)

Jest mi strasznie wstyd, bo w tym roku nikomu na forum życzeń nie złożyłam, ale życzę Wam przepięknej i cieplutkiej wiosny, takiegoż samego lata i pięknej złotej jesieni :)

W domu wiele się nie dzieje, w ogrodzie też...Mamy teraz niezły maraton gościnny - od Wielkanocy, przez weekend majowy, urodziny Piotrka aż do komunii, która będzie 22.05 - same rozumiecie, że na forum już mało czasu zostaje. A zaraz potem wakacje....Ale podczytuję ;)

Dziennik na razie jest ... zawieszony, bo i o czym tu pisać? W przyszłym roku będziemy robić przebudowę - potrzebny będzie dodatkowy pokój ;) może wtedy wrócę do dziennika.

A póki co będę do Was zaglądać, bo tak zupełnie rozstać się z forum jakoś nie mogę :)

Gratulacje!!!

GRATULUJĘ!!!!

Ps. wiem, że ma być zdrowe, ble, ble, ble... ale i tak życzę DZIEWCZYNKI:)

AniuHubi - gratulujemy :) :) :)

Podpisuję się obiema łapkami:rolleyes:

Kochana, gratuluje Ci serdecznie.

Cudowne wiesci, dbaj o siebie :).

Gratuluję!!! Dużo zdrowia dla Was!!!

Dziękuję Wam bardzo serdecznie :)

Czuję się bardzo dobrze, w czwartek idę do lekarza, to może będę się mogła odnieść do życzeń Arctici ;)

Zdjęcia ogrodowe już są na serwerze, więc może jeszcze przed komunią (to już ta niedziela!) coś wrzucę.

A na razie cały czas kombinujemy jak zrobić dodatkowy pokój (bo gdzie to wiadomo), kiedy i kto (my, albo najstarszy synek) tam zamieszka...