Ania i Bartek 30.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam i gratuluję!Macie piękny dom, przejrzałam Twój Dziennik i komentarze z wybranego okresu, bo bardzo zależy mi na podpowiedzi gdzie kupiliście kinkiety do sypialni (post w dzienniku z 27.11.2009...). Szukamy podobnych, ale na razie bezskutecznie. Nasza druga Kruszynka również niedługo pojawi się na świecie, więc życzę Ci dużo zdrówka i odpoczynku!pozdrawiam,Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.07.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Aniu, kinkiety do sypialni kupiliśmy w Leroy Merlin, nazywają się Hary-1W, czyli z wysięgnikiem. Ostatnio kupowaliśmy chłopcom do pokoju i mają trochę dłuższą sztywną część - tą bliżej ściany, a krótszą elastyczną. Ale i tak są fajne i kosztują Tu szczegóły: http://www.leroymerlin.pl/produkty/reflektorek-peszel-hary-50-w-italux,1251720001,1251443760.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.07.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Dziękuję Aniu za odpowiedź! Kinkiety są super, właśnie czegoś takiego szukamy do sypialni:)No i ta cena... Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Aniu.............co tam u Was?? jak sie czujesz? odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.08.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cześć Kalu Jak to miło, że jeszcze mnie pamiętasz U nas trwa...oczekiwanie. Czuję się świetnie, cały czas przymierzamy się do remontu, ale coś zebrać się nie możemy, a czasu coraz mniej. Powoli działam sobie w ogródku, znowu kupiłam trochę krzaków Lecę do Ciebie sprawdzić, czy już po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 pamietam, pamietam:) ciesze się Aniu, że sie czujesz dobrze i że się odezwałaś wstaw jakies nowe fotki do dziennika .....bo ciekawa jestem Twojego ogrodu:) buziaczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 02.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Cześć Aneczko, odwiedzam Twój profil "po latach", aby podszkolić się z nasadzeń w ogrodzie, a tu takie radosne wieści. Ściskam mocno i dzielę z Tobą tę radość. Zdrówka dla Ciebie i Maleństwa. Dom w sam raz dla takiej rodzinki. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.09.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 O rety, kogo moje piękne oczy widzą Cześć Ewciu W tym roku ogród trochę leży, bo jakoś nie mam do niego zapału...choć ostatnio mi wrócił i planuję zmiany na przyszły rok Miałam wrzucić jakieś zdjęcia, ale w wakacje nie specjalnie miałam czas, a teraz jestem w szpitalu, jak wyjdę to postaram się coś pokazać. Bardzo jestem ciekawa jak twój domek wygląda - pokaż parę fotek, dobra? Jak wolisz na maila to mogę ci wysłać adres. Zaglądnij czasem, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.09.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, w szpitalu? Ale wszystko ok? Buziaki przesyłam i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, gratuluję Dzieciątka Dopiero dziś doczytałam :oops: Pamiętam o Tobie i Twojej rodzince Każdego dnia przypomina mi o Was pewna śliczna magnolia Trzymajcie się zdrowo i daj znać, jak się czujesz, jak dzidzia Pozdrów męża i chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.09.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dzięki za troskę. Jestem w szpitalu, bo stwierdzono u mnie cukrzycę ciążową. Jestem tu tydzień, bo miałam dość niestabilne wyniki mimo diety. Ale już jest ok, opanowałam dietę i podawanie sobie insuliny (na szczęście tylko na noc) i jutro powinnam wyjść do domu. Jak będę przestrzegać diety i mierzyć cukier, to zarówno z malutką jak i ze mną powinno wszystko być dobrze. Nelli, bardzo się cieszę, że magnolia przeżyła Dojedziesz kiedyś do tego Opola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Aniu, trzymam kciuki za powodzenie dietki i dbaj o siebie, i o maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Śpitalóf nie lubimy:no:... Więc wracajcie szybciutko do domku, tam najlepiej, nieee??? Pozdrowionka dla Was wszystkich, Ciebie, maleńkiej i wszystkich Twoich mężczyzn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Aniu, cieszę się, że już wyniki się poprawiły, mam nadzieję, że niedługo znajdziesz czas, by częściej bywać na forum. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i zdrówko dla Ciebie i dzieciątka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 06.09.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dołączam do grupy osób oczekujących Ciebie i Maleństwa w doskonałej kondycji. Ach te uroki macierzyństwa i jego cały wacharz nieoczekiwanych barw. Cieszę się, że sytuacja opanowana. Zdjęcia jak najbardziej chętnie podeślę na maila, bo coś ta moja aktywność na forum marna jest. Ściskam Was dziewczyny, wracajcie szybciutko zdrowo do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 19.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ania, meldujcie się! Co dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.10.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Aniu, dużo zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dojadę, dojadę Ścikam!!!! Pamiętamy o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Aniu....co tam u Was?? jakies nowości są już?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts