kamyk68 12.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mi nie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 21.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Osobiście kończy mi się cierpliwość do Pana Leszka. Jednakże do zakończenie sprawy nie będę roztrząsał tutaj problemów na jakie natrafiłem. Liczę, że uda mi się jeszcze zamknąć sprawę na stopie prywatnej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 04.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Po wielomiesięcznych bezskutecznych próbach kontaktu z Panem Leszkiem jestem zmuszony na tym forum wezwać wykonawcę do usunięcia usterek. Panie Leszku, proszę o pilną interwencję i usunięcie następujących błędów (budynek Topaz, okolice Mińska Mazowieckiego): - [ważne] pękająca podbitka- [ważne] krzywa elewacja na kolumnach i kuchni (brzuch w miejscu gdzie stało rusztowanie)- brak bocznych uszczelnień parapetu,- uszkodzone drewniane okno od gruntu (obawiaj się, że kwalifikuje się ono do wymiany)- pękające zabudowy k/g w domu- brak tynku na balkonie,- opadająca folia na poddaszu/rozmontowane rury Przypadkowo zabrał Pan również moje drobne narzędzia (siekiera itp.) i co ważniejsze brakuje mi również myjki ciśnieniowej (zielona). Proszę sprawdzić swoje rzeczy. Zostawił Pan u mnie deski na rusztowanie, czekaj one na odbiór. Postaram się przygotować zdjęcia ww. uszkodzeń. Na chwilę obecną proszę wykonawcę o pilny kontakt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.03.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Podobno Pan Leszek zaczął działać pod innym nickiem na tym forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208597-Ocieplenia-termoizolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts