josephine 27.06.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Czy można jakoś odczytać na jakiej wysokości będę miała sufit pod dachem w różnych punktach mojego domu? Patrzę i patrze na projekt i nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.06.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Przejrzyj jeszcze raz dokładnie projekt.Powinnaś tam mieć przekrój domu w pionie, na którym widzisz wszystkie kondygnacje. W moim projekcie jest przekrój zarówno wzdłóż jak i w poprzek. Tam masz wszystkie wysokości. Dodatkowo tam gdzie masz rzut z góry na poddasze powinno być zaznaczone linią przerywaną, gdzie jest h=1,9m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.06.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 W przekroju zaznaczona jest pełna wysokośc i wys. 96 cm, ale ja chciałabym wiedzieć jak obliczyć dowolny punkt pomiędzy nimi, bo nie mam pojęcia co i jak mogę ustawić w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.06.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W przekroju zaznaczona jest pełna wysokośc i wys. 96 cm, ale ja chciałabym wiedzieć jak obliczyć dowolny punkt pomiędzy nimi, bo nie mam pojęcia co i jak mogę ustawić w łazience. To do tego już jest konieczna znajomość matematyki a nie projekt. Żaden projekt nie pokaże Ci wysokości w dowolnym miejscu. To się po prostu wylicza. Można pewnie albo Talesa albo trygonometrię wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 30.06.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hi hi kiedyś byłam dobra z matematyki, ale teraz jakby zapomniałam... Pomyślałam za to, że spróbuję zrobić mini model łazienki i będę sobie wtedy mogła mierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts