Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z28 GL2 Ani i Huberta

Recommended Posts

Witam i gratuluję!

Macie piękny dom, przejrzałam Twój Dziennik i komentarze z wybranego okresu, bo bardzo zależy mi na podpowiedzi gdzie kupiliście kinkiety do sypialni (post w dzienniku z 27.11.2009...). Szukamy podobnych, ale na razie bezskutecznie.

Nasza druga Kruszynka również niedługo pojawi się na świecie, więc życzę Ci dużo zdrówka i odpoczynku!

pozdrawiam,

Ania

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, kinkiety do sypialni kupiliśmy w Leroy Merlin, nazywają się Hary-1W, czyli z wysięgnikiem. Ostatnio kupowaliśmy chłopcom do pokoju i mają trochę dłuższą sztywną część - tą bliżej ściany, a krótszą elastyczną. Ale i tak są fajne i kosztują :)

Tu szczegóły: http://www.leroymerlin.pl/produkty/reflektorek-peszel-hary-50-w-italux,1251720001,1251443760.html

• 5 weeks później...

Cześć Kalu :)

Jak to miło, że jeszcze mnie pamiętasz :wiggle:

U nas trwa...oczekiwanie. Czuję się świetnie, cały czas przymierzamy się do remontu, ale coś zebrać się nie możemy, a czasu coraz mniej. Powoli działam sobie w ogródku, znowu kupiłam trochę krzaków :) Lecę do Ciebie sprawdzić, czy już po przeprowadzce :bye:

• 4 weeks później...

O rety, kogo moje piękne oczy widzą :)

Cześć Ewciu :D

W tym roku ogród trochę leży, bo jakoś nie mam do niego zapału...choć ostatnio mi wrócił i planuję zmiany na przyszły rok :)

Miałam wrzucić jakieś zdjęcia, ale w wakacje nie specjalnie miałam czas, a teraz jestem w szpitalu, jak wyjdę to postaram się coś pokazać.

Bardzo jestem ciekawa jak twój domek wygląda - pokaż parę fotek, dobra? Jak wolisz na maila to mogę ci wysłać adres.

Zaglądnij czasem, zapraszam :bye:

Aniu, gratuluję Dzieciątka :) Dopiero dziś doczytałam :oops::oops::oops:

Pamiętam o Tobie i Twojej rodzince :) Każdego dnia przypomina mi o Was pewna śliczna magnolia :)

Trzymajcie się zdrowo i daj znać, jak się czujesz, jak dzidzia :)

Pozdrów męża i chłopaków :)

Dzięki za troskę. Jestem w szpitalu, bo stwierdzono u mnie cukrzycę ciążową. Jestem tu tydzień, bo miałam dość niestabilne wyniki mimo diety. Ale już jest ok, opanowałam dietę i podawanie sobie insuliny (na szczęście tylko na noc) i jutro powinnam wyjść do domu. Jak będę przestrzegać diety i mierzyć cukier, to zarówno z malutką jak i ze mną powinno wszystko być dobrze.

Nelli, bardzo się cieszę, że magnolia przeżyła :)

Dojedziesz kiedyś do tego Opola?

Dołączam do grupy osób oczekujących Ciebie i Maleństwa w doskonałej kondycji. Ach te uroki macierzyństwa i jego cały wacharz nieoczekiwanych barw. Cieszę się, że sytuacja opanowana. Zdjęcia jak najbardziej chętnie podeślę na maila, bo coś ta moja aktywność na forum marna jest. Ściskam Was dziewczyny, wracajcie szybciutko zdrowo do domu.

• 1 month później...
  • 1 month później...