Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam!

Chcę wziąć kredyt około 100tys, moze mniej ale nic nie wiem do jakiego banku sie zgłosić? mam działkę, a dochody niewielkie około 3500 łącznie z dochodami męża jest nas 3-ka,

pozdrawiam i prosze o pomoc

Ania

https://forum.murator.pl/topic/104093-jak-wybrac-dobry-kredyt-do-jakiego-banku-si%C4%99-zg%C5%82osi%C4%87/

witam, dziekuje za podpowiedź,

mieszkam w okolicach Torunia, troche boje siebrac kredyt teraz gdy wszystko rosnie, podobno sie nie opłaca, co o tym myślisz?

Wszystko nie rośnie. Frank spada, giełda spada, trawa wzrosnąć nie chce

• 2 weeks później...

Można iść po poradę do Open Finance, albo do Expandera.

Oni w swoich ofertach mają kredyty wielu banków i większą wiedzę, żeby porównać, który jest dla inwestora korzystniejszy w danym momencie. Oferty poszczególnych banków często są modyfikowane, więc zwykłemu kredytobiorcy trudno jest być na bieżąco :wink:

Zapomniałam dodać, że mają swoje siedziby w wielu miastach, więć zawsze można tam dotrzeć. Wizytę można zamówić przez stronę internetową.
ja też jestem w trakcie załatwiania kredytu poszedłem do open finanse i jestem jak na razie zadowolony pełna gama banków dobiorą pod klienta albo 2-3 bankach na raz aby było szybciej i pewniej oni wiedza nie tylko teoretycznie ale i w praktyce :lol:

Poza tym Open Finance ma czasem oferty specjalne, których klient indywidualny w banku (o dziwo) nie dostanie :o

Nie wiem jak to się dzieje, ale tak jest.

Przed podjęciem decyzji dot. kredytu zebraliśmy wszystkie dostępne oferty chodząc od banku do banku osobiście, a potem poszliśmy sprawdzić jak to widzi doradca. Ku wielkiemu naszemu zdumieniu przez Open Finance dostaliśmy lepsze warunki niż bezpośrednio w samym banku :lol:

• 2 weeks później...