MagdalenaK 27.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Chciałabym mieć drewniane drzwi wewnętrzne, które interesowałby mnie w ciemnym kolorze , więc trzeba je będzie pomalować. I tu mam problem czym je malować pędzlem, czy wałkiem aby efekt był po prostu zadowalający. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 a dlaczego masz je sama malować??? i czym? ja zamierzam bejcować drzwi stare żeby je dopasować do nowych. Lakier na pewno dam wałkiem, ale bejcę to zobaczę... Jeśłi zamawiasz drzwi to dlaczego nie zamówisz ich w kolorze od razu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 mamy sosnowe drzwi kupione w castoramie w stanie surowym - bejcowaliśmy i lakierowaliśmy pędzlem i wszystko wygląda OK; zaznaczam, że użyliśmy matowego lakieru - może przy lśniącym robi różnicę, czy maluje się wałkiem czy pędzlem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 29.06.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Chodzi o to że w pewnej firmie mam upatrzone drzwi i oni je sprzedają tylko w stanie surowym. Są super wręcz bezsęczne, grube i jakos tak dostałam "małpiego rozumu" na nie. Justynka gdybyś mogła wkleić zdjęcie Twoich drzwi byłabym naprawdę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts