Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Osobiście kończy mi się cierpliwość do Pana Leszka. Jednakże do zakończenie sprawy nie będę roztrząsał tutaj problemów na jakie natrafiłem. Liczę, że uda mi się jeszcze zamknąć sprawę na stopie prywatnej.

Pozdrawiam.

• 1 month później...

Po wielomiesięcznych bezskutecznych próbach kontaktu z Panem Leszkiem jestem zmuszony na tym forum wezwać wykonawcę do usunięcia usterek.

Panie Leszku, proszę o pilną interwencję i usunięcie następujących błędów (budynek Topaz, okolice Mińska Mazowieckiego):

- [ważne] pękająca podbitka

- [ważne] krzywa elewacja na kolumnach i kuchni (brzuch w miejscu gdzie stało rusztowanie)

- brak bocznych uszczelnień parapetu,

- uszkodzone drewniane okno od gruntu (obawiaj się, że kwalifikuje się ono do wymiany)

- pękające zabudowy k/g w domu

- brak tynku na balkonie,

- opadająca folia na poddaszu/rozmontowane rury

Przypadkowo zabrał Pan również moje drobne narzędzia (siekiera itp.) i co ważniejsze brakuje mi również myjki ciśnieniowej (zielona). Proszę sprawdzić swoje rzeczy. Zostawił Pan u mnie deski na rusztowanie, czekaj one na odbiór.

Postaram się przygotować zdjęcia ww. uszkodzeń. Na chwilę obecną proszę wykonawcę o pilny kontakt.

Pozdrawiam.

• 10 months później...