Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy 4 browary - to alkoholizm????

Recommended Posts

acca5 wyluzuj trochę bo się zrobiłaś purpurowa i zaraz wybuchniesz

dzieki za odpowiedzi, chociaż bardziej przypomina to kłótnię.

Póki co nie ma w rodzinie żadnego dramatu z powodu mojego hobby, ale postanowiłem odwiedzić specjalistę zobzczymy co on ma do powiedzenia na ten temat. Tylko obawiam się, że z racji wykonywanego zawodu, specjalista (psycholog) widzi alkoholika w każdym, kto otwiera drzwi poradni. Bo niby po co tam wchodzi? z ciekawości?

Wizyta nastąpi niebawem i poinformuję was o efekcie. No i dalej wczytuje się w Waszą dyskusję :p

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no coz.... Sebastian, dobrze zrobiłeś ze pójdziesz

Nie będę rozwijał watko czym jest alkoholizm bo specjalistów tu jak widzę bez liku.... a historii swej dalszej rodziny opowiadać mi sie nie chce

natomiast....

Ja jestem uzależniony

I bynajmniej nie robie sobie teraz z Was żartów

jestem uzależniony od Red Bulla

nie mogę bez niego wytrzymać dnia

I cholera nikt mi w tym nie pomoże :(

zaczęło sie od jednej puszki w trasie

zasmakował mi

później była jedna puszeczka dzień w dzień

później dwie

teraz średnio trzy, cztery puszeczki wypić muszę bo inaczej wściekły na cały świat chodzę

(...)

Ja jestem uzależniony

I bynajmniej nie robie sobie teraz z Was żartów

jestem uzależniony od Red Bulla

nie mogę bez niego wytrzymać dnia

I cholera nikt mi w tym nie pomoże :(

zaczęło sie od jednej puszki w trasie

zasmakował mi

później była jedna puszeczka dzień w dzień

później dwie

teraz średnio trzy, cztery puszeczki wypić muszę bo inaczej wściekły na cały świat chodzę

Hyhy, miałem podobnie - red bull light i tiger :-? W zasadzie trudno byłoby mi wymienić mniej niż dwadzieścia suplementów diety bądź napojów od których byłem uzależniony :oops: Od pepsi max, po koktajle proteinowe, na musującym magnezie skończywszy :o To samo dotyczy potraw, np. burrito, chilli con carne, piersi z grilla itp ;) Na szczeście mój organizm (mózg?) ma jeden feler, a może mechanizm obronny - w końcu po prostu wszystko samo mi brzydnie i nałóg znika 8)

Tylko obawiam się, że z racji wykonywanego zawodu, specjalista (psycholog) widzi alkoholika w każdym, kto otwiera drzwi poradni. Bo niby po co tam wchodzi? z ciekawości?

:p

A pewnie, że z ciekawości :-)

W końcu i Ty załozyłeś wątek z ciekawości, bo chciałeś wiedzieć, czy masz się przejmować, czy nie :-)

Ciekawość pierwszy stopień do wiedzy